Προς το περιεχόμενο

Alienware AW3423DWF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από windows update το οποίο μου εγκατέστησε με το ζόρι το Alienware Command Center, το μονιτορ πλέον δε σβήνει μετά από 5 λεπτά αδράνειας όπως του έχω ορίσει μέσω Windows power options...

Μόλις το απεγκατέστησα επανήλθε. 

Το θέμα τώρα είναι οτι τα windows updates θα προσπαθήσουν να ξαναεγκαταστήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα... έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο? 

• Απαντ. 621
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, agelosLX είπε

Μετά από windows update το οποίο μου εγκατέστησε με το ζόρι το Alienware Command Center, το μονιτορ πλέον δε σβήνει μετά από 5 λεπτά αδράνειας όπως του έχω ορίσει μέσω Windows power options...

Το θέμα τώρα είναι οτι τα windows updates θα προσπαθήσουν να ξαναεγκαταστήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα... έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο? 

εγω το ειχα εγκαταστησει απο μονος μου day1. γενικα βολευει σε καποιες ρυθμισεις

αν θελεις να σβηνει η οθονη μετα απο 5 λεπτα αδρανειας ψαξε να δεις μηπως εχει τετοια ρυθμηση μεσα στις ρυθμισεις της οθονης

Δημοσ.
Στις 27/1/2025 στις 8:19 ΜΜ, Agony είπε

Καλησπερα,  το Auto Colour Management ACM το εχετε ανοιχτο η κλειστο ??? 

Τι είναι αυτό φίλε μου? Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. 

4 ώρες πριν, agelosLX είπε

Θα κλείνει η οθόνη αλλά μια στο τόσο εφόσον πιάσει τη ρύθμιση από το display manager να ξέρεις. Το έχω και εγώ αν κλείσει η οθόνη μετά από restart θα κλείνει συνέχεια κανονικα εφόσον δεν κάνω restart. Μετά απο restart δεν κλείνει ενω αν ξανά κάνω restart θα δουλεύει. Περίεργα πράγματα μάλλον το Alienware command center προκαλεί καποιο conflict οποτε μαλλον παει για σουτ. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τι είναι αυτό φίλε μου? Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. 

Καλημερα φιλε μου, ειναι μια επιλογη των Windows να φτιαχνουν μονα τους ενα colour profile για SDR .

Να σε ρωτησω , οσο εχει να κανει με τα Windows  αν θυμαμαι καλα το εχεις μονιμα σε HDR on ?

Λεω να βαλω HDR on , να κανω Calibrate το προφιλ ( στα 400 Nits ομως ) να κλεισω το Auto HDR (γιατι μου χαλαει τα χρωματα σε καποια SDR games )  και εκει που λεει SDR Brightness τι να βαλω ? το Default 50 ειναι υπερβολικο , το εχω 20 και ακομα και εκει μου φαινεται πολυ σε σχεση πχ με το SDR 200nits που ειχα πριν ανοιξω το HDR.
Εχει αλλαξει κατι οσο εχει να κανει με τις ρυθμισεις που κανουμε ? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Agony είπε

Καλημερα φιλε μου, ειναι μια επιλογη των Windows να φτιαχνουν μονα τους ενα colour profile για SDR .

Να σε ρωτησω , οσο εχει να κανει με τα Windows  αν θυμαμαι καλα το εχεις μονιμα σε HDR on ?

Λεω να βαλω HDR on , να κανω Calibrate το προφιλ ( στα 400 Nits ομως ) να κλεισω το Auto HDR (γιατι μου χαλαει τα χρωματα σε καποια SDR games )  και εκει που λεει SDR Brightness τι να βαλω ? το Default 50 ειναι υπερβολικο , το εχω 20 και ακομα και εκει μου φαινεται πολυ σε σχεση πχ με το SDR 200nits που ειχα πριν ανοιξω το HDR.
Εχει αλλαξει κατι οσο εχει να κανει με τις ρυθμισεις που κανουμε ? 

Καλημέρα φίλε μου. Δεν το γνώριζα το πρόγραμμα. Την οθόνη την είχα σε hdr μόνιμα για λίγο καιρό μετά είδα ότι το gamma δεν είναι σωστό και το έχω μόνιμα hdr και αυτόματα ανοίγει hdr σε ταινίες σειρές η όταν θέλω να παίξω παιχνίδι με hdr το ανοίγω εγώ. Όλα τα άλλα σε sdr με p3 χρώμα. Αν θες να το έχεις μόνιμα hdr υπάρχει εργαλείο που βάζει μόνιμα το sdr gamma εκεί που πρέπει αλλά μετά ξέρω ότι χαλάει το hdr και για αυτό δεν το έβαλα. Όσο είχα hdr μόνιμα είχα 20 στο sdr brightness παραπάνω ηταν αρκετα φωτεινό. 

Για μενα βάλε παντού sdr p3 και media player classic που γυρνάει την οθόνη μόνιμα σε hdr και σε παιχνίδια μέσω Alienware display manager per app βαζεις σε τι mode να τρέχει το κάθε παιχνίδι hdr 400 hdr 1000 sdr οπότε κάθε φορά που τρέχεις το exe θα γυρνάει αυτόματα. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Alienware display manager per app

Δουλευει και σε αλλα μονιτορ πχ στο Samsung g8 ? Αποτε οπως το ειχαμε και παλια , HDR off και το ανοιγουμε μονο σε Games , Video Κτλ κτλ... Οκ Ελεγα μηπως εκει στην MIcrosoft Ειχαν φτιαξει τα θεματακια που ειχαν . 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Agony είπε

Δουλευει και σε αλλα μονιτορ πχ στο Samsung g8 ? Αποτε οπως το ειχαμε και παλια , HDR off και το ανοιγουμε μονο σε Games , Video Κτλ κτλ... Οκ Ελεγα μηπως εκει στην MIcrosoft Ειχαν φτιαξει τα θεματακια που ειχαν . 

Δεν γνωρίζω φίλε μου λογικά θα έχει αντίστοιχο η Samsung. Δεν έχουν διορθώσει τίποτα όχι οπότε sdr μόνιμα είναι το καλύτερο και άνοιγμα hdr όπου χρειάζεται. 

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...