Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 03:28 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 03:28 μμ 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ισχυει αυτο που λες αλλα στο δευτερο που μου εστειλαν δεν βλεπεις τπτ ,τυχαινει ομως σε καποια μονιτορ να το βλεπεις, οπως και στο πρωτο που ειχα , το αναφερουν και σαν "dirty screen" ,γενικα το δευτερο πανελ ηταν πολυ καλυτερο ,μηδεν microscratches , πολυ καλυτερο delta error στο calibration και χωρις το dirty screen. Ναι το dirty screen απο οτι ξερω ειναι αρκετα κοινο χαρακτηριστικο των oled δεν ειναι δηλαδη προβλημα και λογικο μιας και θα το δεις μια φορα το μηνα και αν αλλα οι γραμμες που βλεπω πιο πανω ηταν εννοειται προβλημα και για αυτο στο αλλαξαν. Η εξαιρεση πιστευω που σε εφεραν panel χωρις καθολου σημεια με dirty screen και πολυ θετικο ισως σε αυτους που στελνουν νεες προσεχουν περισσοτερο σου λεει ειχαν μια φορα θεμα ας προσεξουμε περισσοτερο τον πελατη μην ξανα τρεχει και με την δευτερη. 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Τι ειδους καθετες γραμμες ειχες? ειχα και εγω στο aw2725df και μου το αλλαξαν. Εφευγαν αλλα ξανα ερχονταν μετα απο καιρο και ετσι την δευτερη φορα τους εστειλα για αλλαγη. Σε κανονικο γκρι εμενα φαινεται ετσι. Εννοειται δεν βλεπεις τιποτα με το ματι ειναι λειο. Στο 85% και 90% του grayscale στο παρακατω βιντεο θα δω καποια πιο σκουρα σημεια κυριως στο πανω μερος που εχω αρκετες ωρες την μπαρα του chrome με τα bookmarks εννοειται δεν το διακρινεις σε παιχνιδι και να θες και σε ταινια παρα πολυ σπανια με το ζορι που λενε να το προσεξεις. Δεν πρεπει να εχει κανει ακομα Panel refresh απο τον Απριλιο στις 1500 ωρες ξερω κανει οποτε μιλαμε για 62 μερες ολοκληρες να δουλευει αλλα πρεπει να ειμαι εκει κοντα. Εχω screensaver στο λεπτο αλλα εχω αναφερει οτι καποιες δεν δουλευει ακομα δεν βρηκα γιατι κανω restart και κομπλε μετα. Ψειριζουμε τον παπα εννοειται η οθονη μοιραζει συγκινησεις και οπως ειπες σε HDR ειναι μαγεια αλλα απιστευτο οτι δεν βρηκαν ακομα να τραβας screenshot και να βγαζει sdr σωστο. Κατι προγραμματα που χρησιμοποιησα δεν κανουν τιποτα και βγαζουν το SDR οπως να ναι. Και JXR αρχεια δεν ανεβαινουν πουθενα σωστα. Απιστευτο. 2
virginkiller Δημοσ. Παρασκευή στις 05:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:54 μμ καλώδιο έχω παρει το CLUB3D DISPLAYPORT 1.4 HBR3 CABLE M/M 2M CAC-2068 το έχω χρόνια για άλλη οθόνη και έχει βγει κομπλέ 1
Agony Δημοσ. Σάββατο στις 01:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:45 μμ Στις 17/1/2025 στις 12:48 ΜΜ, akoinonitos είπε Τι ειδους καθετες γραμμες ειχες? ειχα και εγω στο aw2725df και μου το αλλαξαν. Εφευγαν αλλα ξανα ερχονταν μετα απο καιρο και ετσι την δευτερη φορα τους εστειλα για αλλαγη. Α μπραβο τετοιες γραμμες ειχα καθετες και μαλιστα απο κοντα ειχαν και κατι σαν χρωμα μπλε κοκκινο κτλ ( αυτο ειναι ισως λογο του πανελ που ειναι QD oled , ομως ολα οκ εφυγαν με το καινουργιο καλωδιο που αγορασα δουλευει αψογα. Ομως να πω οτι γινοταν random και εφευγαν δεν ηταν μονιμες δλδ . CLub 3d , Delock ειναι αξιοπιστα καλωδια απο οτι ξερω . Στις 17/1/2025 στις 12:54 ΜΜ, Arkin είπε Tετοιες ασπρες δεν εχω δει ποτε λογικα τετοιες θα εννοει ο φιλος agony. Οι αλλες που βλεπω στη φωτο ειναι σε ολα τα oled αλλα για να τις δεις θες γκρι και μαλιστα πολυ σκουρο και παλι σε 1-2 σημεια. Εδω στη φωτο βλεπω αρκετα ανομοιομορφια καλως στην αλλαξαν οποτε μπορεις τραβα μια και με την αλλη που σε εφεραν να δουμε ομοιοομορφια σε γκρι σκουρο που ειναι το χειροτερο σεναριο. Αυτο που λενε dirty screen στο γκρι ειχα και εγω αλλα στην πραξη δεν φαινοταν τιποτα , παρα μονο σε γκρι τονους. Γενικα αν δεν κανω λαθος κατι δεν παει καλα με το Near Black ( Γκρι ) στα Oled , ειχα αρκετο Strobe Flashing σε σκηνες που ειχαν σκουρο γκρι και παταγα παυση και λεω τι στο καλο κανει Flash μονο εκει και οχι αλλου , τοτε χρονια πριν που το ειχα ψαξει ελεγαν οτι ειναι κατι που ολα τα Oled Εχουν και το αναφερουν ητε σαν Near black Flashing ητε σαν Near black Flickering. Εμαθα λοιπον οτι αυτο συμβαινει διοτι το Perfect black Σε oled Ειναι ουσιαστικα off και αναμεσα στο off και on υπαρχει αυτο το flicker σε αντιθεση με IPS , VA , TN που ειναι συνεχεια ανοιχτα ( εχουν φως ) . Η λυση μου τοτε ηταν να ανεβασω το Gamma και οντος εγινε λιγο καλυτερο αλλα οκ απλα δεν του δινω σημασια ποια εχει μαθει το ματι μου. Παντος τα χειροτερο uniformity , dirt screen effect , Glow κτλ κτλ τα ειχα σε IPS , VA panel εκει ειναι ακομα ποιο δυσκολο να βρεις καθαρο πανελ απο οτι σε Oled , κατα την γνωμη μου . 1
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 02:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:57 μμ 1 ώρα πριν, Agony είπε Α μπραβο τετοιες γραμμες ειχα καθετες και μαλιστα απο κοντα ειχαν και κατι σαν χρωμα μπλε κοκκινο κτλ ( αυτο ειναι ισως λογο του πανελ που ειναι QD oled , ομως ολα οκ εφυγαν με το καινουργιο καλωδιο που αγορασα δουλευει αψογα. Ομως να πω οτι γινοταν random και εφευγαν δεν ηταν μονιμες δλδ . CLub 3d , Delock ειναι αξιοπιστα καλωδια απο οτι ξερω . Αυτο που λενε dirty screen στο γκρι ειχα και εγω αλλα στην πραξη δεν φαινοταν τιποτα , παρα μονο σε γκρι τονους. Γενικα αν δεν κανω λαθος κατι δεν παει καλα με το Near Black ( Γκρι ) στα Oled , ειχα αρκετο Strobe Flashing σε σκηνες που ειχαν σκουρο γκρι και παταγα παυση και λεω τι στο καλο κανει Flash μονο εκει και οχι αλλου , τοτε χρονια πριν που το ειχα ψαξει ελεγαν οτι ειναι κατι που ολα τα Oled Εχουν και το αναφερουν ητε σαν Near black Flashing ητε σαν Near black Flickering. Εμαθα λοιπον οτι αυτο συμβαινει διοτι το Perfect black Σε oled Ειναι ουσιαστικα off και αναμεσα στο off και on υπαρχει αυτο το flicker σε αντιθεση με IPS , VA , TN που ειναι συνεχεια ανοιχτα ( εχουν φως ) . Η λυση μου τοτε ηταν να ανεβασω το Gamma και οντος εγινε λιγο καλυτερο αλλα οκ απλα δεν του δινω σημασια ποια εχει μαθει το ματι μου. Παντος τα χειροτερο uniformity , dirt screen effect , Glow κτλ κτλ τα ειχα σε IPS , VA panel εκει ειναι ακομα ποιο δυσκολο να βρεις καθαρο πανελ απο οτι σε Oled , κατα την γνωμη μου . Αν στο ξανα κανει παντως να ζητησεις αντικατασταση. Θα σημαινει οτι δεν φταιει το καλωδιο. Και εμενα εφυγαν μονες τους αλλα μετα απο μερικους μηνες εμφανιστηκαν παλι 2 οι οποιες και παλι εφυγαν αλλα ειχα ζητησει ηδη αντικατασταση. 1
Agony Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 μμ 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Αν στο ξανα κανει παντως να ζητησεις αντικατασταση. Θα σημαινει οτι δεν φταιει το καλωδιο. Και εμενα εφυγαν μονες τους αλλα μετα απο μερικους μηνες εμφανιστηκαν παλι 2 οι οποιες και παλι εφυγαν αλλα ειχα ζητησει ηδη αντικατασταση. Απο την Samsung ? ποιο ευκολο ειναι να παω να σπουδασω 10 χρονια να μαθω την δουλεια και να την φτιαξω μονος μου. 2
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 05:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:19 μμ 8 λεπτά πριν, Agony είπε Απο την Samsung ? ποιο ευκολο ειναι να παω να σπουδασω 10 χρονια να μαθω την δουλεια και να την φτιαξω μονος μου. samsung εχεις? νομιζα ειχες dell ,παντως ενα samsung που εστειλα προσφατα οχι oled μια χαρα το εφτιαξαν και γρηγορα κιολας ,σε μια εβδομαδα μου το ειχαν στειλει πισω. 2
Agony Δημοσ. Σάββατο στις 10:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:24 μμ 5 ώρες πριν, akoinonitos είπε samsung εχεις? νομιζα ειχες dell ,παντως ενα samsung που εστειλα προσφατα οχι oled μια χαρα το εφτιαξαν και γρηγορα κιολας ,σε μια εβδομαδα μου το ειχαν στειλει πισω. Ναι ε ? οποτε ειναι τι περιοδο και που θα πεσεις τελικα .
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 10:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:55 μμ 28 λεπτά πριν, Agony είπε Ναι ε ? οποτε ειναι τι περιοδο και που θα πεσεις τελικα . Δεν το εστειλα βεβαια στο μαγαζι (public) μιλησα με την samsung και μου εδωσαν τηλεφωνο απο τεχνικο που συνεργαζονται στην περιοχη μου ,εστειλε αυτος ατομο να το παρει και να μου το επιστρεψει μετα την επιδιορθωση χωρις καμια χρεωση. Ουτε εγω δεν το περιμενα να πανε ολα τοσο καλα 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 51 λεπτά πριν, Πέτρος είπε DW vs DWF? Γιατί τόση διαφορά? gsync module 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε gsync module Δεν είχε καταργηθεί αυτό? Έμεινε στα πολύ "premium" μοντέλα μόνο?
akoinonitos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν είχε καταργηθεί αυτό? Έμεινε στα πολύ "premium" μοντέλα μόνο? Παιζει να ηταν και το τελευταιο που βγηκε. Δεν ξερω αν βγηκε μετα αλλο με module Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Παιζει να ηταν και το τελευταιο που βγηκε. Δεν ξερω αν βγηκε μετα αλλο με module Για καινουριο δεν το κοιτας ,μονο το dwf δεν εχουν νοημα τα παδαπανω λεφτα που ζηταει Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από akoinonitos 1
Arkin Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Πρακτικα το g sync module αλλαζε on the fly το overdrive ωστε να εχεις το λιγοτερο δυνατο ghosting η overshoot. Στις oled δεν υπαρχει overdrive παντα εχεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα στην κινηση οποτε πρακτικα η μονη διαφορα με freesync στις oled ηταν οτι επεφτε περισσοτερο το vrr range. Κατω απο 20 τη στιγμη που το freesync στην dwf παει μεχρι 48. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα