music_lover Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 29 λεπτά πριν, Agony είπε Οταν λες αρκετα δλδ πανω απο 6-7 χρονια ? Τα καλωδια της Samsung ειναι οτι χειροτερο απο οτι εχω διαβασει στα φορουμ , οταν ανοιγω και κλεινω το PC και ορισμενες Random Στιγμες μου κανει κατι σαν γραμμες καθετες και φευγουν αμεσα, το αλλαξα σε HDMI και δεν το εκανε καθολου για 2 μηνες , οποτε 90% ειναι το καλωδιο μιας και δοκιμασα αλλη οθονη στο DP της GPU και δεν το εκανε. Εφαγα το κοσμο να βρω ενα καλωδιο να ειναι DP2.0 certified MiniDP + DP και δεν τα καταφερα , το μονο που καταφερα Να βρω ηταν σε DP1.4a 32.4gpbs Certified απο Delock απο οτι διαβασα μπορει να βγαλει 175hz 10bit HDR 3440x1440p .DeLock Cable mini DisplayPort male - DisplayPort male 2m (84928) | Skroutz.gr Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την κουταμαρα MiniDP σε Μονιτορ , να ηταν λαπτοπ οκ... ευτυχως η Alienware Εχει κανονικο DP . Κοτσάνες της Samsung είναι τα mini DP, οι άνθρωποι ώρες ώρες έχουν θεϊκη επιφύτηση σαν την Πυθία στους Δελφούς, κάτι καπνίζουν και βάζουν random θύρες στις οθόνες τους. Εδώ έφτασαν στο σημείο να βάλουν HDMI v2.1 πχ στην G6 OLED και δεν μπορούν να συνεργαστούν με κονσόλες, βγάζεις άκρη? Και από κάλυψη burn in σφυρίζουν σαν Κινέζοι ενώ είναι κορεάτες. Μακριά και αγαπημένοι από δαύτους. 2
xartemporas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 38 minutes ago, Agony said: Οταν λες αρκετα δλδ πανω απο 6-7 χρονια ? Οσο περισσοτερο αντεξει, ειναι πολυ ποιοτικη και στην ουσια δεν θα κερδισω κατι πολυ σημαντικο αν την δωσω και παρω καποιο καινουργιο μοντελο. Με 5ετη εγγυηση την εχω παρει.
Agony Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, music_lover είπε Κοτσάνες της Samsung είναι τα mini DP, οι άνθρωποι ώρες ώρες έχουν θεϊκη επιφύτηση σαν την Πυθία στους Δελφούς, κάτι καπνίζουν και βάζουν random θύρες στις οθόνες τους. Εδώ έφτασαν στο σημείο να βάλουν HDMI v2.1 πχ στην G6 OLED και δεν μπορούν να συνεργαστούν με κονσόλες, βγάζεις άκρη? Και από κάλυψη burn in σφυρίζουν σαν Κινέζοι ενώ είναι κορεάτες. Μακριά και αγαπημένοι από δαύτους. Καλυψη Burn In πριν την αγορασω εστειλα Mail και ηταν ξεκαθαροι οτι ΔΕΝ το καλυπτουν . Καλα που να δεις το μενου στην Οθονη ... παιζει να ειναι οτι χειροτερο εχω δει , εχει 4 διαφορετικα μενου ( δεν κανω πλακα ). 1
music_lover Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, xartemporas είπε Οσο περισσοτερο αντεξει, ειναι πολυ ποιοτικη και στην ουσια δεν θα κερδισω κατι πολυ σημαντικο αν την δωσω και παρω καποιο καινουργιο μοντελο. Με 5ετη εγγυηση την εχω παρει. Αυτές οι 5 ετής επεκτάσεις εγγύησης περιλαμβάνουν και το burn in ή έχουν αστερίσκους σωστής χρήσης ώστε εύκολα να το απορρίψουν αν χρειαστεί?
Agony Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, xartemporas είπε Οσο περισσοτερο αντεξει, ειναι πολυ ποιοτικη και στην ουσια δεν θα κερδισω κατι πολυ σημαντικο αν την δωσω και παρω καποιο καινουργιο μοντελο. Με 5ετη εγγυηση την εχω παρει. Και πολυ καλα εκανες , την ειχα πατησει με την B7 και οταν αγορασα την C8 εκανα 5 ετη απο Public ευτυχώς 3 φορες Service Tcon , Burn in και λιγο πριν φτασει τα 5 χρονια εγγυηση Δεν μου εκανε Burn in αλλα Dead Pixels και μου το αλλαξαν ξανα το πανελ , το νεο πανελ που εβαλαν ηταν και πολυ ποιο φωτεινο . Ειχα βγαλει και φωτος + βιντεος τοτε αν τα βρω θα τα ανεβασω. 15 λεπτά πριν, music_lover είπε Αυτές οι 5 ετής επεκτάσεις εγγύησης περιλαμβάνουν και το burn in ή έχουν αστερίσκους σωστής χρήσης ώστε εύκολα να το απορρίψουν αν χρειαστεί? Θα πω για εμενα ...και Sony + LG μου αλλαξαν πανελ με Burn in , Και οχι μονο αλλα και προβλημα με Tcon , τροφοδοτικο και dead pixels . Δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα , απλα οκ μπαινεις σε μια οχι και τοσο απλη διαδικασια , μιλας με το καταστημα μετα σε παιρνουν τηλ απο την αντιπροσωπεια ερχονται βγαζουν φωτος και μετα απο μερες ξανα ερχονται και την παιρνουν ( αν εχεις το κουτι εισαι τυχερος αν οχι θα λυπηθεις πως την κουβαλανε ) επισης σου αφηνουν ενα παλιο χρεπι TV αν το θες , μετα απο βδομαδες σε καλουν και σου λενε τι πρεπει να αλαχτει ΔΕΝ επισκευαζεται το πανελ αλλα αντικατασταση . Να πω ομως οτι οταν ηρθαν οι τεχνικοι απο την LG Μανωλοπουλος εβγαλαν φωτο το Burn in με μια Καμερα ιδια σαν της Ντορας της εξερευνητριας και δεν εδειχνε τιποτα . Μου ειπαν οτι το πανελ ειναι μια χαρα και το επιστρεφουν , εκει ειχαμε μια μανουρα και τους εβγαλα εγω Φωτο με ενα ΑΠΛΟ κινητο που φαινοταν ξεξαθαρα το Burn in ... το εστειλα mail περιμενα λιγο καιρο εκανα 10 τηλ και μου ειπαν οκ παει για αντικατασταση . Λογο του οτι ειχε επισκευαστη 3 φορες ζητησα αντικατασταση με το Νεο Μοντελο , αλλα εφαγα πορτα χαχαχα δεν το πιεσα και πολυ και λεω οκ αστο . 4
music_lover Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 43 λεπτά πριν, Agony είπε Και πολυ καλα εκανες , την ειχα πατησει με την B7 και οταν αγορασα την C8 εκανα 5 ετη απο Public ευτυχώς 3 φορες Service Tcon , Burn in και λιγο πριν φτασει τα 5 χρονια εγγυηση Δεν μου εκανε Burn in αλλα Dead Pixels και μου το αλλαξαν ξανα το πανελ , το νεο πανελ που εβαλαν ηταν και πολυ ποιο φωτεινο . Ειχα βγαλει και φωτος + βιντεος τοτε αν τα βρω θα τα ανεβασω. Θα πω για εμενα ...και Sony + LG μου αλλαξαν πανελ με Burn in , Και οχι μονο αλλα και προβλημα με Tcon , τροφοδοτικο και dead pixels . Δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα , απλα οκ μπαινεις σε μια οχι και τοσο απλη διαδικασια , μιλας με το καταστημα μετα σε παιρνουν τηλ απο την αντιπροσωπεια ερχονται βγαζουν φωτος και μετα απο μερες ξανα ερχονται και την παιρνουν ( αν εχεις το κουτι εισαι τυχερος αν οχι θα λυπηθεις πως την κουβαλανε ) επισης σου αφηνουν ενα παλιο χρεπι TV αν το θες , μετα απο βδομαδες σε καλουν και σου λενε τι πρεπει να αλαχτει ΔΕΝ επισκευαζεται το πανελ αλλα αντικατασταση . Να πω ομως οτι οταν ηρθαν οι τεχνικοι απο την LG Μανωλοπουλος εβγαλαν φωτο το Burn in με μια Καμερα ιδια σαν της Ντορας της εξερευνητριας και δεν εδειχνε τιποτα . Μου ειπαν οτι το πανελ ειναι μια χαρα και το επιστρεφουν , εκει ειχαμε μια μανουρα και τους εβγαλα εγω Φωτο με ενα ΑΠΛΟ κινητο που φαινοταν ξεξαθαρα το Burn in ... το εστειλα mail περιμενα λιγο καιρο εκανα 10 τηλ και μου ειπαν οκ παει για αντικατασταση . Λογο του οτι ειχε επισκευαστη 3 φορες ζητησα αντικατασταση με το Νεο Μοντελο , αλλα εφαγα πορτα χαχαχα δεν το πιεσα και πολυ και λεω οκ αστο . Τι κάνεις ρε συ με τις τηλεοράσεις και το παθαίνεις τόσο συχνά? Burn in tests σαν το rtings? 😄 1
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, music_lover είπε Αυτές οι 5 ετής επεκτάσεις εγγύησης περιλαμβάνουν και το burn in ή έχουν αστερίσκους σωστής χρήσης ώστε εύκολα να το απορρίψουν αν χρειαστεί? Επειδη εχω κανει την επεκταση για την AW3423DWF, η Dell καλυπτει ξεκαθαρα και το burnin κανονικα στην επεκταση. Δεν ξερω αν θα σου κανουν μανουρα η αν θα το καλυψουν χωρις μα μου σου του. Ελπιζω να μην χρειαστει ποτέ να το μαθω 1
music_lover Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Επειδη εχω κανει την επεκταση για την AW3423DWF, η Dell καλυπτει ξεκαθαρα και το burnin κανονικα στην επεκταση. Δεν ξερω αν θα σου κανουν μανουρα η αν θα το καλυψουν χωρις μα μου σου του. Ελπιζω να μην χρειαστει ποτέ να το μαθω Πόσο περίπου είναι αν επιτρέπεται το κόστος της 5ετους επέκτασης? 1
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, music_lover είπε Πόσο περίπου είναι αν επιτρέπεται το κόστος της 5ετους επέκτασης? δεν θυμαμαι καθολου ποσο ειχα πληρωσει. αν βρω την αποδειξη θα σου πω. αλλα λογικα την εχω στο κουτι της που ειναι στην αποθηκη 😅 2
xartemporas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 18 minutes ago, music_lover said: Πόσο περίπου είναι αν επιτρέπεται το κόστος της 5ετους επέκτασης? Εμενα στην περιπτωση μου ηταν δωρεαν η επεκταση. 1 hour ago, Agony said: Και πολυ καλα εκανες , την ειχα πατησει με την B7 και οταν αγορασα την C8 εκανα 5 ετη απο Public ευτυχώς 3 φορες Service Tcon , Burn in και λιγο πριν φτασει τα 5 χρονια εγγυηση Δεν μου εκανε Burn in αλλα Dead Pixels και μου το αλλαξαν ξανα το πανελ , το νεο πανελ που εβαλαν ηταν και πολυ ποιο φωτεινο . Ειχα βγαλει και φωτος + βιντεος τοτε αν τα βρω θα τα ανεβασω. Απο τα Public την πηρα και εγω..ελπιζω βεβαια να μην παθει κατι η tv γενικα, αλλα ειναι καλο που υπαρχει υποστηριξη εστω και με ταλαιπωρια. 2
Agony Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, music_lover είπε Τι κάνεις ρε συ με τις τηλεοράσεις και το παθαίνεις τόσο συχνά? Burn in tests σαν το rtings? 😄 Nickelodeon ... παιδικα αστα να πανε 1 1
Agony Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 πμ Ενημερωση , με το νεο DP cable δεν μου κανει random καθετες γραμμες ... οποτε ηταν το καλωδιο που ηρθε μεσα στο κουτι. Οποτε μην τρομαξετε αν δειτε τιποτα γραμμες ( που ευχομαι να μην γινει ποτε ) καντε ενα ελεγχο στο καλωδιο πρωτα . 2 1
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:48 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Agony είπε Ενημερωση , με το νεο DP cable δεν μου κανει random καθετες γραμμες ... οποτε ηταν το καλωδιο που ηρθε μεσα στο κουτι. Οποτε μην τρομαξετε αν δειτε τιποτα γραμμες ( που ευχομαι να μην γινει ποτε ) καντε ενα ελεγχο στο καλωδιο πρωτα . Τι ειδους καθετες γραμμες ειχες? ειχα και εγω στο aw2725df και μου το αλλαξαν. Εφευγαν αλλα ξανα ερχονταν μετα απο καιρο και ετσι την δευτερη φορα τους εστειλα για αλλαγη. Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:52 μμ από akoinonitos 1
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 12:54 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:54 μμ 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τι ειδους καθετες γραμμες ειχες? ειχα και εγω στο aw2725df και μου το αλλαξαν. Εφευγαν αλλα ξανα ερχονταν μετα απο καιρο και ετσι την δευτερη φορα τους εστειλα για αλλαγη. Tετοιες ασπρες δεν εχω δει ποτε λογικα τετοιες θα εννοει ο φιλος agony. Οι αλλες που βλεπω στη φωτο ειναι σε ολα τα oled αλλα για να τις δεις θες γκρι και μαλιστα πολυ σκουρο και παλι σε 1-2 σημεια. Εδω στη φωτο βλεπω αρκετα ανομοιομορφια καλως στην αλλαξαν οποτε μπορεις τραβα μια και με την αλλη που σε εφεραν να δουμε ομοιοομορφια σε γκρι σκουρο που ειναι το χειροτερο σεναριο. 1
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 03:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:10 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Tετοιες ασπρες δεν εχω δει ποτε λογικα τετοιες θα εννοει ο φιλος agony. Οι αλλες που βλεπω στη φωτο ειναι σε ολα τα oled αλλα για να τις δεις θες γκρι και μαλιστα πολυ σκουρο και παλι σε 1-2 σημεια. Εδω στη φωτο βλεπω αρκετα ανομοιομορφια καλως στην αλλαξαν οποτε μπορεις τραβα μια και με την αλλη που σε εφεραν να δουμε ομοιοομορφια σε γκρι σκουρο που ειναι το χειροτερο σεναριο. Ισχυει αυτο που λες αλλα στο δευτερο που μου εστειλαν δεν βλεπεις τπτ ,τυχαινει ομως σε καποια μονιτορ να το βλεπεις, οπως και στο πρωτο που ειχα , το αναφερουν και σαν "dirty screen" ,γενικα το δευτερο πανελ ηταν πολυ καλυτερο ,μηδεν microscratches , πολυ καλυτερο delta error στο calibration και χωρις το dirty screen. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:10 μμ από akoinonitos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα