Προς το περιεχόμενο

Alienware AW3423DWF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Οχι ισως το εθεσα λαθος ελεγα μια 32αρα 16:9 ποσες ιντσες θα πεσει οταν θα γινει UW δηλαδη με μπαρες πανω κατω.

Εμενα δεν με βολευει η UW γιατι και χωρο δεν εχω παιχνιδια δεν παιζω ουτε βλεπω ταινιες στον υπολογιστη.

Οπως βλεπεις εδω ενα 32αρη 16:9 εναντι 34αρη 21:9. Εχουμε και λεμε.

Σε real εμφαδον το 32αρη ειναι 4.54% μεγαλυτερο.

Το 32αρη σαν 21:9 με μπαρες δηλαδη πανω κατω ειναι 20.35% μικροτεροσε εμβαδον απο το 34αρη δηλαδη ειναι σαν 30.31 ιντσες

Το 34αρη σαν 16:9 με μπαρες δηλαδη αριστερα δεξια ειναι 27% μικροτερο σε εμβαδον απο το 32αρη δηλαδη ειναι σαν 27.32 ιντσες

Screenshot-1.png

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 553
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν το έχετε βάλει βάλτε dead space remake  με σβηστά φώτα στο δωμάτιο. Ούτε bias lightning. Απίστευτη εμπειρία. Αν η μοναδική πηγή φωτός είναι η οθόνη κάνει σκιές στο δωμάτιο το φως και το immersion  πάει αλλού. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 7/11/2024 στις 6:28 ΜΜ, virginkiller είπε

Αν δεν το έχετε βάλει βάλτε dead space remake  με σβηστά φώτα στο δωμάτιο. Ούτε bias lightning. Απίστευτη εμπειρία. Αν η μοναδική πηγή φωτός είναι η οθόνη κάνει σκιές στο δωμάτιο το φως και το immersion  πάει αλλού. 

This is the way γενικά όχι μόνο για το dead space (αν και καταλαβαίνω γιατί το λες για το συγκεκριμένο και για τα horror γενικά βλ. και Alan Wake) Σκοτάδι παντού, όχι led και κυρίως όχι bias lighting σε oled, αυτά είναι για ips.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisde είπε

This is the way γενικά όχι μόνο για το dead space (αν και καταλαβαίνω γιατί το λες για το συγκεκριμένο και για τα horror γενικά βλ. και Alan Wake) Σκοτάδι παντού, όχι led και κυρίως όχι bias lighting σε oled, αυτά είναι για ips.

This is the way, all the way 
Ετσι με θυμαμαι παντα απο μικρο παιδι απο εποχες CRT. Τωρα θα αλλαξουμε? στα γεράματα 😂

Δημοσ.
Στις 6/11/2024 στις 3:08 ΜΜ, mandragoraSCR είπε

ειναι ακριβως αυτο που ειπες!!

συμφωνώ απο(β)λυτα
το καλο με την UW ειναι οτι ανα πασα στιγμη πανω στην αναγκη μπορει να γινει 16.9 Ενω η 16.9 δεν μπορει να γινει UW

Γιατί δεν μπορείς το 16.9 να το κάνεις 21.9 ? 

Στην UW όταν κάνω 16.9 έχω μαύρες μπάρες Αριστερά και Δεξιά.

Και στην 16.9 όταν βλέπω 21.9 έχει μαύρες μπάρες πάνω και κάτω .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agony είπε

Ναι σε OLED γινεται το 16:9 21:9 μιας και δεν ξεχωριζεις μαυρες μπαρες πανω κατω. Το ιδιο και το αντιθετο. Σε αλλα panel φαινεται το γκρι οποτε χαλαει ολο το immersion. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Agony είπε

ναι ισχυει, εγω το εθεσα λαθος
θα το πω με παρεδειγμα. Στη δικια μας οθονη την dell Που ειναι 34αρα 3440χ1440. Αν θες να την κανεις 16:9 σου πεταει μπαρες δεξια αριστερα και ειναι σαν να εχεις μια 27αρα 2440χ1440

φαντασου τωρα να εχεις μια 27αρα η μια 32αρα και να θες να την κανεις 21:9. θα χασεις πολυ σε υψος και θα φαινεται πολυ ασχημα

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Γνώμη για Samsung g95 sc 

στα 600€ την πήρα , για gaming κυρίως!! Ίσως καμιά ταινία μέχρι εκεί!! 

αμα εσενα σου αρεσει εμεις τι να πουμε. 
το πανελ ειναι πολυ καλο το γνωστο qd-oled της σαμμι. στην τιμη που το πηρες ηταν τσαμπα να ξερεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

αμα εσενα σου αρεσει εμεις τι να πουμε. 
το πανελ ειναι πολυ καλο το γνωστο qd-oled της σαμμι. στην τιμη που το πηρες ηταν τσαμπα να ξερεις

Δεν το έχω παραλάβει ακόμα !!! Σε 5 μέρες έρχεται. Γιαυτο ρωτάω .

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Δεν το έχω παραλάβει ακόμα !!! Σε 5 μέρες έρχεται. Γιαυτο ρωτάω .

Μολις την παραλαβεις θα δεις αν σου αρεσει η οχι. Σαν εικονα θα σου πεσουν τα σαγονια λογω πανελ αυτο ειναι σιγουρο
Σαν aspect ratio ειναι δυσκολο το 32:9. Εγω προσωπικα δεν θα την παλευα για γενικη χρηση, μονο αν ειχα sim racing setup θα το ειχα εκει αποκλειστικα. Αλλα εσενα μπορει να σου αρεσει και να σε βολευει.
Θα σου προτεινα να βαλεις και μια δευτερη οθονη να πετας εκει τα στατικα παραθυρα/συντομευσεις επιφανειας εργασιας κλπ για να μην ταλαιπωρεις την oled με burn in κλπ 

Εδω ειμαστε ολοι με τις dell που ειναι 34" 21.9

• Like 1
Δημοσ.

Στο best 800 dollars monitor εχει το δικο μας. Διαχρονικο στα των ultrawide δυσκολα θα πεσει και πιστευω μονο απο τα νεα 5Κ Oled Ultrawide που ερχονται μεσα στο 2025. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/11/2024 στις 9:40 ΠΜ, mandragoraSCR είπε

Μολις την παραλαβεις θα δεις αν σου αρεσει η οχι. Σαν εικονα θα σου πεσουν τα σαγονια λογω πανελ αυτο ειναι σιγουρο
Σαν aspect ratio ειναι δυσκολο το 32:9. Εγω προσωπικα δεν θα την παλευα για γενικη χρηση, μονο αν ειχα sim racing setup θα το ειχα εκει αποκλειστικα. Αλλα εσενα μπορει να σου αρεσει και να σε βολευει.
Θα σου προτεινα να βαλεις και μια δευτερη οθονη να πετας εκει τα στατικα παραθυρα/συντομευσεις επιφανειας εργασιας κλπ για να μην ταλαιπωρεις την oled με burn in κλπ 

Εδω ειμαστε ολοι με τις dell που ειναι 34" 21.9

Αν δεν θέλεις δεύτερη οθόνη, κατεβάζεις Autohide desktop icons, (απορώ πως και δεν έχει ακόμα κάτι official η μικρομαλακή). Αυτόματη απόκρυψη γραμμή εργασιών, wallpaper engine ή παρουσίαση εικόνων και είσαι κύριος.

Γενικά δεν θα ανησυχούσα. Έχω κάψει Rimwold και Hearts of Iron IV αρκετές μέρες το καθένα που έχουν πολύ στατική εικόνα και δεν έπαθε το παραμικρό (φυσικά πάντα με το refresh panel κάθε 4 ώρες που ζητάει η οθόνη).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε

Αυτόματη απόκρυψη γραμμή εργασιών, wallpaper engine ή παρουσίαση εικόνων και είσαι κύριος.

Και δεύτερη οθόνη να έχεις αυτά πρέπει να γίνουν έτσι και αλλιώς 

Η δεύτερη οθόνη χρησιμεύει και σε πολλά άλλα πράγματα 

Θεωρώ πως το συγκεκριμένο πάνελ είναι αρκετά burn in resistant. Θέλει πολύ προσπάθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...