Προς το περιεχόμενο

Alienware AW3423DWF

Arkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, Arkin είπε

Αν θες 34αρα η DWF είναι μονόδρομος από qd oled. Εγώ την πήρα 800 αλλά και 500 ευρώ να είχε η 32αρα που πρότεινες πάλι σε αυτη θα πήγαινα μιας και θεωρώ αρχαίο το aspect ratio του 16:9 είναι πίσω σε gaming ταινίες multitasking. Θέλω να πω ότι δεν έχει νόημα όταν κάποιος αναζητάει 34αρι και γενικά Ultrawide να του προτείνουμε 16:9 ratio monitors. 

Εγώ είμαι οριακά με 4080 super στα 3440x1440 τώρα για 5K δηλαδή 4Κ Ultrawide 39αρι θα είναι το απόλυτο αλλά πέρα από 5090 δεν ξέρω τι άλλο θα τρέχει σωστά τα path tracing παιχνίδια με αυτό το θηρίο. Είναι το μέλλον αλλά από κάρτες δεν ξέρω τι θα κάνουμε. 

Συμφωνω στο ultrawide  .

Οχι εγω ειμαι συντηρητικος στο θεμα της αναλυσης , το θεμα ειναι να τρεχω καλες αναλυσεις , απο την αλλη τωρα εχεις και τα ΗΖ ,αυτη η LG που εχω τωρα ειναι στα 240hz , πως θα την κανεις καλα σε 5Κ και να κρατας 180-240 φρειμς ? αν ειναι να θελω 2000ε καρτα γραφικων , δεν εχει νοημα .

Ασε που ειχα την εντυπωση οτι πανω απο 120hz δεν εχει διαφορα , ελα ομως που μπουσταρα λιγο την 4070 εριξα και το DLSS φουλ περφομανσ , και ειλικρινα το απογειωνει το black ops 6 στα 200-220 fps εχει διαφορα σε responsive και competitive gaming .

Αυτο με την αναλυσεις ειναι σχετικο , δεν τρεχουν ολοι τετοια παιχνιδια , αν δεν κανεις τετοιο gaming τοτε δεν εχεις αναγκη και στα 7Κ .

Επεξ/σία από gbak
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 541
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, Arkin είπε

Αν θες 34αρα η DWF είναι μονόδρομος από qd oled. Εγώ την πήρα 800 αλλά και 500 ευρώ να είχε η 32αρα που πρότεινες πάλι σε αυτη θα πήγαινα μιας και θεωρώ αρχαίο το aspect ratio του 16:9 είναι πίσω σε gaming ταινίες multitasking. Θέλω να πω ότι δεν έχει νόημα όταν κάποιος αναζητάει 34αρι και γενικά Ultrawide να του προτείνουμε 16:9 ratio monitors. 

Εγώ είμαι οριακά με 4080 super στα 3440x1440 τώρα για 5K δηλαδή 4Κ Ultrawide 39αρι θα είναι το απόλυτο αλλά πέρα από 5090 δεν ξέρω τι άλλο θα τρέχει σωστά τα path tracing παιχνίδια με αυτό το θηρίο. Είναι το μέλλον αλλά από κάρτες δεν ξέρω τι θα κάνουμε. 

Κοιταξε εγω εχω λαπτοπ με 4080 και θα δοκιμαζα καποια παιχνιδια σε 4Κ αν παρω οθονη.Αλλιως θα το εχω στα 2Κ και ταινιες βιντεο 4Κ.

40 λεπτά πριν, gbak είπε

Ασε που ειχα την εντυπωση οτι πανω απο 120hz δεν εχει διαφορα , ελα ομως που μπουσταρα λιγο την 4070 εριξα και το DLSS φουλ περφομανσ , και ειλικρινα το απογειωνει το black ops 6 στα 200-220 fps εχει διαφορα σε responsive και competitive gaming .

Ετσι ειναι. Και μακαρι να ειχε και 500ΗΖ για competitive
Εννοειται πως η DWF ειναι λαθος επιλογη για competitive. και οποιαδηποτε ultrawide. 
Το ιδανικο για competitive ειναι 16:9 ειτε 27αρα ειτε 32αρα. Αναλυση δεν εχει τοσο σημασία, οσο τα ΗΖ

Επεξ/σία από mandragoraSCR

5 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

Ετσι ειναι. Και μακαρι να ειχε και 500ΗΖ για competitive
Εννοειται πως η DWF ειναι λαθος επιλογη για competitive. και οποιαδηποτε ultrawide. 
Το ιδανικο για competitive ειναι 16:9 ειτε 27αρα ειτε 32αρα. Αναλυση δεν εχει τοσο σημασία, οσο τα ΗΖ

σιγουρα οχι η DWF , οπως και η προηγουμενη 3420dw , ηταν απλα οκ σε gaming 

να σου πω την αληθεια ,  η ultragear 39 που εχω στα 240hz , η εξαιρετικα γρηγορη για 39ρι πανελ , κανεις παπαδες αν θες

συμφωνω στο 27αρι αλλα ειναι μικρη , το 39αρι μεχρι στιγμης ειναι τοπ για την φαση μ ,  

CDN media

• Like 1

17 λεπτά πριν, gbak είπε

σιγουρα οχι η DWF , οπως και η προηγουμενη 3420dw , ηταν απλα οκ σε gaming 

να σου πω την αληθεια ,  η ultragear 39 που εχω στα 240hz , η εξαιρετικα γρηγορη για 39ρι πανελ , κανεις παπαδες αν θες

συμφωνω στο 27αρι αλλα ειναι μικρη , το 39αρι μεχρι στιγμης ειναι τοπ για την φαση μ ,  

CDN media

Την 39αρα της LG την ζαχαρωνα και γω περυση τετοια εποχη, και μαλιστα την ειχαν ριξει στα 1200Ε απο 1600Ε αλλα ειχε εξαντληθει απο παντου λογω BF
Τελικα παλι καλα που πηρα την DWF γιατι μου αρεσει πιο πολυ το QD OLED πανελ της sammy

Οπως και να εχει για competitive θελει αυστηρα 16,9. Δεν ειναι τυχαιο που σε ολα τα esports και τουρνουα εχουν 27αρες 
Απο την αλλη οπως βολευει τον καθενα.

32 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

Την 39αρα της LG την ζαχαρωνα και γω περυση τετοια εποχη, και μαλιστα την ειχαν ριξει στα 1200Ε απο 1600Ε αλλα ειχε εξαντληθει απο παντου λογω BF
Τελικα παλι καλα που πηρα την DWF γιατι μου αρεσει πιο πολυ το QD OLED πανελ της sammy

Οπως και να εχει για competitive θελει αυστηρα 16,9. Δεν ειναι τυχαιο που σε ολα τα esports και τουρνουα εχουν 27αρες 
Απο την αλλη οπως βολευει τον καθενα.

ναι σιγουρα για τα 27αρι συμφωνω

Αν έβγαζε αντίστοιχο πανελ σε 39’’ θα πήγαινα και εγώ σε ντελλ πάλι

απλά ήμουνα χρόνια αρκετά με 34αρι και ήθελα μια μικρή αναβάθμιση Θεώρησα σωστό να πάω σε 39’’.

γενικά δεν κάθομαι μπροστα σε τηλεορασεις μεγαλες ουτε παιζω games σε αυτες δεν με βολευουνε.

ειμαι κλασικος μονιτορακιας και γραφειο .

Την πηρα 1150€  προς θεου δεν αξιζει για 1600€ .

χρώματα και απεικόνιση δεν είναι ντελλ , στέκεται καλα ομως και με λιγο σεταρισμα ειναι απλα οκ . Απιστευτο μαυρο βασικα.

ειναι πολυ δυνατη σε FPS ομως

και επειδη δεν ηθελα να φορτωσω το δωματιο με εξτρα tv μεγαλη , με την 39αρα βλεπω και ταινια ανετα , δειχνει αρκετα πιο μεγαλη .

Επεξ/σία από gbak

58 λεπτά πριν, gbak είπε

απλά ήμουνα χρόνια αρκετά με 34αρι και ήθελα μια μικρή αναβάθμιση Θεώρησα σωστό να πάω σε 39’’.

γενικά δεν κάθομαι μπροστα σε τηλεορασεις μεγαλες ουτε παιζω games σε αυτες δεν με βολευουνε.

ειμαι κλασικος μονιτορακιας και γραφειο .

Ειναι μια καλη αναβαθμιση η 39 απο την 34αρα

Και γω φουλ οθονη και γραφειο. Γιαυτο προτιμησα να παρω πρωτα oled οθονη και σε δευτερη φαση να παρω oled τηλεοραση για το σαλονι

1 ώρα πριν, gbak είπε

Την πηρα 1150€  προς θεου δεν αξιζει για 1600€ .

χρώματα και απεικόνιση δεν είναι ντελλ , στέκεται καλα ομως και με λιγο σεταρισμα ειναι απλα οκ . Απιστευτο μαυρο βασικα.

ειναι πολυ δυνατη σε FPS ομως

και επειδη δεν ηθελα να φορτωσω το δωματιο με εξτρα tv μεγαλη , με την 39αρα βλεπω και ταινια ανετα , δειχνει αρκετα πιο μεγαλη .

οντως τα 1600 δεν τα αξιζει, και γενικα δεν νομιζω να εδινα ποτε τοσα λεφτα σε οθονη
πιστευω οτιδιποτε παρει σε oled ειναι παρα πολυ καλη σε ολους τουε τομεις, μετα εχεις τα oled vs qdoled που παιζουν στις λεπτομερειες τα οποια ειναι καθαρα personal preferences

τα 240ΗΖ παιζουν καθοριστικο ρολο για τα fps παιχνιδια. 
επισης μου αρεσει που ειναι πολυ κυρτή η συγκεκριμένη 

24 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

Ειναι μια καλη αναβαθμιση η 39 απο την 34αρα

Και γω φουλ οθονη και γραφειο. Γιαυτο προτιμησα να παρω πρωτα oled οθονη και σε δευτερη φαση να παρω oled τηλεοραση για το σαλονι

οντως τα 1600 δεν τα αξιζει, και γενικα δεν νομιζω να εδινα ποτε τοσα λεφτα σε οθονη
πιστευω οτιδιποτε παρει σε oled ειναι παρα πολυ καλη σε ολους τουε τομεις, μετα εχεις τα oled vs qdoled που παιζουν στις λεπτομερειες τα οποια ειναι καθαρα personal preferences

τα 240ΗΖ παιζουν καθοριστικο ρολο για τα fps παιχνιδια. 
επισης μου αρεσει που ειναι πολυ κυρτή η συγκεκριμένη 

ναι το curve που εχει ειναι massive , στην αρχη με φοβισε ελα ομως που μου αρεσει και ειναι πολυ εντυπωσιακο .

οχι και εγω στο χιλιαρικο ειμαι στο μονιτορ ποτε παραπανω και αυτο υπερβαση ητανε .

εγω τρεχω σχεδον μονο fps , αν και πατησα τα 50χρ δυσκολο να ξεκολησω απο αυτα .

ειναι πολυ δυνατη παντως αν την καταφερεις και την τρεχεις σταθερα στα 200-240 φρειμς πιανεις πολυ υψηλη αποδοση , ηδη πεσανε τα πρωτα παραπονα σε σερβερ οτι τσιταρω σε COD , θα δουμε προς το παρων ειμαι πολυ οριακος με την 4070 , θελει καλη καρτα , μαλλον θα περιμενω σειρα 5 .

παντως αν η DWF ηταν 39'' θα αγοραζα αυτη , με τα HZ δεν εχω τοσο κολλημα γιατι παντα θες ΖΩΟ καρτα να τα πιασεις οποτε και πιο πολλα εξοδα , συν οτι δεν παιζω πλεον τοσο πολυ , αλλα εξακολουθω 🤣

• Haha 1

3 ώρες πριν, gbak είπε

Συμφωνω στο ultrawide  .

Οχι εγω ειμαι συντηρητικος στο θεμα της αναλυσης , το θεμα ειναι να τρεχω καλες αναλυσεις , απο την αλλη τωρα εχεις και τα ΗΖ ,αυτη η LG που εχω τωρα ειναι στα 240hz , πως θα την κανεις καλα σε 5Κ και να κρατας 180-240 φρειμς ? αν ειναι να θελω 2000ε καρτα γραφικων , δεν εχει νοημα .

Αυτο με την αναλυσεις ειναι σχετικο , δεν τρεχουν ολοι τετοια παιχνιδια , αν δεν κανεις τετοιο gaming τοτε δεν εχεις αναγκη και στα 7Κ .

Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία εγώ δεν μπορώ να τερματίσω 165hz στα περισσότερα ΑΑΑ παιχνίδια με 4080 και αν μιλάμε για path tracing είμαστε στα 80 με 100hz δεν είναι εύκολες αναλύσεις αν θέλουμε next gen γραφικά πόσο μάλλον σε 5Κ μελλοντικά εκεί θα γονατιζουν τα πάντα. Competitive αποκλειστικά και 360hz είναι συνετο να τα έχουμε δεν πάνε χαμένα εκεί θες το απόλυτο και το 1ms θα σου δώσει πλεονέκτημα. Όσο για το 16:9 είναι λίγο αμφιλεγόμενο όπως το σκέφτομαι στο uw θα βλέπεις περισσότερους αντιπάλους στην οθόνη αριστερά δεξιά από την άλλη το 16:9 θα σε κάνει πιο focus στο κέντρο οπότε δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Λογικά το δεύτερο μιας και το προτιμάνε περισσότεροι που παίζουν τέτοια παιχνίδια. 

9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία εγώ δεν μπορώ να τερματίσω 165hz στα περισσότερα ΑΑΑ παιχνίδια με 4080 και αν μιλάμε για path tracing είμαστε στα 80 με 100hz δεν είναι εύκολες αναλύσεις αν θέλουμε next gen γραφικά πόσο μάλλον σε 5Κ μελλοντικά εκεί θα γονατιζουν τα πάντα. Competitive αποκλειστικά και 360hz είναι συνετο να τα έχουμε δεν πάνε χαμένα εκεί θες το απόλυτο και το 1ms θα σου δώσει πλεονέκτημα. Όσο για το 16:9 είναι λίγο αμφιλεγόμενο όπως το σκέφτομαι στο uw θα βλέπεις περισσότερους αντιπάλους στην οθόνη αριστερά δεξιά από την άλλη το 16:9 θα σε κάνει πιο focus στο κέντρο οπότε δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Λογικά το δεύτερο μιας και το προτιμάνε περισσότεροι που παίζουν τέτοια παιχνίδια. 

Κοιτα μαν , σε competitive gaming ,ξεχνας ΑΑΑ και αλλα , το πας σε low graphics settings , εγω ενεργοποιω και dlss φουλ περφομανσ , και ναι αν ηθελα αυτη την στιγμη να τρεχω σε τοπ φαση θα ειχα μια ROG PG27AQN .

Απλα προσπαθω να συνδυασω λιγο τις αναγκες μου .

Επεξ/σία από gbak

12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όσο για το 16:9 είναι λίγο αμφιλεγόμενο όπως το σκέφτομαι στο uw θα βλέπεις περισσότερους αντιπάλους στην οθόνη αριστερά δεξιά από την άλλη το 16:9 θα σε κάνει πιο focus στο κέντρο οπότε δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Λογικά το δεύτερο μιας και το προτιμάνε περισσότεροι που παίζουν τέτοια παιχνίδια. 

ειναι ακριβως αυτο που ειπες!!

5 λεπτά πριν, gbak είπε

Κοιτα μαν , σε competitive gaming ,ξεχνας ΑΑΑ και αλλα , το πας σε low graphics settings , εγω ενεργοποιω και dlss φουλ περφομανσ , και ναι αν ηθελα αυτη την στιγμη να τρεχω σε τοπ φαση θα ειχα μια ROG PG27AQN .

συμφωνώ απο(β)λυτα
το καλο με την UW ειναι οτι ανα πασα στιγμη πανω στην αναγκη μπορει να γινει 16.9 Ενω η 16.9 δεν μπορει να γινει UW

• Like 1

12 λεπτά πριν, gbak είπε

Εννοείται πάντα προτείνουμε οθόνες για την κάθε ανάγκη του καθένα κάποιος που παίζει μόνο competitive fps θέλει πολλά hz όχι τόσο ανάλυση γενικά γρήγορο πάνελ. Ούτε oled θα πρότεινα πχ σε πολύ φωτεινό περιβάλλον μιας και θα χαθεί αυτό που κάνει μια oled να υπερέχει. Το καλό είναι ότι υπάρχουν άπειρες επιλογές σε κάθε τιμή οπότε ο καθένας μπορεί να καλυφθεί με το καλύτερο δυνατό σήμερα. 

8 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

ειναι ακριβως αυτο που ειπες!!

συμφωνώ απο(β)λυτα
το καλο με την UW ειναι οτι ανα πασα στιγμη πανω στην αναγκη μπορει να γινει 16.9 Ενω η 16.9 δεν μπορει να γινει UW

Έτσι ναι. Το 34αρι σαν 16:9 είναι σαν 27αρι. Κάποια ελάχιστα παιχνίδια που δεν μπορείς να τα παίξεις σε uw είναι έτσι και λόγο του απόλυτου μαύρου νιώθεις ότι έχεις 27αρι μιας και δεν φαίνεται που είναι κλειστό το monitor αριστερά δεξιά ειδικά σε τελείως σκοτεινό δωμάτιο. 

1 λεπτό πριν, mandragoraSCR είπε

29-30" βγαίνει σε UW 2560 χ 1080. Σε oled δλδ δεν θα βρεις κατι τετοιο. 
Σαπίλα δλδ

Οχι ισως το εθεσα λαθος ελεγα μια 32αρα 16:9 ποσες ιντσες θα πεσει οταν θα γινει UW δηλαδη με μπαρες πανω κατω.

Εμενα δεν με βολευει η UW γιατι και χωρο δεν εχω παιχνιδια δεν παιζω ουτε βλεπω ταινιες στον υπολογιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...