Προς το περιεχόμενο

Alienware AW3423DWF

Arkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 541
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.png

εχω φαει σκάλωμα.... 
vrr flicker δεν βλέπω πάντως που φοβόμουν.
games οπως doom eternal και forbiden west δυσκολεύομαι να βρω τις ιδανικές ρυθμίσεις αλλα θα το βρώ  

Επεξ/σία από virginkiller
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαζή ερώτηση .

Πέταξε μύνημα για pixel refresh και πάτησα να γίνει με το stand by. Όταν έκλεισα το PC και μπήκε σε stand by δεν είδα να κάνει κάτι. Το κάνει στα incognito? Να ξέρω μην έγινε καμία μλκ και δεν γίνεται.

5 ώρες πριν, virginkiller είπε

Χαζή ερώτηση .

Πέταξε μύνημα για pixel refresh και πάτησα να γίνει με το stand by. Όταν έκλεισα το PC και μπήκε σε stand by δεν είδα να κάνει κάτι. Το κάνει στα incognito? Να ξέρω μην έγινε καμία μλκ και δεν γίνεται.

δεν σου αναβόσβηνε πρασινο το λαμπακι κατω δεξια ??

Όταν έσβησε το είδα μπλε. Δεν έκατσα ώρα γιατί κουτουλουσα 🤣 μετά από πόση ώρα γίνεται. Θα τσεκαρω αργότερα το health που γράφει να το κάνω χειροκίνητα αν είναι 

6 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Όταν έσβησε το είδα μπλε. Δεν έκατσα ώρα γιατί κουτουλουσα 🤣 μετά από πόση ώρα γίνεται. Θα τσεκαρω αργότερα το health που γράφει να το κάνω χειροκίνητα αν είναι 

😅
Θελει 1-2 λεπτα περιπου δεν το εχω μετρησει, Φανταζομαι το εχουν κανει ετσι ωστε αν κανεις επανεκκίνηση κλπ να μην μπει στο pixel refresh. Να σιγουρευτεί δλδ οτι εχεις κανει τερματισμο 

Καλησπερα στην ομαδα. Ενδιαφερομαι σοβαρα για την οθονη το προβλημα μου ειναι οτι επειδη δουλευω απο το pc μου θα τη χρησιμοποιω πολλες ωρες καθημερινα 8-10 ωρες θα υπαρχει προβλημα με το oled panel ?

3 λεπτά πριν, Porfyras είπε

Καλησπερα στην ομαδα. Ενδιαφερομαι σοβαρα για την οθονη το προβλημα μου ειναι οτι επειδη δουλευω απο το pc μου θα τη χρησιμοποιω πολλες ωρες καθημερινα 8-10 ωρες θα υπαρχει προβλημα με το oled panel ?

Πες μας 2 λογια για το τι θα κανεις. Πχ αν αυτες τις 8-10 ωρες εχεις το ιδιο πραγμα να δειχνει η οθονη (μια στατικη εικονα/εφαρμογη κλπ) ναι θα εχεις θεμα

4 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

Πες μας 2 λογια για το τι θα κανεις. Πχ αν αυτες τις 8-10 ωρες εχεις το ιδιο πραγμα να δειχνει η οθονη (μια στατικη εικονα/εφαρμογη κλπ) ναι θα εχεις θεμα

Σχεδιασμος σε rhino 3d 6-8 ωρες κ μετα σερφαρισμα gaming και ταινιες

35 λεπτά πριν, Porfyras είπε

Σχεδιασμος σε rhino 3d 6-8 ωρες κ μετα σερφαρισμα gaming και ταινιες

Δεν νομιζω πως θα εχεις θεμα. Καλο ειναι βεβαια να κανεις το Pixel refresh ανα 4 ωρες. Και να λαβεις και ολα τα μετρα οπως autohide taskbar, να μην έχεις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας, live wallpapes και οχι στατικο, screen saver κλπ κλπ, βοηθαει γενικα να εχεις και μια δευτερη οθονη. Ετσι το εχω κανει εγω, και εχω πεταξει εκει ολες τις συντομευσεις τα στατικα παραθυρα κλπ κλπ

• Like 1

1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε

Δεν νομιζω πως θα εχεις θεμα. Καλο ειναι βεβαια να κανεις το Pixel refresh ανα 4 ωρες. Και να λαβεις και ολα τα μετρα οπως autohide taskbar, να μην έχεις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας, live wallpapes και οχι στατικο, screen saver κλπ κλπ, βοηθαει γενικα να εχεις και μια δευτερη οθονη. Ετσι το εχω κανει εγω, και εχω πεταξει εκει ολες τις συντομευσεις τα στατικα παραθυρα κλπ κλπ

ωραιος ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες συμβουλες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...