virginkiller Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 22 minutes ago, mandragoraSCR said: η Oktabit λογικα ευθυνεται. Εκείνη τα εισάγει. Από γερμανικό αμαζον το πήρα και ήρθε με eshopwedrop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 45 λεπτά πριν, virginkiller είπε Από γερμανικό αμαζον το πήρα και ήρθε με eshopwedrop Ακυρο τοτε Νομιζα οτι το πηρες απο Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά vesa mount adaptor δεν έρχεται μαζί; ολα καλα το βρήκα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από virginkiller 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου με rtx hdr αλλο game... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, virginkiller είπε με rtx hdr αλλο game... Λεγε λεγε εντυπωσεις. Ακομα περιμενουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) εχω φαει σκάλωμα.... vrr flicker δεν βλέπω πάντως που φοβόμουν. games οπως doom eternal και forbiden west δυσκολεύομαι να βρω τις ιδανικές ρυθμίσεις αλλα θα το βρώ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από virginkiller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Χαζή ερώτηση . Πέταξε μύνημα για pixel refresh και πάτησα να γίνει με το stand by. Όταν έκλεισα το PC και μπήκε σε stand by δεν είδα να κάνει κάτι. Το κάνει στα incognito? Να ξέρω μην έγινε καμία μλκ και δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, virginkiller είπε Χαζή ερώτηση . Πέταξε μύνημα για pixel refresh και πάτησα να γίνει με το stand by. Όταν έκλεισα το PC και μπήκε σε stand by δεν είδα να κάνει κάτι. Το κάνει στα incognito? Να ξέρω μην έγινε καμία μλκ και δεν γίνεται. δεν σου αναβόσβηνε πρασινο το λαμπακι κατω δεξια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Όταν έσβησε το είδα μπλε. Δεν έκατσα ώρα γιατί κουτουλουσα 🤣 μετά από πόση ώρα γίνεται. Θα τσεκαρω αργότερα το health που γράφει να το κάνω χειροκίνητα αν είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, virginkiller είπε Όταν έσβησε το είδα μπλε. Δεν έκατσα ώρα γιατί κουτουλουσα 🤣 μετά από πόση ώρα γίνεται. Θα τσεκαρω αργότερα το health που γράφει να το κάνω χειροκίνητα αν είναι 😅 Θελει 1-2 λεπτα περιπου δεν το εχω μετρησει, Φανταζομαι το εχουν κανει ετσι ωστε αν κανεις επανεκκίνηση κλπ να μην μπει στο pixel refresh. Να σιγουρευτεί δλδ οτι εχεις κανει τερματισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porfyras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Καλησπερα στην ομαδα. Ενδιαφερομαι σοβαρα για την οθονη το προβλημα μου ειναι οτι επειδη δουλευω απο το pc μου θα τη χρησιμοποιω πολλες ωρες καθημερινα 8-10 ωρες θα υπαρχει προβλημα με το oled panel ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Porfyras είπε Καλησπερα στην ομαδα. Ενδιαφερομαι σοβαρα για την οθονη το προβλημα μου ειναι οτι επειδη δουλευω απο το pc μου θα τη χρησιμοποιω πολλες ωρες καθημερινα 8-10 ωρες θα υπαρχει προβλημα με το oled panel ? Πες μας 2 λογια για το τι θα κανεις. Πχ αν αυτες τις 8-10 ωρες εχεις το ιδιο πραγμα να δειχνει η οθονη (μια στατικη εικονα/εφαρμογη κλπ) ναι θα εχεις θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porfyras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Πες μας 2 λογια για το τι θα κανεις. Πχ αν αυτες τις 8-10 ωρες εχεις το ιδιο πραγμα να δειχνει η οθονη (μια στατικη εικονα/εφαρμογη κλπ) ναι θα εχεις θεμα Σχεδιασμος σε rhino 3d 6-8 ωρες κ μετα σερφαρισμα gaming και ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, Porfyras είπε Σχεδιασμος σε rhino 3d 6-8 ωρες κ μετα σερφαρισμα gaming και ταινιες Δεν νομιζω πως θα εχεις θεμα. Καλο ειναι βεβαια να κανεις το Pixel refresh ανα 4 ωρες. Και να λαβεις και ολα τα μετρα οπως autohide taskbar, να μην έχεις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας, live wallpapes και οχι στατικο, screen saver κλπ κλπ, βοηθαει γενικα να εχεις και μια δευτερη οθονη. Ετσι το εχω κανει εγω, και εχω πεταξει εκει ολες τις συντομευσεις τα στατικα παραθυρα κλπ κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porfyras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε Δεν νομιζω πως θα εχεις θεμα. Καλο ειναι βεβαια να κανεις το Pixel refresh ανα 4 ωρες. Και να λαβεις και ολα τα μετρα οπως autohide taskbar, να μην έχεις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας, live wallpapes και οχι στατικο, screen saver κλπ κλπ, βοηθαει γενικα να εχεις και μια δευτερη οθονη. Ετσι το εχω κανει εγω, και εχω πεταξει εκει ολες τις συντομευσεις τα στατικα παραθυρα κλπ κλπ ωραιος ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες συμβουλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα