Agony Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Στις 16/10/2024 στις 4:45 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Οι Odyssey G8 εχουν βγει με αρκετους διαφορετικους κωδικους και δεν ξερω αν αυτοι οι κωδικοι εχουν να κανουν με τις χωρες που τις πουλανε η εχουν κατι διαφορετικο οι οθονες μεταξυ τους. Ζητησα μεσω μειλ απο την Samsung Hellas λεπτομερειες για τους κωδικους τους εστειλα και το Serial μου... Μαντεψε ... Τιποτα το απολυτο 0 σε Support . Ενας λογος που οσοι φιλοι μου λενε Samsung η Alienware τους λεω Alienware , θα μου πεις refurbished ? Ε οκ απο το τιποτα και το refurbished κατι ειναι .
mandragoraSCR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 16 λεπτά πριν, Agony είπε Τιποτα το απολυτο 0 σε Support Αυτο ακριβως. Συναδελφος πηρε την G9 την OLED (1600e) και ειχε απο την πρωτη μερα ενα κολλημενο Pixel βεβαια αργησε να το δει ετσι ωστε να το στειλει DOA και ετσι μιλησε με samsung, ηρθαν σπιτι του την ειδαν τραβηξαν φωτογραφιες και εν τελη του ειπαν οτι δεν την καλυπτει η εγγυηση. ετυχως πιεσε πολυ το καταστημα αγορας και του την αλλαξε μακρυα απο Samsung
Agony Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 15 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Αυτο ακριβως. Συναδελφος πηρε την G9 την OLED (1600e) και ειχε απο την πρωτη μερα ενα κολλημενο Pixel βεβαια αργησε να το δει ετσι ωστε να το στειλει DOA και ετσι μιλησε με samsung, ηρθαν σπιτι του την ειδαν τραβηξαν φωτογραφιες και εν τελη του ειπαν οτι δεν την καλυπτει η εγγυηση. ετυχως πιεσε πολυ το καταστημα αγορας και του την αλλαξε μακρυα απο Samsung Προσωπικα την εχω πατησει 4 φορες με μια LG TV Oled που ειχε προβλημα στο τροφοδοτικο, μια SONY TV OLED Που ειχε κολλημενα ( οχι καμμενα πιξελ ) , Μια Gigabyte οθονη με καθετες γραμμες , και μια AW3418DW που ειχε γρατζουνιες το πανελ . Αποφασισα λοιπον πριν την αγορα της G8 να στελνω mail Στο καταστημα αγορας λεγοντας οτι κατα την παραλαβη θα ανοιχτει θα δουμε οτι παιζει στον Χωρο τους και τοτε θα την παρω. Την G8 την ειχα βρει γενικα καλες τιμες απο κατι καταστηματα του εξωτερικου αλλα αποφασισα να δώσω το κατι παραπανω απο Ελληνικο καταστημα που πηγα την εβαλε στο παγκο το ανοιξα βαλαμε ρευμα ανοιξε το μενου ειδα οτι δεν εχει καμενα η κολλημενα πιξελ η τιποτα περιεργο και την παρελαβα . Με την Alienware παντος στο The Mall Dell store Μου την αλλαξαν χωρις κανενα προβλημα μπαμ μπαμ , για φαντασου να την ειχα παρει απο αλλου ? θα περιμενα δεν ξερω και εγω ποσο καιρο και αν εβγαζα και ακρη ? μπορει να μου ελεγαν εσυ εκανες τις γρατζουνιες ... 1
mandragoraSCR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 28 λεπτά πριν, Agony είπε Με την Alienware παντος στο The Mall Dell store Μου την αλλαξαν χωρις κανενα προβλημα μπαμ μπαμ , για φαντασου να την ειχα παρει απο αλλου ? θα περιμενα δεν ξερω και εγω ποσο καιρο και αν εβγαζα και ακρη ? μπορει να μου ελεγαν εσυ εκανες τις γρατζουνιες ... Απο εκει πηρα και εγω την δικια μου. Μην την ψαχνεις, καλούμαστε να αποδείξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες. Ποσες φορες εχω τραβηξει βιντεο κατα το ξεπακετάρισμα για αυτον ακριβως τον λογο, για να εχω μετα αποδείξεις οτι δεν ειμαι ελέφαντας 2
Agony Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 22 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Απο εκει πηρα και εγω την δικια μου. Μην την ψαχνεις, καλούμαστε να αποδείξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες. Ποσες φορες εχω τραβηξει βιντεο κατα το ξεπακετάρισμα για αυτον ακριβως τον λογο, για να εχω μετα αποδείξεις οτι δεν ειμαι ελέφαντας Μπραβο πολυ σωστο αυτο που ειπες ... Παντα Βιντεο οταν ανοιγουμε κατι τοσο Ακριβο !!! 1
virginkiller Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Ποιος περιμένει μέχρι 23:00 να σχολασει 🤣 4
mandragoraSCR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 40 λεπτά πριν, virginkiller είπε Ποιος περιμένει μέχρι 23:00 να σχολασει 🤣 ξαφνικα θα ανεβαζα πυρετο και θα επρεπε να φυγω
virginkiller Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 30 minutes ago, mandragoraSCR said: ξαφνικα θα ανεβαζα πυρετο και θα επρεπε να φυγω Δυστυχώς είναι δικό μου χαχχαα 1
Arkin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 37 λεπτά πριν, virginkiller είπε Δυστυχώς είναι δικό μου χαχχαα Kαλοριζικη φιλε μου με το καλο να τη στησεις και οπως ειπαμε στο πμ να την απολαυσεις πληρως. Και εγω οταν μου ηρθε ετρεχα στη δουλεια δικη μου επισης και το βραδυ μπορεσα και την εστησα. Να δεις με τη χαρα θα φυγουν οι ωρες ομως να ανυπομονεις να πας να την στησεις. 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Που το ειχαν το κουτι και εχει φαει τοση ταλαιπωρια; Καλες θεασεις. 1
virginkiller Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 9 minutes ago, LLLEFTERIS said: Που το ειχαν το κουτι και εχει φαει τοση ταλαιπωρια; Καλες θεασεις. Έλα ντε. Η κατάσταση του είναι άθλια. Θα το ανοίξω με βίντεο
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, virginkiller είπε Έλα ντε. Η κατάσταση του είναι άθλια. Θα το ανοίξω με βίντεο Καλα γενικα οτι αγοραζεις παντα με βιντεο.
virginkiller Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 39 minutes ago, LLLEFTERIS said: Καλα γενικα οτι αγοραζεις παντα με βιντεο. Μεγάλης αξίας ναι. Σε απλά πράγματα δεν μπαίνω σε κόπο
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, virginkiller είπε Μεγάλης αξίας ναι. Σε απλά πράγματα δεν μπαίνω σε κόπο Μου ηρθε μητρικη με στραβο το πισω λαμακι και οταν τους το ειπα μου αρχισαν το μα μου σου του αλλα μολις τους ειπα οτι εχω βιντεο απο την στιγμη που την παιρνω απο το κουριερ μου εκαναν επιστροφη χρηματων. 1 1
mandragoraSCR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 4 ώρες πριν, virginkiller είπε Έλα ντε. Η κατάσταση του είναι άθλια. Θα το ανοίξω με βίντεο η Oktabit λογικα ευθυνεται. Εκείνη τα εισάγει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα