Προς το περιεχόμενο

Alienware AW3423DWF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Δηλαδη το ενα εχει τσιπακι Nvidia και το αλλο οχι αρα ενας που εχει καρτα RTX παει στο πρωτο.

Ανεμιστηρα; Ανεμιστηρες ειχε η Panasonic 50GT30 που ειχα παρει πριν σχεδον 13 χρονια.

Oχι απαραιτητα..

Και τα δυο δουλευουν μια χαρα με Νvidia καρτα αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη σαν κατοχος αρκετων μονιτορ με τσιπακι αλλα και χωρις,αυτο με το τσιπακι εχει πιο smooth κινηση..

Την διαφορα στην  κινηση ομως μερικοι μπορει και να μην την καταλαβουν,ειναι αναλογα και με το ποσο ευαισθητη ειναι η οραση στον καθενα.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Απαντ. 553
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Oχι απαραιτητα..

Και τα δυο δουλευουν μια χαρα με Νvidia καρτα αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη σαν κατοχος αρκετων μονιτορ με τσιπακι αλλα και χωρις,αυτο με το τσιπακι εχει πιο smooth κινηση..

Την ομως μερικοι μπορει και να μην την καταλαβουν,ειναι αναλογα και με το ποσο ευαισθητη ειναι η οραση στον καθενα.

Αρα οπως ειπε και ο παραπανω οτι βρεις ποιο φθηνα.

Ενημερωτικα οτι γραφω γιατι και σκοπο να παρω OLED δεν εχω και δεν εχω χωρο για Ultrawide και δεν μου χρειαζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, LLLEFTERIS said:

Αρα οπως ειπε και ο παραπανω οτι βρεις ποιο φθηνα.

Εξαρταται απο τον καθενα φιλε Λευτερη.

Εγω εαν ηταν να επιλεξω αναμεσα στο ιδιο μονιτορ με η χωρις θα χτυπαγα το με.

Οπως και εκανα βεβαια..

• Like 1
Δημοσ.
45 minutes ago, optimus prime said:

Aυτο για οποιον θελει να γλυτωσει χρηματα..

Aλλα την smooθιλα που δινει το τσιπακι δεν θα την εχεις αφοσον παρεις το dwf.

Πάντως τα βρίσκεις με μεγάλη διαφορά τιμής. Η dwf πάει και 800 ενώ η dw επειδή είναι παλαιότερο μοντέλο και μικρό στοκ δεν παίζουν εκτυπώσεις. Οπότε παίζει μεγάλο ρόλο. Αν ήταν αρχική με αρχική τιμή τότε ναι να το πληρώσεις το module

Δημοσ.

Δεν ξερω απο τιμες ποσο εχουν τωρα η ποσο μπορεις να τις βρεις.

Ο ανθρωπος ρωτησε για διαφορες και εγω απαντησα.

Οτι θελει ας κανει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρεπει να συμφωνήσω και εγω , αν και αρκετοι λενε οτι δεν εχει διαφορα , οσα μονιτορ ειχα που ειχαν G sync module ηταν ποιο σμουθ, τουλαχιστον εγω το καταλαβαινω. 

Στις 9/10/2024 στις 1:33 ΜΜ, mandragoraSCR είπε

AW3423DWF : μπορεις να κανεις firmware update μονος σου
αλλα δεν εχει native gsync support

AW3423DW: δεν μπορεις να κανει Firmware update (πρεπει να το πας στην dell για να σου κανουν εκεινοι)
εχει native gsync support

EDIT επισης η AW3423DWF  ειναι μεταγενεστερο μοντελο απο την DW αρα θεωρητικά καλυτερο πανελ

Πολυ παραμυθι Η Dell + Nvidia τους ειχα φαει τοτε με το AW3418DW για firmware update και μου ελεγαν να το παω εκει δεν γινεται απο user... Και τωρα βλεπω οτι η AW3423DW εχει κανονικα firmware upadate  απο user ....Support for Alienware 34 Curved OLED Monitor AW3423DW | Drivers & Downloads | Dell US 

Μας δουλεύουν κανονικα μου φαινεται ....

Επεξ/σία από Agony
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Agony είπε

Πολυ παραμυθι Η Dell + Nvidia τους ειχα φαει τοτε με το AW3418DW για firmware update και μου ελεγαν να το παω εκει δεν γινεται απο user... Και τωρα βλεπω οτι η AW3423DW εχει κανονικα firmware upadate  απο user ....Support for Alienware 34 Curved OLED Monitor AW3423DW | Drivers & Downloads | Dell US 

Μας δουλεύουν κανονικα μου φαινεται ....

Πριν ένα χρόνο που ψαχνόμουν και γω να την αγοράσω, ολοι στο net αυτο λέγανε για την DW, οτι δεν γίνεται να κάνεις μόνος σου f/u. Γιαυτό κατέληξα με την DWF.
Αποτι φαίνεται φάγανε γερο κράξιμο και πλέον σου επιτρέπουν να κάνεις και στην DW. 

Α ναι και ξέχασα να ζητήσω συγνώμη από τον @optimus prime

Spoiler

@optimus primeπιτσιρίκο άραξε την πέτσα σου γιατί μάγκες απο το πληκτρολόγιο ξερω πολλούς
χαμηλα τη μπαλα λεμε. ουτε με ξερεις ουτε ειμαι κανενας φιλαρακος σου

Επεξ/σία από mandragoraSCR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, mandragoraSCR said:

Πριν ένα χρόνο που ψαχνόμουν και γω να την αγοράσω, ολοι στο net αυτο λέγανε για την DW, οτι δεν γίνεται να κάνεις μόνος σου f/u. Γιαυτό κατέληξα με την DWF.
Αποτι φαίνεται φάγανε γερο κράξιμο και πλέον σου επιτρέπουν να κάνεις και στην DW. 

Α ναι και ξέχασα να ζητήσω συγνώμη από τον @optimus prime

Hide contents

@optimus primeπιτσιρίκο άραξε την πέτσα σου γιατί μάγκες απο το πληκτρολόγιο ξερω πολλούς
χαμηλα τη μπαλα λεμε. ουτε με ξερεις ουτε ειμαι κανενας φιλαρακος σου

Aσε τα πιτσιρικια ησυχα και οταν ποσταρεις κατι με σιγουρια κανε και μια ερευνα πρωτα για να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο.

Καποιος μπορει να παει να σκασει λεφτα για κατι που ειδε εδω και στο τελος να μαθει οτι ηταν λαθος.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Aσε τα πιτσιρικια ησυχα και οταν ποσταρεις κατι με σιγουρια κανε και μια ερευνα πρωτα για να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο.

Καποιος μπορει να παει να σκασει λεφτα για κατι που ειδε εδω και στο τελος να μαθει οτι ηταν λαθος.

σου ξαναειπα χαμηλα τη μπαλα
δεν σε εβαλε κανενας δικηγόρο
διορθωσε τον τροπο σου

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση ? Η DW δεν εχει ανεμιστηρα ?  Ενας λογος που σκεφτόμουν αρκετα να μην  παρω την Samsung ηταν οτι δεν εχει ανεμιστηρα και αν κρινω απο το οτι τα OLED panel εχουν προβληματα με την θερμοτητα και οτι πλεον ορισμενοι κατασκευαστες βαζουν ητε παθητικη ψύξη ητε ανεμιστηρα , καπου με εβαλε σε σκέψεις.

Για του λογου το αληθες αυτες τις ήμερες που παιζω στην Samsung μετα απο 3-4 ωρες το πανελ βραζει δλδ βγαζει μια καυτη αυρα μπροστα .  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Agony είπε

Να κανω μια ερωτηση ? Η DW δεν εχει ανεμιστηρα ?  Ενας λογος που σκεφτόμουν αρκετα να μην  παρω την Samsung ηταν οτι δεν εχει ανεμιστηρα και αν κρινω απο το οτι τα OLED panel εχουν προβληματα με την θερμοτητα και οτι πλεον ορισμενοι κατασκευαστες βαζουν ητε παθητικη ψύξη ητε ανεμιστηρα , καπου με εβαλε σε σκέψεις.

Για του λογου το αληθες αυτες τις ήμερες που παιζω στην Samsung μετα απο 3-4 ωρες το πανελ βραζει δλδ βγαζει μια καυτη αυρα μπροστα .  

Να σου πω την αληθεια νομιζω εχει η dwf που εχω αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα μεχρι στιγμης ουτε ιχνος δηλαδη να ακουσω ανεμιστηρα απο την οθονη. Μπας και δεν εχουν βαλει σε καποια μοντελα? Και το περιεργο οτι δεν την εχω δει να ζεσταινετε εχει γυρω γυρω κενα για να φευγει η θερμοτητα οποτε ισως παιζει καποιο ρολο αυτο που βαζω το χερι και δεν νιωθω τη ζεστη. Φετος με τοσο θερμο καλοκαιρι με 34 ambient και ανεμιστηρα δεν ακουσα δεν ξερω. 

• Like 1
Δημοσ.

Αποσο ξέρω έχει αλλά είναι πιο αθόρυβα λειτουργικός.

Δύο συγκριτικά 

Σίγουρα κάπου είδα με thermal camera video αλλά δεν το βρίσκω 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agony είπε

Eχει κανονικα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οτι ειδα σε καποια βιντεο , το  AW3423DW εχει 2 ανεμιστηρες .

Στο 8:23 8:41  βλεπω τον εναν, για το G sync module , και αλλον εναν στο 8:38 στυλ τουρμπινας που εχουν και τα λαπτοπ αναμεσα στο T con και το power module .

Υποθετικα λοιπον το DWF εχει μονο εναν εξαγωγη για την θεμοκρασια T con + πλακετα τροφοδοσιας και η DW εξτρα αλλον εναν για  το G sync module . 

Απο οτι καταλαβα οσα εχουν Εσωτερικο Τροφοδοτικο και οχι External οπως η G8 εχουν και ενα μικρο fan Μεσα για την θεμοκρασια .  Κατα την γνωμη μου το σωστο σε ολα τα πανελ ειναι παντα εξωτερική τροφοδοσια και λογο ευκολης αντικαταστασης και λογο θεμοκρασιας και λογο εμφανισης ( παχος πανελ)

Επεξ/σία από Agony
  • Like 1
Δημοσ.

Οι Odyssey G8 εχουν βγει με αρκετους διαφορετικους κωδικους και δεν ξερω αν αυτοι οι κωδικοι εχουν να κανουν με τις χωρες που τις πουλανε η εχουν κατι διαφορετικο οι οθονες μεταξυ τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...