optimus prime Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δεν μπορεις να ανοιξεις την πορτα της ντουλαπας σου,σωστα?
Tambas91 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν μπορεις να ανοιξεις την πορτα της ντουλαπας σου,σωστα? Γιατί αδερφέ μου Optimus υπάρχει μήπως περίπτωση να είναι κανένας μέσα ; 4
mandragoraSCR Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 44 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν μπορεις να ανοιξεις την πορτα της ντουλαπας σου,σωστα? Ανοίγει just!
optimus prime Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 4 minutes ago, mandragoraSCR said: Ανοίγει just! Kαι εγω το ιδιο θεμα εχω με το δικο μου γραφειο..
mandragoraSCR Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 9 λεπτά πριν, optimus prime είπε Kαι εγω το ιδιο θεμα εχω με το δικο μου γραφειο.. Αστα να πανε, 220cm γραφειο και δεν χωραμε, οσο το ειχα ολο για παρτι μου καλα με χωραγε και με το κουτι πανω. Τωρα που φιλοξενεί και το σεταπ της συζύγου ειμαστε τσιμα τσιμα.
wargasm Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Παιδιά πιο arm προτείνετε για αυτή την οθόνη;
valantis123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 40 λεπτά πριν, wargasm είπε Παιδιά πιο arm προτείνετε για αυτή την οθόνη; Ergortron LX θα έλεγα, αλλιώς σε ποιο φθηνό που το είχα κιόλας σε Asus pg348q την arctic x1-3d δεν είχα θέμα. 1
Alexaras1991 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Εγώ αυτό βλέπω τελευταία να πάρω. Δεν την λες και κακή τιμή με usb ports και εως 49" 20kg αν ποτέ πάρεις μεγαλύτερη οθόνη στο μέλλον να είσαι καλυμμένος. https://www.skroutz.gr/s/47465867/Brateck-LDT74-C012UC-Vasi-Grafeiou-Othonis-eos-49-me-Vrachiona-Gri.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, Tambas91 είπε Γιατί αδερφέ μου Optimus υπάρχει μήπως περίπτωση να είναι κανένας μέσα ; Ο bluraymoviesgreece... 2
Tambas91 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 33 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Ο bluraymoviesgreece... αποκλείεται να είναι αυτός, έχει δουλειές με το μαγαζί τώρα (jmctech)... πρέπει να φέρει τις παραγγελιες από την κίνα και να τις παραδώσει... έρχεται με τον 3D του @just_a_dude κάπου στα βουνά του καζακστάν είναι σε 2 μήνες θα τον έχει φέρει 1 3
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Εχει κανεις αλλος θεμα οτι ο chrome δεν παιζει HDR στο youtube? Ειδα εχουν και αλλοι θεμα και ακρη δεν εβγαλα. Με edge ολα κομπλε μεχρι 8K 60p HDR παει μπαλα στον chrome ουτε 8Κ εχουμε ουτε HDR στο youtube. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
mandragoraSCR Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 6 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε Εγώ αυτό βλέπω τελευταία να πάρω. Δεν την λες και κακή τιμή με usb ports και εως 49" 20kg αν ποτέ πάρεις μεγαλύτερη οθόνη στο μέλλον να είσαι καλυμμένος. https://www.skroutz.gr/s/47465867/Brateck-LDT74-C012UC-Vasi-Grafeiou-Othonis-eos-49-me-Vrachiona-Gri.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Αυτην εχω εγω! Την προτεινω ανετα, πολυ καλη ποιοτητα και ευκολο στην εγκατασταση και αντεχει ανετα το βαρος της οθονης! 8 ώρες πριν, wargasm είπε Παιδιά πιο arm προτείνετε για αυτή την οθόνη; Λογιακ θα σου κανει και αυτη! 2
Arkin Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Για οσους εχουν λιγο flickering στις πολυ σκοτεινες σκηνες λογο VRR παιξτε με CRU βαλτε 82-165 range και δεν θα ξανα δειτε flickering πουθενα. Το εχω απο χθες ετσι και ειναι αψογο. Στα παιχνιδια να πω δεν ειδα ποτε flickering περα απο το loading αλλα σε καποιες σειρες/ταινιες το παρατηρησα οποτε εψαξα τροπο να το φτιαξω και σιγουρα δεν ειναι τροπος το να κλεισουμε το VRR. Οποτε αυτο το range βολευει μια χαρα. Κατω απο 82 παιζει με LFC οποτε διπλασιαζει τα frames το monitor απο μονο του αν και με λιγο παραπανω input lag. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2024 από Arkin 1
Agony Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Να σας κουρασω λιγο ??? Την αγορασα και περιμενω να έρθει ...θα κρατησω και την παλια μου 34 alienware ips. Αν μπορειτε να μου απαντησετε ... Οταν υπαρχει περιεχομενο HDR αλλαζει προφιλ μονη της οπως η TV Μου ? Και οταν το κανει ειναι διαφορετικο το προφιλ σε Youtube και Games ? Σε SDR Να υποθεσω ειναι ενα προφιλ για τα παντα και Desktop , Youtube, Games Σωστα ? Μπορειτε να βγαλετε μια φωτο τα προφιλ του SDR + HDR ? Στα προφιλ του SDR Υπαρχει Calibrated ? Πχ, SRGB ποιο ειναι το ποιο σωστο ? και μπορω να το εχω μονιμα επιλεγμενο ακομα και σε Games ? Ποιο ειναι το ποιο ( Calibrated HDR profile ) ? Πχ στην TV βαζω το Cinema HDR , or Technicolor ... Οταν την παρω θα κανω και Firmware update , DP Συνδεση κανονικα . Και απο το μενου θα κοιταξω να κανω ενα Reset Μετα το Update και θα αλλαξω μονο τα Profile SDR + HDR . Θελω οσο το δυνατον λιγότερες ρυθμίσεις , να βαλω ενα προφιλ SDR + HDR Και να το αφησω εκει... Στο Desktop Να βαλω HDR on or off ? και αν ναι ποιο προφιλ ειναι το ποιο Safe για χρηση σε Explorer να ανοιγω και να κλεινω παραθυρα χωρις να αλλαζει φωτεινοτητα ? εχει καποιο προφιλ που να κραταει τα Nits Σταθερα οταν ανοιγω πχ ενα fullscreen παραθυρο με Ουρανο και θαλασσα. Ελπιζω να μην σας ζαλισα , συγνώμη καποια τα έχετε απαντηση είδη πριν .
Arkin Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 4 ώρες πριν, Agony είπε Να σας κουρασω λιγο ??? Την αγορασα και περιμενω να έρθει ...θα κρατησω και την παλια μου 34 alienware ips. Αν μπορειτε να μου απαντησετε ... Οταν υπαρχει περιεχομενο HDR αλλαζει προφιλ μονη της οπως η TV Μου ? Και οταν το κανει ειναι διαφορετικο το προφιλ σε Youtube και Games ? Σε SDR Να υποθεσω ειναι ενα προφιλ για τα παντα και Desktop , Youtube, Games Σωστα ? Μπορειτε να βγαλετε μια φωτο τα προφιλ του SDR + HDR ? Στα προφιλ του SDR Υπαρχει Calibrated ? Πχ, SRGB ποιο ειναι το ποιο σωστο ? και μπορω να το εχω μονιμα επιλεγμενο ακομα και σε Games ? Ποιο ειναι το ποιο ( Calibrated HDR profile ) ? Πχ στην TV βαζω το Cinema HDR , or Technicolor ... Οταν την παρω θα κανω και Firmware update , DP Συνδεση κανονικα . Και απο το μενου θα κοιταξω να κανω ενα Reset Μετα το Update και θα αλλαξω μονο τα Profile SDR + HDR . Θελω οσο το δυνατον λιγότερες ρυθμίσεις , να βαλω ενα προφιλ SDR + HDR Και να το αφησω εκει... Στο Desktop Να βαλω HDR on or off ? και αν ναι ποιο προφιλ ειναι το ποιο Safe για χρηση σε Explorer να ανοιγω και να κλεινω παραθυρα χωρις να αλλαζει φωτεινοτητα ? εχει καποιο προφιλ που να κραταει τα Nits Σταθερα οταν ανοιγω πχ ενα fullscreen παραθυρο με Ουρανο και θαλασσα. Ελπιζω να μην σας ζαλισα , συγνώμη καποια τα έχετε απαντηση είδη πριν . Το HDR προτεινω να το εχεις μονιμα ενεργο απο τα windows και στο monitor να εχεις HDR 1000 σταθερα. Μετα παιζεις με τη φωτεινοτητα του SDR μεσα απο τα windows εγω το εχω 0% και παλι μου φαινεται αρκετα φωτεινη σε τελειως σκοταδι οτιδηποτε παραπανω απο 10% σε τελειως σκοταδι στο SDR και σε λευκο φοντο πανε τα ματια. Σε youtube και γενικα streaming μεσα απο το nvidia control panel εχει να ανοιξεις hdr η οχι. Αν το εχεις off τοτε θα δεις HDR μονο σε οσα βιντεο εχουν native HDR. Αν το εχεις ανοιχτο θα δεις HDR και στα βιντεο streaming που δεν εχουν HDR native. Συν ταινιες/σειρες με το MPC renderer μπορεις να εχεις σε καθε ταινιες/σειρα που ειναι SDR να τις δεις σε HDR με αυτο τον τροπο. Για τα παιχνιδια που ειναι σε SDR μπορεις να παιξεις ειτε με Auto HDR απο windows ειτε με RTX HDR απο nvidia app και να το ρυθμιζεις per game οπως σου αρεσει. Το πιο calibrated profile ειναι το creator mode σε DCI-P3 mode. Σε HDR mode απλα βαζεις HDR 1000 απο το monitor και τρεχεις το calibrate tool των windows με κλειστο το night mode και θα σου δωσει το πιο accurate HDR ICC profile. Στο desktop δεν χρειαζεται HDR σε SDR ειναι υπεραρκετο και βολευει σε πολυωρη χρηση. Πχ δεν θες HDR οταν ανοιξεις word το HDR εχει νοημα σε παιχνιδια και σε media. Για το τελευταιο με το HDR 1000 θα δεις αυξημενο ABL σε λευκο φοντο. Πχ ανοιγεις ενα μικρο παραθυρο απο explorer και το λευκο ειναι εντονο μετα το μεγαλωνεις εκει θα πεσει η φωτεινοτητα αρκετα εκει προτεινουν HDR 400 που εχει αρκετα μικροτερο ABL. Βεβαια δεν ενοχλει ουτε πειραζει αν πεσει η φωτεινοτητα στο λευκο στον explorer. Σε ταινιες σειρες παιχνιδια πολυ σπανια θα δεις το φαινομενο και γινεται κυριως στο λευκο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα