optimus prime Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν ξερω τι φλασιες τρωνε τα rgb σου,εγω δεν ειχα τετοια θεματα.. Ισως επειδη να εχεις βαλει κατι στις usb θυρες του μονιτορ που να δημιουργει επιπλοκες. Επεξ/σία 5 Απριλίου από optimus prime
akoinonitos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Arkin είπε Για πες γιατι μου γινονται reset καθε τοσο τα led που εχω στην οθονη? Εχω κοκκινο πισω και τελειως κλειστο το φωτακι που αναβει δεξια κατω αλλα μετα απο μια ωρα αναβει και γυρνανε και αλλο χρωμα τα logo πισω στην οθονη. Πως φτιαχνετε αυτο αρκετα περιεργο. Μονο dell display manager εχω μεσα οχι το dell control center που διαβασα οτι μπορει να προκαλει τετοιο θεμα. χωρις το alienware command center πως τα ρυθμισες? Επεξ/σία 5 Απριλίου από akoinonitos
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 35 λεπτά πριν, akoinonitos είπε χωρις το alienware command center πως τα ρυθμισες? Τα ρύθμισα από το monitor με το μοχλό έχει για τα πάντα.
akoinonitos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα ρύθμισα από το monitor με το μοχλό έχει για τα πάντα. δεν βαριοσουν εμενα παντως τα κραταει Επεξ/σία 5 Απριλίου από akoinonitos
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε δεν βαριοσουν εμενα παντως τα κραταει Θα το περασω και εγω αν ειναι το center λογικα απο εκει θα τα κραταει ολα. Τελικα ειχε μπει ουτε καταλαβα ποτε το ρυθμισα απο εκει και ολα κομπλε. Κραταει τα παντα απο φωτισμους. Βαλτε το Alien DC 1979 την 4Κ HDR εκδοση. 1000Nits το HDR του και επι το πλειστον εχει πολυ σκοτεινες σκηνες που ειναι οτι πρεπει για oled. Απο τα καλυτερα HDR για τετοιες οθονες. Επεξ/σία 5 Απριλίου από Arkin
Armoral Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Στις 5/4/2024 στις 9:32 ΠΜ, azazil1190 είπε Ppi ε? Και εγώ εκεί κολλάω Πήγαινε κάτσε μπροστά από μία και θα καταλάβεις. Στο Πλαίσιο έχουν ανοικτές. Στις 5/4/2024 στις 9:52 ΠΜ, chrisde είπε BTW εγώ προτιμώ αναλογία 3840x1800 αντί για 1600 (1646 για την ακρίβεια για 21:9), παραείναι "στενό" κατακόρυφα το 21:9 σε παιχνίδια, γνώμη μου πάντα. Για παιχνίδια σίγουρα λέει, προσθέτει στην εμπειρία, απλά δε το μπορώ σα dekstop χρήση με τίποτα. Και όντως φαίνεται πολύ στενό στο ύψος. 1
optimus prime Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου On 05/04/2024 at 21:06, Arkin said: Βαλτε το Alien DC 1979 την 4Κ HDR εκδοση. 1000Nits το HDR του και επι το πλειστον εχει πολυ σκοτεινες σκηνες που ειναι οτι πρεπει για oled. Απο τα καλυτερα HDR για τετοιες οθονες. Eμεις την Αμερικη την εχουμε ανακαλυψει νωριτερα Arkin..
Arkin Δημοσ. 6 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Eμεις την Αμερικη την εχουμε ανακαλυψει νωριτερα Arkin.. Πςςς μαγκας
optimus prime Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 3 minutes ago, Arkin said: Πςςς μαγκας Πλακα πλακα δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να παιζεις παιχνιδια σε ενα μονιτορ που να τα αναδικνυει και να τα απογειωνει...
Odyss3us Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) ολοκαινουριο με 32:9 aspect ratio για μερακληδες: Acer Predator X49 X QD-OLED Gaming Monitor Revealed: 48.9-Inch 240Hz Ultrawide Display Επεξ/σία 6 Απριλίου από Odyss3us
valantis123 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Odyss3us είπε ολοκαινουριο με 32:9 aspect ratio για μερακληδες: Acer Predator X49 X QD-OLED Gaming Monitor Revealed: 48.9-Inch 240Hz Ultrawide Display Δεν έχω δει ούτε μισό ποστ να ζητάει περισσότερα ή καλύτερα 49αρια ιδικά σε σχέση με 27-39 που θέλει όλος ο κόσμος και δεν έχει μείνει ούτε δείγμα στα ράφια απο τα 32 αλλά εκεί... να βγάζουν ότι τους κατέβει... 2
optimus prime Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σε μερακληδες με αυτη την αναλυση/ιντσες και το χαμηλο ppi δεν θα το ελεγα οτι απευθυνεται.. Πιο πολυ σε πιο casual κοινο που δεν ξερει και πολλα γυρω απο το αθλημα και θελει ενα μακρυ για να παιζει formula 1 .. Επεξ/σία 7 Απριλίου από optimus prime 1
akoinonitos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2024 στις 11:24 ΜΜ, Arkin είπε https://techhut.gr/xiaomi-ecosystem01/2689-yeelight-led-e27-smart-bulb-m2-rgbw-yldp001-a.html αυτη θελει και nest ε? Επεξ/σία 7 Απριλίου από akoinonitos
Arkin Δημοσ. 7 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 17 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αυτη θελει και nest ? Τι εννοείς? Απλά την βιδώνεις την συνδέεις με WIFI και την χειρίζεσαι από παντού υπολογιστή κινητό 4G 11 12 χρόνια την έχω και δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό.
akoinonitos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Τι εννοείς? Απλά την βιδώνεις την συνδέεις με WIFI και την χειρίζεσαι από παντού υπολογιστή κινητό 4G 11 12 χρόνια την έχω και δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό. μηπως εχεις αλλο μοντελο γιατι εγω εχω αυτην ακριβως αλλα λεει οτι θελει Nest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα