chek2fire Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε 799$ εχουν δωσει ρε συ τιμη https://tftcentral.co.uk/news/dell-alienware-aw3425dw-announced-with-34-ultrawide-240hz-qd-oled-panel εγω το aw2725df με msrp 899$ το ειχα παρει day one 950ευρω απο dell store. ναι όντος τώρα το είδα. Λες να τις κυκλοφορήσουν 29 Απριλίου όπως είχαν πει? Μαλλον θα πάω στο παλιό μοντέλο γιατί το βασικό είναι ότι από τι γράφουν όλοι ακόμα και στο https://tftcentral.co.uk/videos/gen-4-samsung-qd-oled-2025-panels-and-improvements μιλάμε ακριβώς για το ίδιο panel σε τεχνολογία. Oι μόνες αναβαθμίσεις είναι στην τεχνολογία προστασίας από burn in που υποτίθεται θα είναι καλύτερες. Αυτό που με προβληματίζει όμως περισσότερο στο νέο μοντέλο είναι ότι η οθόνη πλέον είναι glossy με όλες τις αντανακλάσεις που έχει μια τέτοια οθόνη ενώ η παλιότερη είναι mate κάτι που πάντα το θεωρώ πλεονέκτημα σε monitor για pc. Τα περισσότερα Hz δεν πιστεύω να έχουν και κάποια ουσιαστική διαφορά καθώς κανείς δεν μπορεί να τα καταλάβει εδώ που τα λέμε. Aπλα είναι γενικά να έχουμε να λέμε.
akoinonitos Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, chek2fire είπε ναι όντος τώρα το είδα. Λες να τις κυκλοφορήσουν 29 Απριλίου όπως είχαν πει? Μαλλον θα πάω στο παλιό μοντέλο γιατί το βασικό είναι ότι από τι γράφουν όλοι ακόμα και στο https://tftcentral.co.uk/videos/gen-4-samsung-qd-oled-2025-panels-and-improvements μιλάμε ακριβώς για το ίδιο panel σε τεχνολογία. Oι μόνες αναβαθμίσεις είναι στην τεχνολογία προστασίας από burn in που υποτίθεται θα είναι καλύτερες. Αυτό που με προβληματίζει όμως περισσότερο στο νέο μοντέλο είναι ότι η οθόνη πλέον είναι glossy με όλες τις αντανακλάσεις που έχει μια τέτοια οθόνη ενώ η παλιότερη είναι mate κάτι που πάντα το θεωρώ πλεονέκτημα σε monitor για pc. Τα περισσότερα Hz δεν πιστεύω να έχουν και κάποια ουσιαστική διαφορά καθώς κανείς δεν μπορεί να τα καταλάβει εδώ που τα λέμε. Aπλα είναι γενικά να έχουμε να λέμε. Μην βιαζεσαι κατσε να βγει κανανα review να δεις τι βελτιωνει. Και το προηγουμενο semmi glossy ηταν οπως και αυτο δεν ηταν matte. Μια χαρα διαφορα εχουν τα hz οποιος λεει το αντιθετο η δεν ειχε ποτε οθονη με περισσοτερα hz η ειναι τυφλος Συνηθως καπου στον Μαιο ερχονται τα καινουρια σιγα σιγα. Επεξ/σία 28 Απριλίου από akoinonitos 1
chek2fire Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Nα ρωτήσω με το θέμα που διαβάζω για τα font και τα κείμενα στις oled οθόνες που για πολλούς είναι ενοχλητικό το να εχουν τέτοιες οθόνες για ότιδήποτε άλλο εκτός από gaming. Ισχύει?
akoinonitos Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, chek2fire είπε Nα ρωτήσω με το θέμα που διαβάζω για τα font και τα κείμενα στις oled οθόνες που για πολλούς είναι ενοχλητικό το να εχουν τέτοιες οθόνες για ότιδήποτε άλλο εκτός από gaming. Ισχύει? Υπερβολες Επεξ/σία 29 Απριλίου από akoinonitos 2
music_lover Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 12 ώρες πριν, chek2fire είπε Nα ρωτήσω με το θέμα που διαβάζω για τα font και τα κείμενα στις oled οθόνες που για πολλούς είναι ενοχλητικό το να εχουν τέτοιες οθόνες για ότιδήποτε άλλο εκτός από gaming. Ισχύει? Αν βάλεις δίπλα-δίπλα μια ips οθόνη και μια oled στα 1440p θα διαπιστώσεις ότι έχουν διαφορά στην ευκρίνεια κειμένου αλλά ok, είναι μικρή. 1
chek2fire Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου από το κατάστημα της dell το com παραγγέλνουμε? Γιατί είδα ότι άνοιξαν οι παραγγελίες και ότι από το com στέλνει κανονικά
mandragoraSCR Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 2 λεπτά πριν, chek2fire είπε από το κατάστημα της dell το com παραγγέλνουμε? Γιατί είδα ότι άνοιξαν οι παραγγελίες και ότι από το com στέλνει κανονικά Αν παρεις απο .com λογικα θα σου ερθει απο αμέρικα με οτι αυτο συνεπαγεται εγω απο εδω την πηρα. υπαρχει και φυσικο καταστημα dell αθηνα και σαλονικα 1
akoinonitos Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 13 λεπτά πριν, chek2fire είπε από το κατάστημα της dell το com παραγγέλνουμε? Γιατί είδα ότι άνοιξαν οι παραγγελίες και ότι από το com στέλνει κανονικά οχι ρε συ ,στο dell store ελλαδας θα κοιτας 2
Agony Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2025 στις 1:14 ΠΜ, chek2fire είπε ναι όντος τώρα το είδα. Λες να τις κυκλοφορήσουν 29 Απριλίου όπως είχαν πει? Μαλλον θα πάω στο παλιό μοντέλο γιατί το βασικό είναι ότι από τι γράφουν όλοι ακόμα και στο https://tftcentral.co.uk/videos/gen-4-samsung-qd-oled-2025-panels-and-improvements μιλάμε ακριβώς για το ίδιο panel σε τεχνολογία. Oι μόνες αναβαθμίσεις είναι στην τεχνολογία προστασίας από burn in που υποτίθεται θα είναι καλύτερες. Αυτό που με προβληματίζει όμως περισσότερο στο νέο μοντέλο είναι ότι η οθόνη πλέον είναι glossy με όλες τις αντανακλάσεις που έχει μια τέτοια οθόνη ενώ η παλιότερη είναι mate κάτι που πάντα το θεωρώ πλεονέκτημα σε monitor για pc. Τα περισσότερα Hz δεν πιστεύω να έχουν και κάποια ουσιαστική διαφορά καθώς κανείς δεν μπορεί να τα καταλάβει εδώ που τα λέμε. Aπλα είναι γενικά να έχουμε να λέμε. Το μεγαλυτερο προβλημα που εχω με την Οθονη Samsung ( same panel ) ειναι το glossy panel που ναι μεν εχει καλυτερα μαυρα και contrast απο το Mate αλλα τι να το κανω αν πανω απο αυτο το υπεροχο μαυρο βλεπω μονο αντανακλασεις ( οταν υπαρχει φως ) και ο μονος τροπος να μην εχεις αντανακλασεις ειναι ητε να μην εχει καθολου φως τεχνητό η οχι η το περιεχομενο να ειναι πολυ φωτεινό ωστε να μην κανουν μπαμ . Επισης ενα μεγαλο προβλημα ειναι οτι οταν υπαρχει φως πολυ απλα ΔΕΝ εχεις Μαυρο εχεις Μωβ , ολο τα πανελ αποκτα ενα μωβ Tint ( στην Samsung G8 ) . Στο Mate panel σιγουρα δεν ειναι τοσο pop up τα χρωματα νιώθεις οτι ειναι ποιο Sharp το glossy , και τα μαυρα ειναι ελαχιστα raised ( ορισμένοι που λενε οτι καταστρεφονται τα μαυρα ειναι υπερβολικοι ) αλλα μπορεις να την δουλεύεις και μερα δεν βλεπεις αντανακλασεις , Επισης ειναι (οσο περιεργο και να ακουγεται) ποιο ξεξουραστη τα βραδια το Antiglare Coating βοηθαει αρκετα . Ολα αυτα ειναι γουστα , οι περισσοτεροι θέλουν glossy ... Εγω ειμαι υπερ του Mate . Στην S95D που εχει φιλος μου και βλεπω συχνα εχω παθει σοκ , Βλεπεις ανετα και την μερα αλλα και το βραδυ που εχει πισω απο το καναπε Φωτιστικα Δαπεδου δεν φαινεται απολυτος ΤΙΠΟΤΑ. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω AntiGlare coating απο την GlareStopper Κανα 50 ευρο εχει . 23 ώρες πριν, chek2fire είπε Nα ρωτήσω με το θέμα που διαβάζω για τα font και τα κείμενα στις oled οθόνες που για πολλούς είναι ενοχλητικό το να εχουν τέτοιες οθόνες για ότιδήποτε άλλο εκτός από gaming. Ισχύει? Δεν ενοχλει σε βαθμο Casual χρησης , και στο Gaming - Movies δεν το καταλαβαινεις καν . Προσωπικα το συνηθισα ( στην αρχη ηταν ενοχλητικό μιας και εχω διπλα μια IPS 3440x1440 , τωρα ομως μετα απο καιρο το καταλαβαινω μονο σε μικρες γραμματοσειρες και με συγκεκριμένο background . Περιμετρικα του Font υπαρχει ενας χρωματισμος που Μου θυμίζει παλιες εποχες CRT , επισης υπαρχουν και Settings που το φτιαχνουν αρκετα , αν μεγαλωσεις και λιγο το font πιστευω δεν θα εχεις κανενα θεμα. A Και η φωτεινοτητα ειναι μια χαρα φοβομουν αρκετα το 240nits αλλα στην πραξη ειναι σουπερ φαντασου εγω το εχω στα 150-200 nits . Και η IPS για να φαινεται το ιδιο ζωντανη πρεπει να παει στα 300. ΑΝ βγαλουν Oled 34 matte antiglare χωρις VRR Flicker για εμενα ειναι End game ... Επεξ/σία 29 Απριλίου από Agony 1
chek2fire Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Το stand στην καινούργια έκδοση με προβληματίζει λίγο καθώς τα παλιά της alienware μπορεί να έπιαναν χώρο αλλά έχουν απίστευτη σταθερότητα. Η δικιά μου η alienware ips η AW3418DW μπορεί να πιάνει χώρο το stand της που πιστεύω είναι παρόμοιο με το παλιό μοντέλο εδώ αλλά είναι φοβερά σταθερή.
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 21 λεπτά πριν, chek2fire είπε Το stand στην καινούργια έκδοση με προβληματίζει λίγο καθώς τα παλιά της alienware μπορεί να έπιαναν χώρο αλλά έχουν απίστευτη σταθερότητα. Η δικιά μου η alienware ips η AW3418DW μπορεί να πιάνει χώρο το stand της που πιστεύω είναι παρόμοιο με το παλιό μοντέλο εδώ αλλά είναι φοβερά σταθερή. Πανω κατω εχει σαν το δικο μου ,μην φοβασαι για σταθεροτητα δεν κανει κιχ. 1
Agony Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στις 1/5/2025 στις 5:10 ΜΜ, chek2fire είπε Το stand στην καινούργια έκδοση με προβληματίζει λίγο καθώς τα παλιά της alienware μπορεί να έπιαναν χώρο αλλά έχουν απίστευτη σταθερότητα. Η δικιά μου η alienware ips η AW3418DW μπορεί να πιάνει χώρο το stand της που πιστεύω είναι παρόμοιο με το παλιό μοντέλο εδώ αλλά είναι φοβερά σταθερή. AW3418DW την εχω ακομα , φοβερη βαση και τρομερα ποιοτικη , της Samsung G85 που ειναι ιδια νοοτροποια με το επομενο μοντελο της Alienware οντος δεν ειναι τοσο σταθερη οταν πρεπει να πατησεις τα κουμπια απο κατω. Το θεμα ομως ειναι το γραφειο να ειναι σταθερο οποτε αν δεν κουνιεται αυτο δεν θα εχεις προβλημα , τωρα αν ειναι αυτα τα συναρμολογουμενα οικονομικα οτι βαση και να εχεις θα κουναει οπως ειναι απολυτα λογικό .
chek2fire Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου αλλο να κουνάει μαζί με το γραφείο και άλλο να συνεχίζει να ταλαντώνει από μόνη της. Αυτό είναι το ζητούμενο να μην κάνει η καινούργια βάση. 1
whiteman7 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Στις 27/4/2025 στις 2:32 ΜΜ, chek2fire είπε Να ρωτήσω. Αξίζει να πάω σε αυτήν εδώ η να περιμένω λίγους μήνες να έρθει η καινούργιο AW3425DW. Τώρα την 23DW την βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή γύρω από 700-800 ευρώ ενώ φυσικά η καινούργια της έκδοση θα έχει στα 1400 τουλάχιστον. Το gaming μου θα είναι με freesync με amd κάρτα Σε πολλά forums αναφέρουν ότι δεν αξίζει η αναβαθμιση απο AW3423DW σε AW3425DW εκτός αν την προοριζεις για console gaming ή θες freesync mode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα