Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Μου συνέβη ένα άτυχο περιστατικό πριν 3 ημέρες.Είχα σταθμεύσει το αυτοκίνητο μου σε ένα σχετικά κεντρικό δρόμο πάνω στην Λεωφόρο Αθηνών το βράδυ και μετά από 2 ώρες που κατέβηκα απ' το σπίτι ,το είχανε σπάσει και είχανε πάρει τα πράγματα από μέσα. Ειχαμε όλα τα προσωπικά μας αντικείμενα μέσα στο αμάξι καθώς ήμασταν από ταξίδι,δηλαδή 3 βαλίτσες με ρούχα και άλλα σημαντικά αντικείμενα και δυστυχώς είχα αφήσει και την τσάντα μου,στην οποία ήταν μέσα πιστωτικές,χρήματα,και όλα τα έγγραφα,ταυτότητες ,δίπλωμα,κλειδιά κτλ...Η ζημιά  είναι πάνω 1000€.Αμέσως κάλεσα την αστυνομία και όταν ήρθε μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και άλλη φορά να προσέχω περισσότερο,και μάλιστα με παρότρυνε να ψάξω μόνη μου όλη την περιοχή του Μεταξουργείου -Ομόνοιας που ήταν κοντά εκεί το αυτοκίνητο γιατί κάπου εκεί τα κρύβουν.Περιττό να πω ότι μετά το συμβάν αργά το βράδυ ψάξαμε πράγματι την περιοχή  και πολλές φορές βρεθήκαμε σε κίνδυνο αφού όλοι μας κοίταζαν περίεργα και μας ρωτούσαν αν ψάχνουμε κάτι ,ενώ 3 άτομα μέχρι να μπουμε σπίτι μας είχανε πάρει από πίσω.Την άλλη μέρα μίλησα με την τράπεζα μου και έμαθα ακριβώς την ώρα και το ΑΤΜ που πήγε να γίνει απόπειρα ανάληψης χρημάτων.Το ΑΤΜ είχε κάμερα και μάλιστα το επόμενο βράδυ πέρασα από εκεί και σε παράλληλους δρόμους γινόταν μεταφορά βαλιτσών μέσα σε ένα κατάστημα εκείνου του δρόμου.Την άλλη μερα πήγα στην αστυνομία και τους είπα ότι έχω ακριβή στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν κάπου και πέρα από αυτό η πιθανότητα να κρύβονται οι βαλίτσες και οι τσάντες ,οι δικές μου και πολλών άλλων εκεί που είδα είναι μεγάλες.Αυτοί κλασσικά άλλαζαν κουβέντα και με απάθεια μου είπανε ότι και να δούνε την κάμερα του ΑΤΜ δεν μπορούνε να κάνουν αναγνώριση.Σας ακούγεται αυτό λογικό;Τι άλλο μπορώ να κάνω;Πήγα και σε άλλο Αστυνομικό τμήμα αλλά μου είπανε ότι μόνο το τμήμα Ομονοίας είναι αρμόδιο.Με αυτό το αποδεικτικό στοιχείο που έχω στα χέρια μου μπορώ να πάω σε κάποιον εισαγγελέα;Δηλαδή θα μας κλέβουνε και θα πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια επειδή η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της;Είμαι σίγουρη ότι ξέρουν τι γίνεται μέσα σε εκείνο το κ@λομάγαζο συγκεκριμένα και δεν κάνουν ένα ντου να μπουν μέσα

• Like 3
  • Haha 4
Δημοσ.

Δυστυχώς κορίτσι μου η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Σε έστειλαν εκεί μήπως έβρισκες κανέναν με κανένα 50€ να σου δώσει πληροφορίες και μετά με κάποιο μεγαλύτερο αντίτιμο σου επιστρέψουν τα χαρτιά σου τουλάχιστον. Έχει τύχει στον αδελφό μου και κατάφερε και βρήκε τα χαρτιά του αλλά έδωσε κανένα 150-αρι στα πρεζόνια. Πέρα από αυτά τώρα, δεν σε μαλώνω, αλλά βρε εσύ, δεν αφήνουμε ούτε μονολεπτο στο αμάξι, θα στο σπάσουν για να το πάρουν αυτό είναι κανόνας, πόσο μάλλον σε περιοχές σαν την Ομόνοια.

Δημοσ.

Ξέχασα επίσης να πω ότι εκτός απ' τα κλειδιά του σπιτιού μου ,είχα μέσα και το ρεζέρβα κλειδί του αυτοκινήτου.Με λίγα λόγια αυτοί έχουν το κλειδί απ' το αυτοκίνητο που ξέρουν και πιο είναι .Σε αυτή την περίπτωση ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να μην υπάρχει πιθανότητα κλοπής και του αυτοκινήτου;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Kwnna__ said:

Ξέχασα επίσης να πω ότι εκτός απ' τα κλειδιά του σπιτιού μου ,είχα μέσα και το ρεζέρβα κλειδί του αυτοκινήτου.Με λίγα λόγια αυτοί έχουν το κλειδί απ' το αυτοκίνητο που ξέρουν και πιο είναι .Σε αυτή την περίπτωση ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να μην υπάρχει πιθανότητα κλοπής και του αυτοκινήτου;

για να μην παιζει το κλειδι οσο ξερω αλλαζεις κλειδαριες(κοστος).για να μην παιρνει μπροστα απλα βγαζεις νεο κλειδι στο επαναπρογραμματιζουν και σταματαει να παιζει το παλιο.(immobilizer)

1 hour ago, Kwnna__ said:

Καλησπέρα σε όλους.Μου συνέβη ένα άτυχο περιστατικό πριν 3 ημέρες.Είχα σταθμεύσει το αυτοκίνητο μου σε ένα σχετικά κεντρικό δρόμο πάνω στην Λεωφόρο Αθηνών το βράδυ και μετά από 2 ώρες που κατέβηκα απ' το σπίτι ,το είχανε σπάσει και είχανε πάρει τα πράγματα από μέσα. Ειχαμε όλα τα προσωπικά μας αντικείμενα μέσα στο αμάξι καθώς ήμασταν από ταξίδι,δηλαδή 3 βαλίτσες με ρούχα και άλλα σημαντικά αντικείμενα και δυστυχώς είχα αφήσει και την τσάντα μου,στην οποία ήταν μέσα πιστωτικές,χρήματα,και όλα τα έγγραφα,ταυτότητες ,δίπλωμα,κλειδιά κτλ...Η ζημιά  είναι πάνω 1000€.Αμέσως κάλεσα την αστυνομία και όταν ήρθε μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και άλλη φορά να προσέχω περισσότερο,και μάλιστα με παρότρυνε να ψάξω μόνη μου όλη την περιοχή του Μεταξουργείου -Ομόνοιας που ήταν κοντά εκεί το αυτοκίνητο γιατί κάπου εκεί τα κρύβουν.Περιττό να πω ότι μετά το συμβάν αργά το βράδυ ψάξαμε πράγματι την περιοχή  και πολλές φορές βρεθήκαμε σε κίνδυνο αφού όλοι μας κοίταζαν περίεργα και μας ρωτούσαν αν ψάχνουμε κάτι ,ενώ 3 άτομα μέχρι να μπουμε σπίτι μας είχανε πάρει από πίσω.Την άλλη μέρα μίλησα με την τράπεζα μου και έμαθα ακριβώς την ώρα και το ΑΤΜ που πήγε να γίνει απόπειρα ανάληψης χρημάτων.Το ΑΤΜ είχε κάμερα και μάλιστα το επόμενο βράδυ πέρασα από εκεί και σε παράλληλους δρόμους γινόταν μεταφορά βαλιτσών μέσα σε ένα κατάστημα εκείνου του δρόμου.Την άλλη μερα πήγα στην αστυνομία και τους είπα ότι έχω ακριβή στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν κάπου και πέρα από αυτό η πιθανότητα να κρύβονται οι βαλίτσες και οι τσάντες ,οι δικές μου και πολλών άλλων εκεί που είδα είναι μεγάλες.Αυτοί κλασσικά άλλαζαν κουβέντα και με απάθεια μου είπανε ότι και να δούνε την κάμερα του ΑΤΜ δεν μπορούνε να κάνουν αναγνώριση.Σας ακούγεται αυτό λογικό;Τι άλλο μπορώ να κάνω;Πήγα και σε άλλο Αστυνομικό τμήμα αλλά μου είπανε ότι μόνο το τμήμα Ομονοίας είναι αρμόδιο.Με αυτό το αποδεικτικό στοιχείο που έχω στα χέρια μου μπορώ να πάω σε κάποιον εισαγγελέα;Δηλαδή θα μας κλέβουνε και θα πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια επειδή η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της;Είμαι σίγουρη ότι ξέρουν τι γίνεται μέσα σε εκείνο το κ@λομάγαζο συγκεκριμένα και δεν κάνουν ένα ντου να μπουν μέσα

οπως ξερουν και οτι καποια αλλη φυλη κλεβει αλλα δεν πανε στους καταυλυσμους

θα στο πω χυμα.το να αφησεις πραγματα στο αμαξι οπως και λεφτα ειναι σαν να λες οτι ελατε να ανοιξετε το αμαξι. σπανε αμαξια και κλεβουν τα παντααααααααααααα.

αλλο τοσο οταν φαινονται τα πραγματα και σε τετοιες περιοχες

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ελλάδα 2.0

Έχεις απόλυτο δίκιο στην αγανάκτηση και σε όσα περιγράφεις αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος να βρεις το δίκιο σου

Άρα το γεγονός ότι μπορούν να δουν το πρόσωπο του κλέφτη στην κάμερα δεν βοηθά πουθενά;

45 λεπτά πριν, poulinos είπε

για να μην παιζει το κλειδι οσο ξερω αλλαζεις κλειδαριες(κοστος).για να μην παιρνει μπροστα απλα βγαζεις νεο κλειδι στο επαναπρογραμματιζουν και σταματαει να παιζει το παλιο.(immobilizer)

οπως ξερουν και οτι καποια αλλη φυλη κλεβει αλλα δεν πανε στους καταυλυσμους

θα στο πω χυμα.το να αφησεις πραγματα στο αμαξι οπως και λεφτα ειναι σαν να λες οτι ελατε να ανοιξετε το αμαξι. σπανε αμαξια και κλεβουν τα παντααααααααααααα.

αλλο τοσο ουαν φαινονται τα πραγματα και σε τετοιες περιοχες

Το κλειδί που έχω τώρα και αυτό ακυρώνεται και θα πληρώσω απ' την αρχή για 2 δηλαδή αν θέλω να έχω και ρεζέρβα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν σας κλέβουν να κάνετε οτι κοιμάστε. Νομίζω αν είσαι παραβατικός σε αυτό το πράμα που ανάθεμα αν λέγεται χώρα, περνάς καλύτερα.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, Kwnna__ said:

Το κλειδί που έχω τώρα και αυτό ακυρώνεται και θα πληρώσω απ' την αρχή για 2 δηλαδή αν θέλω να έχω και ρεζέρβα;

ενα θα πληρωσεις.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kwnna__ είπε

2 ώρες πριν, Kwnna__ είπε

Αν τα χαρτια γραφουν την διευθυνση σου πρεπει να αλλαξεις κλειδαριες στο αυτοκινητο και στο σπιτι!

Μεγαλο λαθος να αφησεις το αυτοκινητο σε δημοσιο δρομο με τοσα πραγματα εμφανη μεσα!

• Like 4
Δημοσ.

το μονο περιεργο σε ολο αυτο ειναι οτι εκανες τον κοπο να παρεις την αστυνομια.

αλλα και εσυ, ολο το βιος σου αφησες στην χαβουζα της αθηνας? ξεχασε το, τα εχασες και προχωρα.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή όντως οι αστυνομικοί σας είπαν να πάτε να ψάξετε μόνοι σας τα πράγματα σας ανάμεσα σε παραβατικους; και αν τα βρισκατε τι; θα μαλωνατε να τα πάρετε πίσω ή θα έπεφταν μαχαιριες; 

Ή θα σας έλεγαν συγνώμη κάναμε ένα λαθάκι ορίστε πάρτε τα πίσω και 50€ από εμάς για το κακό που σας κάναμε;

Όντως κάποιος αστυνομικός έδωσε τέτοια συμβουλή; 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ΔΕΝ ειναι πλάκα λόγω πρωταπριλιάς σήμερα ....εντάξει να αφήσεις τις βαλίτσες μέσα στο ιχ δεκτόν ,αλλα να αφήσεις και την ΤΣΑΝΤΑ σου μέσα στο αμάξι ????,με λεφτά - κάρτες -ισως ταυτότητες -ισως δίπλωμα οδήγησης -ισως διαβατήριο κλπ κλπ ,ακόμα και τα κλειδιά του σπιτιού και το 2ο κλειδί του ιχ ??? καθόλου ΕΞΥΠΝΟ  το λιγότερο ΑΝΟΗΤΟ θα ελεγα...(οσο για το κλειδί του αυτοκινήτου για κλέψιμο κλπ -ρώτα την ασφαλιστική σου μήπως εχεις βάλει κάλυψη για χάσιμο κλειδιού -κλέψιμο κλπ  να αλλάξεις ολο το set )

Επεξ/σία από kostis444t
  • Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kwnna__ είπε

Σοβαρά τώρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...