GREGORYMO Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Υπάρχει στύλος του ΟΤΕ επί του πεζοδρομίου αλλά στην ΜΕΣΗ του οικοπέδου μου και μου δημιουργεί προβλήμα. Πρέπει να μετακινηθεί 2.5 μέτρα ώστε να πάει εκεί που 'αρχίζει' το οικόπεδο. Το ερώτημα είναι σε ποιο τμήμα, τηλέφωνο η email του ΟΤΕ πρέπει να απευθυνθω. Ευχαριστώ
xp-user Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχεις βγαλει αδεια για να χτισεις για να την μετακινησουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Πως γίνεται να είναι και στο πεζοδρόμιο και στο οικόπεδό σου ταυτόχρονα? 6
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Πως γίνεται να είναι και στο πεζοδρόμιο και στο οικόπεδό σου ταυτόχρονα? Για την μετακίνηση του πεζοδρομίου το έχει ήδη δρομολογήσει με τον δήμο. 5
Nabuko Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Κλασικό θέμα του ts που οι πληροφορίες θα βγαίνουν με το τσιγκέλι. Ας ετοιμαστώ 9
haris_216 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Αν και θα έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρος ο ts εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι η κολώνα είναι μεν στο πεζοδρόμιο αλλά στη μέση της πρόσοψης του οικοπέδου και προφανώς ενοχλεί (κάποια πόρτα; γκαραζόπορτα; μπαλκόνι;) και θέλει να πάει στα "σύνορα" του οικοπέδου με το επόμενο οικόπεδο
GREGORYMO Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 17 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κλασικό θέμα του ts που οι πληροφορίες θα βγαίνουν με το τσιγκέλι. Ας ετοιμαστώ Η ερώτηση αφορά σε ποιο τμήμα του ΟΤΕ θα απευθυνθώ Μόλις τώρα, haris_216 είπε Αν και θα έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρος ο ts εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι η κολώνα είναι μεν στο πεζοδρόμιο αλλά στη μέση της πρόσοψης του οικοπέδου και προφανώς ενοχλεί (κάποια πόρτα; γκαραζόπορτα; μπαλκόνι;) και θέλει να πάει στα "σύνορα" του οικοπέδου με το επόμενο οικόπεδο Ακριβώς !!
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Η ερώτηση αφορά σε ποιο τμήμα του ΟΤΕ θα απευθυνθώ Ακριβώς !! https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/contact_us.html 1
GREGORYMO Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 30 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Πως γίνεται να είναι και στο πεζοδρόμιο και στο οικόπεδό σου ταυτόχρονα? Μια μετατόπιση 2.5 μέτρα χρειάζεται να κάνει ο ΟΤΕ. Ο στύλος μου 'κόβει' την είσοδο έξοδο του οικοπέδου. Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/contact_us.html ευχαριστώ. Τα είδα ΑΥΤΑ αλλά αφορούν άλλου είδους αιτήματα. Θα κάνω και εκεί αλλά δεν νομίζω να το δουν οι αρμόδιοι
Nabuko Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μια μετατόπιση 2.5 μέτρα χρειάζεται να κάνει ο ΟΤΕ. Ο στύλος μου 'κόβει' την είσοδο έξοδο του οικοπέδου. Μίλα με τον Δήμο για αρχή
GREGORYMO Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μίλα με τον Δήμο για αρχή Είναι μια σκέψη. 2 λεπτά πριν, dtzgr είπε Ο μηχανικός σου δεν ξέρει; Θα φτάσω και στο μηχανικό αλλά δυστυχώς τέτοιου είδους αιτήματα 'καθυστερούν'. Είμαι και λίγο 'ειδική' περίπτωση
greekfragma Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 8 minutes ago, GREGORYMO said: Είναι μια σκέψη. Θα φτάσω και στο μηχανικό αλλά δυστυχώς τέτοιου είδους αιτήματα 'καθυστερούν'. Είμαι και λίγο 'ειδική' περίπτωση εμείς εδώ μέσα πάντως μια χαρά νορμάλ σε βρίσκουμε. 24
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είμαι και λίγο 'ειδική' περίπτωση Γιατί το λες αυτό; 4
GREGORYMO Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί το λες αυτό; Τρόπο επικοινωνίας με τον ΟΤΕ ψάχνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα