Stamatia12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Καλησπέρα,βρίσκω συνέχεια τώρα τελευταία στην αυλή μου αυτά τα μαύρα ζωύφια τι μπορεί να είναι; Γνωρίζει κανένας;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Συμπτωματικα ειναι αυτο
ekrepali Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Ότι θα'χαμε 2 topic στο insomnia με το ίδιο έντομο απ'τη Καραϊβική, ποιος θα το περίμενε. 🤣 @Stamatia12 o γεωπόνος που ρώτησα, μού είπε ότι δεν υπάρχει εντομοκτόνο γι'αυτά. Τουλάχιστον όχι κάποιο που να μπορεί να προμηθευτεί και να κάνει δουλειά. Ξυλώσαμε τα χορτάρια απ΄'το πεζοδρόμιο, φτυαρίσαμε όλο το χώμα και το τσιμεντάραμε πέρυσι το Πάσχα. Το καλοκαίρι δεν εμφανίστηκε ούτε ένα, μάλλον πήγαν παραπέρα... αν μένεις απέναντι εγώ φταίω. 😅 2
Stamatia12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Στις 1/4/2024 στις 7:23 ΜΜ, ekrepali είπε Ότι θα'χαμε 2 topic στο insomnia με το ίδιο έντομο απ'τη Καραϊβική, ποιος θα το περίμενε. 🤣 @Stamatia12 o γεωπόνος που ρώτησα, μού είπε ότι δεν υπάρχει εντομοκτόνο γι'αυτά. Τουλάχιστον όχι κάποιο που να μπορεί να προμηθευτεί και να κάνει δουλειά. Ξυλώσαμε τα χορτάρια απ΄'το πεζοδρόμιο, φτυαρίσαμε όλο το χώμα και το τσιμεντάραμε πέρυσι το Πάσχα. Το καλοκαίρι δεν εμφανίστηκε ούτε ένα, μάλλον πήγαν παραπέρα... αν μένεις απέναντι εγώ φταίω. 😅 Ωραία εντομοκτόνο δεν υπάρχει, αλλά γνωρίζετε αν πειράζουν κάπου; Δηλαδή τσιμπάνε η κάτι; Τα βρίσκω παντού στην αυλή αλλά δεν έχουμε φυτά... Επίσης βγάζουν αίμα Στις 1/4/2024 στις 7:23 ΜΜ, ekrepali είπε Ότι θα'χαμε 2 topic στο insomnia με το ίδιο έντομο απ'τη Καραϊβική, ποιος θα το περίμενε. 🤣 @Stamatia12 o γεωπόνος που ρώτησα, μού είπε ότι δεν υπάρχει εντομοκτόνο γι'αυτά. Τουλάχιστον όχι κάποιο που να μπορεί να προμηθευτεί και να κάνει δουλειά. Ξυλώσαμε τα χορτάρια απ΄'το πεζοδρόμιο, φτυαρίσαμε όλο το χώμα και το τσιμεντάραμε πέρυσι το Πάσχα. Το καλοκαίρι δεν εμφανίστηκε ούτε ένα, μάλλον πήγαν παραπέρα... αν μένεις απέναντι εγώ φταίω. 😅 Ελπίζω να μην ευθυνεσαι εσύ λοιπόν 😅 σε εμάς φέτος βρέθηκαν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα