makaros1 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Καλησπέρα, από εχθές αντιμετωπίζω ένα θέμα με το wifi hotspot και το USB Tethering σε μια συσκευή με CU Liquid. Έχει κάποι@ παρόμοιο θέμα ή παίζει να φταίει η συσκευή μου? Να σημειώσω οτι απο τη συσκευή απευθείας δεν έχω θέμα να συνδεθώ με data. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makaros1 Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου Εν τελει με καποιες ρυθμίσεις που μου έδωσαν λύθηκε το θεμα, τις παραθέτω εδώ να υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Στις 1/4/2024 στις 1:42 ΜΜ, makaros1 είπε Εν τελει με καποιες ρυθμίσεις που μου έδωσαν λύθηκε το θεμα, τις παραθέτω εδώ να υπάρχουν. Εχω και γω το ιδιο θεμα με το hotspot. Εχω cu. Ονομα χρηστη και κωδικο, εμενα δεν εχει. Ειναι αρυθμιστο. Χρειαζεται οπωςδηποτε να βαλω? Επισης εχει και αλλες επιλογες ,που δεν φαινονται στο σκρινσοτ. Αυτες μενουν ως εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα