washcloud Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 ^ ..σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς..... 18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε και μαλιστα να παλευεται το ενοικιο ...δυστυχώς για "συγκεκριμένα πράγματα", θα είναι ο τομέας που θα πρέπει "να κόψεις τον λαιμό σου" και να βρεις να τα δίνεις.......(εκτός κι αν παίξει τύχη...Θα μου πεις ποιος την έχασε, αλλά μακάρι να σου κάτσει...........Τί να πω. Το ΟΛΟΨΥΧΌ μου "κουράγιο"....)
StamTheMan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 15 λεπτά πριν, washcloud είπε ^ ..σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς..... ...δυστυχώς για "συγκεκριμένα πράγματα", θα είναι ο τομέας που θα πρέπει "να κόψεις τον λαιμό σου" και να βρεις να τα δίνεις.......(εκτός κι αν παίξει τύχη...Θα μου πεις ποιος την έχασε, αλλά μακάρι να σου κάτσει...........Τί να πω. Το ΟΛΟΨΥΧΌ μου "κουράγιο"....) Περιμενω και ελπιζω να βρεθει μια ευκαιρια,με καποιον ιδιοκτητη που θα ειναι "ανθρωπος" και δε θα ζηταει τον πατο του . Εχουν φτασει εδω περα να ζητανε σε χωριο εξω απο την Καλαματα 550 για μονοκατοικια 65ΤΜ ,ενω μεχρι πριν μερικα χρονια το νορμαλ ηταν 300 μεσα στην Καλαματα. Ευχαριστω αδερφε μου.
washcloud Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε σε χωριο εξω απο την Καλαματα 550 για μονοκατοικια 65ΤΜ ...γουάτ δε.............................
StamTheMan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, washcloud είπε ...γουάτ δε............................. Ναι,οι Καλαματιανοι δε φημιζονταν για τη λογικη τους. Απο 2000 και μετα,που γεμισε η Καλαματα φοιτητες,ειχαν ξεσκισει οτι τριαρι και τεσσαρι ειχαν για να τα κανουν γκαρσονιερες. Μετα κοπηκαν καποια τμηματα,επεσε πολυ η ελευση φοιτητων και τελικα εμειναν να σαπιζουν ολα αυτα,για πολλα χρονια. Τωρα με την ιδια λογικη τα βαζουν ολα airbnb και το χειμωνα τα βαζουν 8μηνα. Τα υπολοιπα σπιτια νοικιαζονται στο θεο και αλοιμονο σε εμας. Συμπτωματικα, πριν 1 ωρα ηρθε και με βρηκε η αυστραλεζα κορη,ειναι να μιλησουμε αυριο,να δω τι στο διαολο εχει στο μυαλο της και ποσο θα με ταλαιπωρησουν ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα