Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Έφαγα κλήση για παρκάρισμα σε μπλε διαγράμμιση από την Δημοτική Αστυνομία Αθηνών, το κλασικό 40ευρω. Είχαν αφήσει μηχανογραφημένη την κλήση στο παρμπρίζ, είχαν γράψει σωστά μάρκα και χρώμα, αλλά είχαν γράψει λάθος την πινακίδα, αντί για «ΑΒΓ1234», είχαν γράψει «ΑΒΓ1334». Την πληρώνω ή όχι; Αν δεν την πληρώσω, την πηγαίνω κάπου για ακύρωση ή απλά την πετάω;
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Κατα την γνωμη μου την πετας. Κανε ομως και ενα ελεγχο στο gov ετσι απο περιέργεια υπάρχει αυτή η πινακίδα.
Joshua21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Malthador said: Έφαγα κλήση για παρκάρισμα σε μπλε διαγράμμιση από την Δημοτική Αστυνομία Αθηνών, το κλασικό 40ευρω. Είχαν αφήσει μηχανογραφημένη την κλήση στο παρμπρίζ, είχαν γράψει σωστά μάρκα και χρώμα, αλλά είχαν γράψει λάθος την πινακίδα, αντί για «ΑΒΓ1234», είχαν γράψει «ΑΒΓ1334». Την πληρώνω ή όχι; Αν δεν την πληρώσω, την πηγαίνω κάπου για ακύρωση ή απλά την πετάω; Λογικά εφόσον αναγράφει λάθος αριθμό κυκλοφορίας δεν θα φτάσει ποτέ σε σένα, εγώ στη θέση σου θα την πετούσα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2024 από Joshua21
tasanton Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Πας στο δήμο και το παίζεις large (εξάλλου έκανες παράβαση, σωστά?). Τους λες να τη διορθώσουν και τους τα ακουμπάς πάραυτα. 9
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 11 hours ago, NikosKallithea said: Κατα την γνωμη μου την πετας. Κανε ομως και ενα ελεγχο στο gov ετσι απο περιέργεια υπάρχει αυτή η πινακίδα. Υπάρχει κανονικά. Είναι άλλη μάρκα και άλλο χρώμα. 11 hours ago, Joshua21 said: Λογικά εφόσον αναγράφει λάθος αριθμό κυκλοφορίας δεν θα φτάσει ποτέ σε σένα, εγώ στη θέση σου θα την πετούσα. Ναι κι εγώ εκεί καταλήγω, δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω μάλλον. 16 minutes ago, tasanton said: Πας στο δήμο και το παίζεις large (εξάλλου έκανες παράβαση, σωστά?). Τους λες να τη διορθώσουν και τους τα ακουμπάς πάραυτα. Μπα, ας την έκοβαν σωστά για να την πλήρωνα. 1
Nabuko Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Υπάρχει κανονικά. Είναι άλλη μάρκα και άλλο χρώμα. Η κλήση βάση πινακίδας θα πάει σε αυτόν οπότε θα τρέχει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 1 minute ago, Nabuko said: Η κλήση βάση πινακίδας θα πάει σε αυτόν οπότε θα τρέχει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Τώρα που το λες, μου ήρθε μια κλήση από το 2018 σε ένα εταιρικό αυτοκίνητο που είχα μισθώσει με leasing και την πλήρωσα κατευθείαν, παρόλο που ο οδηγός μου είπε ότι δεν είχε βρει ποτέ απόκομμα στο αμάξι. Παίζει να ήταν παρόμοια φάση, να έμοιαζε η πινακίδα του οχήματός μου με αλλουνού.
Joshua21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 4 hours ago, Nabuko said: Η κλήση βάση πινακίδας θα πάει σε αυτόν οπότε θα τρέχει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Αν ο κάτοχος του αυτοκινήτου με τον λάθος αριθμό κυκλοφορίας στην παράβαση είναι τόσο άτυχος ώστε να έχει αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και μοντέλου, μόνο τότε θα χρειαστεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφταντας, και δεν θα τα καταφέρει τελικά. Αν έχει διαφορετικό όχημα, η παράβαση θα ακυρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες. 4 hours ago, Malthador said: Τώρα που το λες, μου ήρθε μια κλήση από το 2018 σε ένα εταιρικό αυτοκίνητο που είχα μισθώσει με leasing και την πλήρωσα κατευθείαν, παρόλο που ο οδηγός μου είπε ότι δεν είχε βρει ποτέ απόκομμα στο αμάξι. Παίζει να ήταν παρόμοια φάση, να έμοιαζε η πινακίδα του οχήματός μου με αλλουνού. Όταν σου ήρθε να πληρώσεις, ζήτησες αντίγραφο της κλήσης? Αν ναι, έγραφε πάνω τη μάρκα το μοντέλο και το συγκεκριμένο χρώμα (το 2018 νομίζω ίσχυε ακόμα η ακύρωση λόγω χρώματος) του αυτοκινήτου που είχες μισθώσει?
piiii Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Προσωπικά με τόσα λάθος στοιχεία θα την έστελνα στον κάλαθο των αχρήστων. Εδώ σύνδεσα με κάιρο κλήση που είχε λάθος χρώμα. Και η πλάκα είναι ότι έγινε μερικά λεπτά ποιό πριν(ο δημοτόμπατσος είχε προχωρήσει 3-4 αμάξια ποιό κάτω). Κοιτάω χρώμα στην κλήση ασημί(η άδεια αναφέρει μπεζ), το αμάξι το γνωστό sahara του vw group. Λέω εντάξει, θα σας ειδοποιήσουμε. Λογικό βέβαια με το rayban που φορούσε, που να δεί την σωστή απόχρωση(γαρ καλοκαίρι). Και πριν προλάβετε να μου την πείτε, δεν με απασχολεί καθόλου, καθώς τότε το αμάξι άνηκε στην πρώην μου. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2024 από piiii 9
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 17 hours ago, Joshua21 said: Όταν σου ήρθε να πληρώσεις, ζήτησες αντίγραφο της κλήσης? Αν ναι, έγραφε πάνω τη μάρκα το μοντέλο και το συγκεκριμένο χρώμα (το 2018 νομίζω ίσχυε ακόμα η ακύρωση λόγω χρώματος) του αυτοκινήτου που είχες μισθώσει? Μόνο μάρκα γράφει και είναι σωστή. Θα ζητήσω αντίγραφο της κλήσης, έτσι από περιέργεια να δω τι γράφει.
papoys1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Γνωρίζω ότι η αναφραφή έστω και ενός λάθους σε αριθμό , χρώμα , μάρκα κ,λ,π, ήταν λόγος ακύρωσης με μία απλή αίτηση στο Δήμο. Τωρα αν έχει αλλα ξει κάτι δεν γνωρίζω. https://www.lawspot.gr/nomika-nea/se-poies-periptoseis-mporoyn-na-svistoyn-kliseis-gia-paranomi-stathmeysi
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Στις 1/4/2024 στις 3:31 ΜΜ, piiii είπε Προσωπικά με τόσα λάθος στοιχεία θα την έστελνα στον κάλαθο των αχρήστων. Εδώ σύνδεσα με κάιρο κλήση που είχε λάθος χρώμα. Και η πλάκα είναι ότι έγινε μερικά λεπτά ποιό πριν(ο δημοτόμπατσος είχε προχωρήσει 3-4 αμάξια ποιό κάτω). Κοιτάω χρώμα στην κλήση ασημί(η άδεια αναφέρει μπεζ), το αμάξι το γνωστό sahara του vw group. Λέω εντάξει, θα σας ειδοποιήσουμε. Λογικό βέβαια με το rayban που φορούσε, που να δεί την σωστή απόχρωση(γαρ καλοκαίρι). Και πριν προλάβετε να μου την πείτε, δεν με απασχολεί καθόλου, καθώς τότε το αμάξι άνηκε στην πρώην μου. Το χρωμα δεν ειναι λογος ακυρωσης κλησης, ποσο μαλλον οταν ειναι σχετικα κοντινα χρωματα. Δεν ειναι κοκκινο και το εγραψε μαυρο.
piiii Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν τα λες και ακριβώς κοντινά, αλλά όπως είπα i don't fucking care no more.... Koντινό θα ήταν αν έγραφε καφέ αντί ασημί. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2024 από piiii
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 18 λεπτά πριν, piiii είπε Δεν τα λες και ακριβώς κοντινά, αλλά όπως είπα i don't fucking care no more.... Koντινό θα ήταν αν έγραφε καφέ αντί ασημί. Αμα ηταν σκοτεινα, το αμαξι ηταν βρωμικο η πχ φοραγε γυαλια, ειναι πολυ ευκολο να τα μπερδεψει. Πχ αυτο τι χρωμα θα το εβλεπες?
piiii Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Πχ αυτο τι χρωμα θα το εβλεπες? Ασημί σε καμία των περιπτώσεων. Η μπεζ η καφέ για το συγκεκριμένο. Αντε βαριά βαριά χρυσαφί. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2024 από piiii
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα