Προς το περιεχόμενο

Masticha Shop 1 + 2 δώρο 1/4/24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε το παρακάτω mail:

Πρωταπριλιάτικη προσφορά 1+2 ΔΩΡΟ,

μόνο για τη Δευτέρα 1/4!!!

Η προσφορά ισχύει στα φυσικά καταστήματα(Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Χίος Λ.Αιγαίου-Χίος Μουσείο Μαστίχας) και στο eshop.

Η προσφορά ισχύει για τα προϊόντα:

✔️ mastihashop, ✔️ Art of Nature, ✔️ Cultura Mediterra, ✔️ ΕΛΜΑ,✔️Λικέρ (ENOSIS – KENTOS – MASTIHERB)

Εξαιρούνται τα προϊόντα:

Μαστίχα, Μαστιχέλαιο, Κάψουλες Μαστίχας 100%,Κάψουλες Μαστίχας 80%,Κουτιά Δώρου και Προϊόντα Τρίτων.

Η προσφορά ισχύει για 1 τεμάχιο ανά κωδικό και ανά πελάτη, σε αποδείξεις λιανικής, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλη έκπτωση ή προσφορά.

* Λόγω αυξημένων παραγγελιών ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις από 15-20 ημέρες. 

Επεξ/σία από TUPAC
  • Like 18
  • Thanks 2
Δημοσ.

Διευκρινίζω (μόλις έκανα παραγγελία) πληρώνεις 1 και παίρνεις 2 προϊόντα δώρο, δηλ. σύνολο 3. πχ. 1 Λικέρ παραγγελία, 3 σου στέλνουν. 2 παραγγέλνεις, έξι σύνολο. Τα μεταφορικά ανεβαίνουν γιατί και τα κιλά ανεβαίνουν, αλλά έχει και δωρεάν παραλαβή από το κατάστημά τους στο Σύνταγμα ή από Θεσσαλονίκη κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, kjordan said:

Διευκρινίζω (μόλις έκανα παραγγελία) πληρώνεις 1 και παίρνεις 2 προϊόντα δώρο, δηλ. σύνολο 3. πχ. 1 Λικέρ παραγγελία, 3 σου στέλνουν. 2 παραγγέλνεις, έξι σύνολο. Τα μεταφορικά ανεβαίνουν γιατί και τα κιλά ανεβαίνουν, αλλά έχει και δωρεάν παραλαβή από το κατάστημά τους στο Σύνταγμα ή από Θεσσαλονίκη κλπ.

Δεν ισχύει το παραγγέλνω 2 και παίρνω 6. Μόνο ένα τεμάχιο ανά κωδικό και πελάτη, δηλαδή 1 + 2 σύνολο 3 ανά προϊόν. 

Επεξ/σία από akisgd
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι εννοουσε αυτο ο OP. Παραγγελνεις 2 (διαφορετικα μεταξυ τους) τεμαχια και παίρνεις άλλα 4 εξτρα (2+2), στα 3 (διαφορετικα μεταξυ τους) παίρνεις εξτρα 6 κλπ. Παρήγγειλα μολις, έχει καποια ενδιαφέροντα πραγματα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με βάση την περσυνή μου εμπειρία που πήγαμε με τη φίλη μου (είχε ξαναπάει σε τέτοια προσφορά):

πηγαίνετε με φίλο/η σας. Διπλασιάζετε τις ποσότητες.

πάρτε μαζί σας καρότσι σουπερμάρκετ. Τραστ μι

Εάν έχουν περσυνά ελαιόλαδα, αγνοήστε τις συμβουλές των υπαλλήλων πως είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης (δεν υπάρχει τέτοιο πράμα, υπάρχει μόνο best before) και τέτοια και ΠΑΡΤΕ

Διαφορετική ποσότητα ανά συσκευασία ίσον διαφορετικός κωδικός άρα μπορείτε να πάρετε πχ μισόλιτρο και λίτρο χωρίς πρόβλημα

Γαμάτα τα scotchbread με μαστίχα, οι πραλίνες, οι οδοντόκρεμες και τα σαπούνια.

Επεξ/σία από nevrodion
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος έκανε την παραγγελία; Έλαβα ένα γράμμα που έλεγε να περιμένω παράδοση εντός 20-30 ημερών...  Σύμφωνα με τον ιστότοπο promocodius.com, όπου βρήκα έναν κωδικό προσφοράς για αυτό το κατάστημα, τέτοιοι χρόνοι παράδοσης είναι ασυνήθιστοι λόγω logistics.

Γιατί τόσο καιρό;

Επεξ/σία από renQ
Δημοσ.
26 minutes ago, renQ said:

Ποιος έκανε την παραγγελία; Έλαβα ένα γράμμα που έλεγε να περιμένω παράδοση εντός 20-30 ημερών... Γιατί τόσο καιρό;

Το έλεγε χθες στη σελίδα, ότι λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις (νομίζω έγραφε και 15-20 μέρες ή 20-30, δεν είμαι σίγουρος) 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nabuko είπε

Παραγγελία 1/4. Ήταν έτοιμη 2/4. Παρέλαβα σήμερα από κατάστημα. 

Για οσους δεν εχουμε αυτη τη δυνατοτητα , να δουμε ποσο θα χρειαστει να περιμενουμε

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ακριβως το ιδιο με σενα, εμενα τα εστειλαν σημερα με acs και παρελαβα, πολυ γρηγορα!

Δημοσ.
Στις 3/4/2024 στις 6:11 ΜΜ, Nabuko είπε

Παραγγελία 1/4 για παραλαβή απο κατάστημα Συντάγματος. Σήμερα 9/4 ακόμη τίποτα. 

4/4 μου "τηλεγράφησαν" σε απάντηση διαμαρτυρίας μου:

Καλημέρα σας,

Θα σας αποσταλεί email όταν ετοιμαστεί από το κατάστημα να περάσετε να την παραλάβετε.

Καταλαβαίνεται ότι λόγω της φύσης της προωθητικής 1+2 μια καθυστέρηση στην προετοιμασία όλων των παραγγελιών είναι προβλεπόμενη.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του mastihashop e-shop

Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgevr είπε

προβλεπόμενη

Αναμενόμενη.

Ελπίζω τα προϊόντα τους να είναι καλύτερα από τα ελληνικά τους.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Αναμενόμενη.

Ελπίζω τα προϊόντα τους να είναι καλύτερα από τα ελληνικά τους.

Φίλε πρώτη φορά αγόρασα από αυτούς. Ήρθαν από Χίο με acs τα πράγματα.

Θα σου πω απλά φανταστικά όλα σε γεύσεις και φρεσκάδα.

Για... τα ελληνικά τους δεν ξέρω...γιατί δεν τα έφαγα.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...