Vestroman Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου Ξερει καποιος να μου πει τι θα συμβει εαν βαλω ram με μεγαλυτερο mhz σε μια μητρικη που παει μεχρι 2666;Εαν δουλευει θα πιανει και τα παραπανω mhz;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Vestroman είπε Ξερει καποιος να μου πει τι θα συμβει εαν βαλω ram με μεγαλυτερο mhz σε μια μητρικη που παει μεχρι 2666;Εαν δουλευει θα πιανει και τα παραπανω mhz;;;;; Οχι. Εαν δεν τα υποστηρίζει είτε η Motherboard είτε ο επεξεργαστής σου δεν θα τρεξει παραπανω από τα προβλεπόμενα. Εχεις παντως και ενα καποιο ρισκο να μην σου παίξει καθόλου. Οι RAMS ειναι υπουλες καμια φορα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου Αντιθέτως...Αν δουλευει θα πιάσει οσα ακριβώς είναι και η μητρική.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου Στον δικό μου έχω RAM 3200 και τρέχουν στα 2133 που είναι το μέγιστο της μητρικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα