atypicalcoder Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, βλέπω έχουν βγει πολλά μαγαζιά που πουλάνε ρούχα με 3-4ευρώ και το έχω απορία κατά πόσο αυτά είναι first hand. Προφανώς σε αυτές τις τιμές δεν περιμένεις ποιότητα αλλά τουλάχιστον να μην είναι second hand. Τι πιστεύετε? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2024 από atypicalcoder
nickol-us Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Τα περισσότερα από αυτά τα μαγαζιά έχουν συνήθως "μοναδικά" κομμάτια που ενισχύουν τις υποψίες για second hand. Χειροπιαστό ωστόσο δεν έχω τίποτα, ούτε αναφέρουν κάτι στις βιτρίνες. Καταλαβαίνω επίσης οτι μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες από ξεστοκαρίσματα κτλ αλλά πόσες είναι αυτές για να ξεπηδούν τόσα μαγαζιά, το ένα πίσω από το άλλο; Από την άλλη, οι κάδοι ανακύκλωσεις ρούχων είναι πλέον παντού, ακόμη και μεγάλες αλυσίδες ανακυκλώνουν ρούχα. Χωρίς σιγουριά καμία, θα έλεγα οτι πωλούν 2nd hand προιόντα
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Απο τίποτα εκκλησίες και ρακοσυλλέκτες τα παίρνουν. Που εφτασε η Ελλάδα να αγοράζει ρούχα που φόραγε άλλος και να είναι και πεθαμένος😪 1
atypicalcoder Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τα περισσότερα από αυτά τα μαγαζιά έχουν συνήθως "μοναδικά" κομμάτια που ενισχύουν τις υποψίες για second hand. Χειροπιαστό ωστόσο δεν έχω τίποτα, ούτε αναφέρουν κάτι στις βιτρίνες. Καταλαβαίνω επίσης οτι μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες από ξεστοκαρίσματα κτλ αλλά πόσες είναι αυτές για να ξεπηδούν τόσα μαγαζιά, το ένα πίσω από το άλλο; Από την άλλη, οι κάδοι ανακύκλωσεις ρούχων είναι πλέον παντού, ακόμη και μεγάλες αλυσίδες ανακυκλώνουν ρούχα. Χωρίς σιγουριά καμία, θα έλεγα οτι πωλούν 2nd hand προιόντα Να πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος πουλάει από 2nd hand ή όχι. Προσωπικά δεν τα προτιμώ. Απλά απόψεις θέλω να ακούσω. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2024 από atypicalcoder
papoys1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Πιστεύω ολοι σας θα έχετε δει παρόμοιους κάδους σε διάφορα σημεία του δήμου σας. Στον δικό μου έχει αρκετά. Πιστεύω να καταλαβαίνετε που καταλήγουν τα ρούχα που μαζεύονται.Μία μέρα περιμένοντας τη συζυγο στο αυτοκίνητό μου έξω από κάποιο s/m βλέπω μια κυρία να αράζει δίπλα έβγαζε - εβγαζε στο τέλος γέμισε ο κάδος και έφυγε παίρνοντας πολλά μαζί της. Και ότι έριχνε πλυμένα και σιδερωμένα.😜 https://www.energymag.gr/epikairotita/epiheiriseis/71458_recycom-poia-einai-i-etaireia-poy-anakyklonei-ta-royha-mas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα