Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητο 20ετίας ως καθημερινό

Byron_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, tolic-ins είπε

Δεν θα χρειαστούν 5-10 χρόνια ακόμη για να αποδειχτούν φούσκα τα ηλεκτρικά....

Δεν βγαίνει η φάση τους ενεργειακά έτσι κι αλλιώς . Ούτε περιβαλλοντικά.

Μην παρασυρεστε από την ασταμάτητη προπαγάνδα.

Καλησπερα, τελικα μας ψεκαζουνε?

• Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 383
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 χρονια εχω το opel astra g εχει κανει 290κ χιλιομετρα ,αμα το δεις το χω στην τριχα το προσεχω και αμα τα προσεχεις αντεχουν στο χρονο ,οσο μπορεις κρατα το να το συντηρεις σωστα ομως,οσων αφορα απο αβαριες τιποτα μια φλαντζα κεφαλης αλλαξα πριν 4 χρονια αν μπορεις να την πεις αυτην αβαρια ,με αεροσακο οδηγου-συνοδηγου και πλευρικους και με κορυφαια αστερια σε ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια το 2000 που το πηρα ,ακομα και τοσα χρονια μετα αισθανομαι ασφαλης μαυτο το αμαξι ο δε κινητηρας του x14xe ΑΘΑΝΑΤΟΣ

• Like 2

Δηλαδή όλοι εσείς αν είχατε τα €€€ δεν θα αγοραζατε καινούριο γιατί προσέχετε το 20ετίας ....

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο....

Μόλις τώρα, madboy είπε

Θα πληρώσω πρόστιμο;

Οχι. Μπορείς να λες ότι θες. 🤣

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1

1 hour ago, tolic-ins said:

Δεν θα χρειαστούν 5-10 χρόνια ακόμη για να αποδειχτούν φούσκα τα ηλεκτρικά....

Δεν βγαίνει η φάση τους ενεργειακά έτσι κι αλλιώς . Ούτε περιβαλλοντικά.

Μην παρασυρεστε από την ασταμάτητη προπαγάνδα.

και τα βενζινοκίνητα πλέον και το καινουργιο εuro πήγαν τιμές στο θεό και ανμενετε ακομη και 15% αύξηση με το καινούριου euro ετσι λιγοι θα εχουν γενικος αμαξι

+ ετοιμάζονται σκληρή νόμοι για αρχαια αμαξια (euro 5 Και πισω δλδ 2012 2013 και πισω)

με λιγα λογια αμαξια θα γινει πολυτέλεια απο καθε άποψη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Δηλαδή όλοι εσείς αν είχατε τα €€€ δεν θα αγοραζατε καινούριο γιατί προσέχετε το 20ετίας ....

Πλακα κανεις ; Με υποθεσεις προσπαθεις να αποδειξεις τι ; Να σου πω λοιπον οτι αν ειχα €€€ θα ζουσα στην καραιβικη διπλα στην παραλια χωρις να χρειαζομαι αυτοκινητο γενικα.

Αν καποιος μεροκαματιαρης χρειαζεται ενα μεταφορικο μεσο για να πηγαινει στη δουλεια του , θα παρει οτι αντεχει η τσεπη του και καλυπτει την αναγκη του.Αυτο το πραγμα καποιοι να θελετε να μας πεισετε οτι μερικοι απο εμας απο τρελα η κολλημα επιλεγουμε και εκθειαζουμε τα μεταχειρισμενα, να πατε να το κοιταξετε...

Εχω αυτοκινητο 27 ετων πια και επειδη και εγω και η συζυγος διαθετουμε μηχανακι , το αυτοκινητο μετα το Πασχα πηρε μπρος ΜΙΑ φορα λογω βροχης.Μηπως να παω να βαλω δοση 500€ για καινουργιο για να το εχω παρκαρισμενο αλλα με εγγυηση ;

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 3
  • Thanks 1

1 minute ago, dtk-386 said:

Οχι. Μπορείς να λες ότι θες. 🤣

Καινούριο κατηγορηματικα όχι.

Όταν βγουν αυτοκίνητα που θα πετάνε για να γλυτώνουμε την κίνηση εννοείται τότε ναι.

Διαφορετικα Opel Astra J Opc του 2013 ή μετατροπή το δικό μου σε διλιτρο Opc.

Δεν είναι μόνο τα χρήματα βασικό κριτήριο για αγορά αυτοκινήτου. 

Μπορείς να δώσεις και κάτω από τα 20 χιλιάρικα για αυτοκινητο πόλης, αλλά προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ.

Προτιμώ το κουβαδακι μου!!!

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Φυσικα και θα αγοραζα καινουριο (αν ειχα περισευμα σε φραγκα και οχι υστερημα, γιατι θεωρουσα και θεωρω τα λεφτα για αμαξι πεταμενα στο δρομο) ,αφου κανω την δουλεια μου με αυτο που εχω και ειμαι ευχαριστημενος ποιος ο λογος να το αλλαξω

• Like 1
  • Thanks 1

25 minutes ago, madboy said:

Το 20ετιας αυτοκίνητο μου δεν έχει esp. Στα 20 χρόνια 2 φορές έκανα ανάποδα τιμόνια για να αποφύγω την έξοδο καθώς και την μία φορά ήμουν αρκετά νέος οδηγός και την άλλη φορά σε γρήγορη οδήγηση από μέρους μου δεν εκτίμησα σωστά τα δύο προπορευομενα αυτοκίνητα και σε χώσιμο,  έχασα τα μούτρα. 

Τώρα όσον αφορά την άνεση και την ηχομόνωση για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Προτιμούν την απόλυτη οδηγική εμπειρία παρά τις ανέσεις ενός καινούριου αυτοκινήτου.

Ξέρω περίπτωση κατόχου S2000 βελτιωμένο μηχανικά που πραγματικά ουρλιάζει και δεν νομίζω κάποιος petrolhead να προτιμήσει το hot hatch του που θα παίζει τον ήχο της εξάτμισης από τα ηχεία και όχι την πραγματική ηδονή ενός μοτέρ να στροφάρει 9αρες.

Όποιος θέλει ας αγοράσει καινούριο για να του προσφέρει όλα τα συστήματα ασφαλείας για να νομίζει ότι είναι αλεξίσφαιρος. 

Εγώ θα οδηγαω το σαραβαλάκι μου ένα κλικ κάτω από τα όρια του και θα απολαμβάνω όσα μου προσφέρει. 

Μόνο που ευτυχώς σαν κοινωνία σιγά σιγά το χώσιμο , την μουσική στο τέρμα να ακούγεται 2 τετράγωνα και τις εξατμίσεις τις θεωρεί αντικοινωνική συμπεριφορά πλέον. Δυστυχώς πολύ σιγά αλλά όλο και πιο πολλοί θεωρούν το αυτοκίνητο σαν μια καταναλωτική συσκευή ((που είναι) παρά ένα μέσο να βγάλουν τα κόμπλεξ τους.

• Thanks 1

15 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Και αυτό που κάνεις εσύ τι είναι? δεν είναι υποκρισία? Από τη μία ψέγεις όσους δεν αγοράζουν καινούριο και από την άλλη λες ότι δεν έχουν χρήματα για καινούριο γι' αυτό κάθονται με το 20ετίας?

Δηλαδή για σένα πρέπει να πάει ο άλλος να χρεωθεί για 6-7 χρόνια για να πάρει καινούριο όταν παίρνει βασικό μισθό επειδή δε θες εσύ και οι όμοιοί σου να βλέπετε παλιά αυτοκίνητα στο δρόμο? 

• Like 2
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, leolipop είπε

Πλακα κανεις ; Με υποθεσεις προσπαθεις να αποδειξεις τι ; Να σου πω λοιπον οτι αν ειχα €€€ θα ζουσα στην καραιβικη διπλα στην παραλια χωρις να χρειαζομαι αυτοκινητο γενικα.

Αν καποιος μεροκαματιαρης χρειαζεται ενα μεταφορικο μεσο για να πηγαινει στη δουλεια του , θα παρει οτι αντεχει η τσεπη του και καλυπτει την αναγκη του.Αυτο το πραγμα καποιοι να θελετε να μας πεισετε οτι μερικοι απο εμας απο τρελα η κολλημα επιλεγουμε και εκθειαζουμε τα μεταχειρισμενα, να πατε να το κοιταξετε...

Εχω αυτοκινητο 27 ετων πια και επειδη και εγω και η συζυγος διαθετουμε μηχανακι , το αυτοκινητο μετα το Πασχα πηρε μπρος ΜΙΑ φορα λογω βροχης.Μηπως να παω να βαλω δοση 500€ για καινουργιο για να το εχω παρκαρισμενο αλλα με εγγυηση ;

Αλλο αυτό και άλλο επειδή το συντηρώ καλά 🤣το 20ετίας απαξιώνω τα καινούρια. Αυτό δείχνει το λιγότερο αγνοια για να μην πω κάτι άλλο.

3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Και αυτό που κάνεις εσύ τι είναι? δεν είναι υποκρισία? Από τη μία ψέγεις όσους δεν αγοράζουν καινούριο και από την άλλη λες ότι δεν έχουν χρήματα για καινούριο γι' αυτό κάθονται με το 20ετίας?

Δηλαδή για σένα πρέπει να πάει ο άλλος να χρεωθεί για 6-7 χρόνια για να πάρει καινούριο όταν παίρνει βασικό μισθό επειδή δε θες εσύ και οι όμοιοί σου να βλέπετε παλιά αυτοκίνητα στο δρόμο? 

Δεν κατηγορώ την αδυναμία του άλλου να πάρει καινούριο. Κατηγορώ την εθελοτυφλία. Το συντηρώ καλά εγώ. Λες και είναι δυνατόν ποτέ να συγκριθεί ένα εντελώς καινούριο με ένα μεταχειρισμένο που έχει χιλιάδες χλμ στην πλάτη του.

Audi A4 1.8 του 2017 έχω.

Επεξ/σία από dtk-386

Μια χαρα και τα καινουργια, μια χαρα και τα μεταχειρισμενα,  αναλογα ποσα λεφτα σου περισσευουν για να αγορασεις.
(και οχι ποσα λεφτα εχεις)

• Like 1
  • Thanks 1

4 minutes ago, gakost said:

Μόνο που ευτυχώς σαν κοινωνία σιγά σιγά το χώσιμο , την μουσική στο τέρμα να ακούγεται 2 τετράγωνα και τις εξατμίσεις τις θεωρεί αντικοινωνική συμπεριφορά πλέον. Δυστυχώς πολύ σιγά αλλά όλο και πιο πολλοί θεωρούν το αυτοκίνητο σαν μια καταναλωτική συσκευή ((που είναι) παρά ένα μέσο να βγάλουν τα κόμπλεξ τους.

Καμία σχέση με κόμπλεξ φίλε μου.

Το να σου αρέσει η οδήγηση και μερικές φορές να οδηγας γρήγορα ή σε πίστα ή σε δρόμους με μηδενική κίνηση δεν νομίζω να είναι κατακριτέο. 

Χόμπι είναι όπως όλα.

Εννοείται ότι είμαι κατά της δυνατής μουσικής και της γρήγορης και επιθετικής οδήγησης όταν υπάρχει κίνηση. 

• Like 1

4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Δεν κατηγορώ την αδυναμία του άλλου να πάρει καινούριο. Κατηγορώ την εθελοτυφλία. Το συντηρώ καλά εγώ. Λες και είναι δυνατόν ποτέ να συγκριθεί ένα εντελώς καινούριο με ένα μεταχειρισμένο που έχει χιλιάδες χλμ στην πλάτη του.

Ποια εθελοτυφλία? η ανάγκη τον κάνει να το συντηρεί καλά και να το προσέχει. Αν είχε την οικονομική δυνατότητα θα άλλαζε αυτοκίνητο κάθε 1-4 χρόνια πχ και δε θα ασχολιόταν με σωστή συντήρηση. 

Εγώ πάντως θα προτιμούσα μια BMW 520 του 2004 από ένα Dacia Duster ολοκαίνουριο 😄

• Like 6
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ringboy είπε

Μια χαρα και τα καινουργια, μια χαρα και τα  εξωνυχιστικα ελεγμενα  μεταχειρισμενα,  αναλογα ποσα λεφτα σου περισσευουν για να αγορασεις.
(και οχι αναλογα με το ποσα λεφτα εχεις)

Επεξ/σία από ringboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...