iSAD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα Friends! Μπαίνω στο νέο μου σπίτι το επόμενο διάστημα και θέλω να βάλω γύρω γύρω 3-4-5 κάμερες εξωτερικές. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά θα ήθελα αν γίνεται να γράφουνε σε κάποιο cloud είτε σε κάποια sd card. Έχετε να προτείνετε κάτι καλό?
gorge18 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Ειχες μεριμνήσει να περάσεις καλώδια στο νεο σου σπιτι; ή τωρα σκέφτηκες για να βάλεις κάμερες; 1
andreas1gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, gorge18 είπε Ειχες μεριμνήσει να περάσεις καλώδια στο νεο σου σπιτι; ή τωρα σκέφτηκες για να βάλεις κάμερες; Άσχετη η απάντηση σου...
gorge18 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 9 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Άσχετη η απάντηση σου... Καθολου... Εξήγησε μου την απάντηση σου. Θα έμπαινες εσυ στην διαδικασία να προτείνεις κάμερες χωρις να ξερεις περισσοτερες λεπτομεριες για τον χωρο που θα μπουν; Εκτος και αν μπηκες να γραψεις κατι για να υπαρχει. 2
APapsda Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Ειναι κάτι κάμερες που λέγονται blink από το amazon. Με μπαταρίες δουλευουν και κρατάνε 2 χρόνια. Συνδρομή 4 ευρώ ο μήνας και ολα στο cloud
salpnik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Η αλήθεια είναι ότι αν πεις τι καλώδιο έχεις περάσει στης κάμερες η αν θέλεις ασύρματα τότε θα ξέρουν τι ακριβώς να σου προτείνουν. 1
andreas1gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, gorge18 είπε Καθολου... Εξήγησε μου την απάντηση σου. Θα έμπαινες εσυ στην διαδικασία να προτείνεις κάμερες χωρις να ξερεις περισσοτερες λεπτομεριες για τον χωρο που θα μπουν; Εκτος και αν μπηκες να γραψεις κατι για να υπαρχει. Άλλο "οι λεπτομέρειες του χώρου" και εντελώς άσχετο αν ήταν προνοητικός για τα καλώδια... 1
andreas-d Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 10 ώρες πριν, andreas1gr είπε Άλλο "οι λεπτομέρειες του χώρου" και εντελώς άσχετο αν ήταν προνοητικός για τα καλώδια... Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά υπάρχουν πολλών ειδών κάμερες και για τα τον βοηθήσουμε το φίλο θα πρέπει να αναφέρει αν έχει περάσει καλώδια και τη καλώδια.. Ότι γίνεται το ξέρουν και οι πέτρες αλλά αν έχεις ή δεν έχεις καλωδίωση παίζει ρόλο στην αγορά εξοπλισμού..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα