dbrillis Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 minute ago, JimGer said: OK. Νομίζω το ίδιο είναι. Θυμάμαι recruiters μου έλεγαν για ta benefit για μια 5ετια. Άρα το. Μειώνουν. Κρίμα αν σκεφτόμουν να πάω Ολλανδία (αλλά πιο δίκαιο λογικά) H "Ολλανδια" που πηρε την αποφαση του αρθρου ειναι η προηγουμενη τετραπληγικη κυβερνηση που κανει "φασεις" οσο προσπαθει να σχηματισει κυβερνηση ο ακροδεξιος νικητης των εκλογων (Νοεμβριου 2023) σε συνεργασια με αλλα κομματα.
TrialKid Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 hours ago, dbrillis said: Σε βλεπω πολυ φανατικο. Πηγαινε Ολλανδια και σε 5 χρονια μπορεις να γινεις Ολλανδος, ολλανδικα δεν χρειαζονται. Δεν χρειάζεται, έχω γεννηθεί Γερμανία και έχω 2 διαβατήρια. Εδώ μόνο καλούς βουλευτές βγάζει και υπουργούς.
JimGer Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 3 hours ago, dbrillis said: H "Ολλανδια" που πηρε την αποφαση του αρθρου ειναι η προηγουμενη τετραπληγικη κυβερνηση που κανει "φασεις" οσο προσπαθει να σχηματισει κυβερνηση ο ακροδεξιος νικητης των εκλογων (Νοεμβριου 2023) σε συνεργασια με αλλα κομματα. Θυμάμαι ότι έβγαλαν έναν ακροδεξιό, αλλά η αλήθεια είναι δεν έχω ιδέα για το τι παίζει στη χώρα. Μόνο για το πρόβλημα ανεύρεσης στέγης...
ideal09 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 12 ώρες πριν, JimGer είπε 30% στους νέους εργαζόμενους από εξωτερικό στην Ολλανδία? Φοροελφρυνση? Ή άλλο πράγμα? Μπήκε και φετος το step by step reduction οπότε ούτε 30% ειναι πρακτικά.
JimGer Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 5 hours ago, ideal09 said: Μπήκε και φετος το step by step reduction οπότε ούτε 30% ειναι πρακτικά. Ναι αυτό είχα ρωτήσει. Που αφορούσε το 30%...
asmilon Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 30/3/2024 στις 6:54 ΜΜ, dbrillis είπε Έτος 2007: "H Nokia θα ειναι παντα πρωτοπορος" a few years later .... Η Nokia ειναι κλασσικο παραδειγμα εταιριας που δε προσαρμοστηκε στον καιρο της και τον ανταγωνισμο, εμεινε κολλημενη σε αυτα που ηξερε και τελικα καταστραφηκε. Το ιδιο η Blackberry, η Kodak, η Xerox κλπ. Μηπως βλεπεις καποια εταιρια που ειναι πιο μπροστα απο την ASML και μπορει να την εξαφανισει σημερα; Εστω καποια που μπορει να κανει τα επομενα χρονια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα