Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, JimGer said:

OK. Νομίζω το ίδιο είναι. Θυμάμαι recruiters μου έλεγαν για ta benefit για μια 5ετια. Άρα το. Μειώνουν. Κρίμα αν σκεφτόμουν να πάω Ολλανδία (αλλά πιο δίκαιο λογικά) 

H "Ολλανδια" που πηρε την αποφαση του αρθρου ειναι η προηγουμενη τετραπληγικη κυβερνηση που κανει "φασεις" οσο προσπαθει να σχηματισει κυβερνηση ο ακροδεξιος νικητης των εκλογων (Νοεμβριου 2023) σε συνεργασια με αλλα κομματα. 

Δημοσ.
2 hours ago, dbrillis said:

Σε βλεπω πολυ φανατικο. Πηγαινε Ολλανδια και σε 5 χρονια μπορεις να γινεις Ολλανδος, ολλανδικα δεν χρειαζονται.

Δεν χρειάζεται, έχω γεννηθεί Γερμανία και έχω 2 διαβατήρια. 
Εδώ μόνο καλούς βουλευτές βγάζει και υπουργούς. 

Δημοσ.
3 hours ago, dbrillis said:

H "Ολλανδια" που πηρε την αποφαση του αρθρου ειναι η προηγουμενη τετραπληγικη κυβερνηση που κανει "φασεις" οσο προσπαθει να σχηματισει κυβερνηση ο ακροδεξιος νικητης των εκλογων (Νοεμβριου 2023) σε συνεργασια με αλλα κομματα. 

Θυμάμαι ότι έβγαλαν έναν ακροδεξιό, αλλά η αλήθεια είναι δεν έχω ιδέα για το τι παίζει στη χώρα. Μόνο για το πρόβλημα ανεύρεσης στέγης... 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, JimGer είπε

30% στους νέους εργαζόμενους από εξωτερικό στην Ολλανδία? Φοροελφρυνση? Ή άλλο πράγμα? 

Μπήκε και φετος το step by step reduction οπότε ούτε 30% ειναι πρακτικά.

Δημοσ.
5 hours ago, ideal09 said:

Μπήκε και φετος το step by step reduction οπότε ούτε 30% ειναι πρακτικά.

Ναι αυτό είχα ρωτήσει. Που αφορούσε το 30%...

Δημοσ.
Στις 30/3/2024 στις 6:54 ΜΜ, dbrillis είπε

Έτος 2007: 
"H Nokia θα ειναι παντα πρωτοπορος"
a few years later .... 

Η Nokia ειναι κλασσικο παραδειγμα εταιριας που δε προσαρμοστηκε στον καιρο της και τον ανταγωνισμο, εμεινε κολλημενη σε αυτα που ηξερε και τελικα καταστραφηκε. Το ιδιο η Blackberry, η Kodak, η Xerox κλπ. Μηπως βλεπεις καποια εταιρια που ειναι πιο μπροστα απο την ASML και μπορει να την εξαφανισει σημερα; Εστω καποια που μπορει να κανει τα επομενα χρονια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...