CaptainChris Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Στις 29/3/2024 στις 8:34 ΜΜ, CaptainChris είπε Τι λέτε να γράψουμε τι smartphones είχαμε από τότε που ξεκίνησαν και τι έχουμε τώρα και να τα σχολιάσουμε. Ξεκινάω εγώ. Nokia C6-01 Blackberry Z10, το καλύτερο λειτουργικό Blackberry Passport, η καλύτερη συσκευή και με διαφορά Nokia 7 Plus TCL Plex TCL 10 Pro Μιας και η μπαταρία του TCL 10 Pro πεθαίνει, από εβδομάδα θα έχω το Motorola Edge 40.
teot Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Πρώτο κινητό τηλέφωνο το 1996 ένα Ericcson PH388 (με την κεραία ωτοκαθαριστή), ακολούθησε ένα Siemens και στην συνέχεια ένα Panasonic (δεν θυμάμαι μοντέλα)..... που το 2011 αντικαταστάθηκε με το πρώτο μου Smartphone που ήταν ένα Motorola Defy+ που το 2020 μου το έκλεψαν και αναγκάστηκα να το αντικαταστήσω με ένα Realme 6s... και για πρώτη φορά φέτος (πρίν ένα μήνα) έκανα την υπέρβαση (να αντικαταστήσω πλήρως λειτουργικό τηλέφωνο) και το αντικατέστησα με ένα Motorola Edge 40. 1
CaptainChris Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, teot είπε Πρώτο κινητό τηλέφωνο το 1996 ένα Ericcson PH388 (με την κεραία ωτοκαθαριστή), ακολούθησε ένα Siemens και στην συνέχεια ένα Panasonic (δεν θυμάμαι μοντέλα)..... που το 2011 αντικαταστάθηκε με το πρώτο μου Smartphone που ήταν ένα Motorola Defy+ που το 2020 μου το έκλεψαν και αναγκάστηκα να το αντικαταστήσω με ένα Realme 6s... και για πρώτη φορά φέτος (πρίν ένα μήνα) έκανα την υπέρβαση (να αντικαταστήσω πλήρως λειτουργικό τηλέφωνο) και το αντικατέστησα με ένα Motorola Edge 40. Συγνώμη, το Defy το κράτησες 9 χρόνια; Άντεξε τόσο πολύ; Και πως σου φαίνεται το Edge 40; 1
teot Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, CaptainChris είπε Συγνώμη, το Defy το κράτησες 9 χρόνια; Άντεξε τόσο πολύ; Και πως σου φαίνεται το Edge 40; Ναι άντεξε γιατι αν εξαιρέσουμε τα 2,5 πρώτα χρόνια που δούλευα (το αγόρασα σαν εταιρικό) και παραχρησιμοποιήθηκε για τηλεφωνία, SMS, MMS και λήψη φωτογραφιών που τις έστελνα με MMS η με Gmail.... μετά χρησιμοποιήθηκε μόνο για τηλεφωνία με πολυ, πολύ μικρή χρήση (πάντα προτιμούσα και προτιμώ κλήσεις απο το σταθερό αν υπάρχει διαθέσιμο) λίγες φωτογραφίες (συνήθως με άσχημες καιρικές συνθήκες επειδή ήταν αδιάβροχο) και σαν hotspot το καλοκαιρι στο εξοχικό. Για να καταλάβεις πόσο βασική χρήση έκανα... μου έφθανε με περίσσευμα το πιο βασικό/φθηνό πακέτο της Cosmote και με μια φόρτιση έβγαζα μια εβδομάδα (όταν κοιμάμαι είναι πάντα απενεργοποιημένο) με εξαίρεση όταν δούλευε σαν hotspot που σε 3..4 ώρες έμενε απο μπαταρία . Πάμε τώρα στο Edge 40.... μέχρι στιγμής και για τα δικά μου δεδομένα πολύ καλό, το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει ότι όταν συνδέετε με το αυτοκίνητο είτε απευθείας με το BT είτε μέσω του Auto Andoid πρέπει να ανεβάσω αρκετα την ένταση στο αυτοκίνητο για να ακούω τον συνομιλητή. 5G, Wifi Calling, hot spot, σύνδεση Auto Andoid δουλεύουν άψογα. Μπαταρία οταν είναι σε αναμονή είναι σαν μην υπάρχει κατανάλωση, στις κλήσεις επίσης είναι πολύ πολύ μικρή η κατανάλωση αλλά μόλις ανοίξεις Browser ρουφάει αρκετά.... (εδώ θεωρω οτι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση απο το 6s που είχα). Παιχνίδια δεν παίζω , ταινίες δεν βλέπω για να γράψω εντυπώσεις. Βέβαια όλα αυτά που έγραψα είναι για τα δικά μου δεδομένα που μέχρι και τώρα θεωρώ οτι 6s με κάλυπτε άνετα εκτός απο το 5G που δεν είχε και το Wifi Calling που ενω στην αρχή δούλευε απροβλημάτιστα... τον τελευταίο χρόνο όταν ο συνομιλητής ήταν σε τηλεφωνικο κέντρο (Cosmote, ΔΕΗ, τράπεζες) έβαζε θόρυβο στην συνομιλία. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2024 από teot
Brainmorf Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 21 ώρες πριν, CaptainChris είπε Μιας και η μπαταρία του TCL 10 Pro πεθαίνει, από εβδομάδα θα έχω το Motorola Edge 40. Καλορίζικο 14 ώρες πριν, teot είπε Πρώτο κινητό τηλέφωνο το 1996 ένα Ericcson PH388 (με την κεραία ωτοκαθαριστή), ακολούθησε ένα Siemens και στην συνέχεια ένα Panasonic (δεν θυμάμαι μοντέλα)..... που το 2011 αντικαταστάθηκε με το πρώτο μου Smartphone που ήταν ένα Motorola Defy+ που το 2020 μου το έκλεψαν και αναγκάστηκα να το αντικαταστήσω με ένα Realme 6s... και για πρώτη φορά φέτος (πρίν ένα μήνα) έκανα την υπέρβαση (να αντικαταστήσω πλήρως λειτουργικό τηλέφωνο) και το αντικατέστησα με ένα Motorola Edge 40. Θυμάμαι ένα παρόμοιο ericsson με καπάκι που "έκλεινε" τα πλήκτρα , αυτό είχα εκεί γύρω στο 2000. 1
teot Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Brainmorf είπε Θυμάμαι ένα παρόμοιο ericsson με καπάκι που "έκλεινε" τα πλήκτρα , αυτό είχα εκεί γύρω στο 2000. Ναι.... αλλά κεραία ωτοκαθαριστή .... δεν είχε... Ειναι στην ομάδα των πρώτων τηλεφώνων που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα που δούλευε στην μπάντα GSM 1800 για όποιον ήθελε να συνδεθεί στο νεοσύστατο τότε δίκτυο της Cosmote Επεξ/σία 7 Απριλίου 2024 από teot
geomrk Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 htc wildfire>galaxy s3>LeTv 1s>lenovo zuk z2>pixel 2 XL>galaxy s20>pixel 6>iphone 14 pro>iphone 15 pro
gorillas Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1.Panasonic GD30 2.Panasonic GD93 3.Siemens C35 4.Panasonic X700 5.Sony Ericsson W350 6.HTC Wildfire 7.Samsung Galaxy S II 8.LG G2 9.Huawei Mate 9 10.OnePlus 8T Ίσως να μου διαφεύγει κάποιο μεταξύ 4ης και 6ης θέσης... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2024 από gorillas 1
johnt Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Καλησπέρα από smartphone: 1.Samsung 2.Sony M2 3.Somy m4 aqua 4, Samsung A κάτι 5.Xiaomi mi 9 se 6. Xoaomi 11 lite 5g NE 7. Xiaomi 12T Το επόμενο που θέλω να δοκιμάσω είναι είτε iphone είτε motorla edge series... Τι λέτε?
dimkalogiros Δημοσ. 13 Απριλίου 2024 Δημοσ. 13 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Πολύ όμορφο ποστ για να θυμηθούμε και τα παλιά. Το πρώτο τηλέφωνο (5η δημοτικού ήμουν) ΝΟΚΙΑ 3410. Το 3410 όχι το 3310 που είχαν όλοι. Το έχω ακόμα σε ένα συρτάρι, λογικά θα έχει ακόμα μπαταρία χαχχαχαχα. Τώρα από Smartphones ξεκίνησα με: 1 iPhone 3GS (ακόμα απορώ γιατί δεν είχε φλας στην κάμερα) 2 iPhone 4S 3 LG G3 4 Sony Xperia Z3 5 Meizu MX4 (ακόμα δουλεύει το σκυλί) 💪🏻 6 Samsung Galaxy S7 Edge (ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ) 😍 7 Xiaomi Mi6 8 Xiaomi Mi Mix 3 (Πανέμορφο) 9 Xiaomi Mi10 10 iPhone 13 Pro Max 11 Samsung Galaxy S22 Ultra 12 Samsung Galaxy S24 Ultra Σίγουρα έχω ξεχάσει κάποια όπως LG G6, iPhone 7 Plus, Mi9T Pro, Xperia Z2 και κάτι άλλα ψιλά. Είχα περάσει ένα φεγγάρι που τα άλλαζα κάθε μήνα. 😅 Πάντως στη λίστα είναι αυτά που κράτησα περισσότερο καιρό. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2024 από dimkalogiros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα