Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα samsung galaxy ace, ace 2 , ένα lenovo, ένα ulefone, ενα doogee x5 pro, ένα motorola e40 μάλλον, xiaomi note 8 pro, samsung note 9 και τώρα έχω ακόμη το samsung note 10 plus.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nokia 6110 Αγαπημένο κινητό. Νομίζω ήταν το πρώτο μου κινητο.

Nokia 8850

Nokia 8800 Scirocco το οποίο το κράτησα για 3 χρόνια ενώ είχαν έρθει τα smartphones και απλά δεν ήθελα να το αποχωριστώ.

HTC Touch Pro 1

HTC Touch Pro 2.

Xiaomi Redmi Note 4 Pro

Samsung Galaxy s9+

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Και τώρα Samsung Galaxy S23 Ultra.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1
Δημοσ.

Θα πω και για λιγο πιο πριν 😅

Το πρώτο μου κινητό ήταν το Nokia 1610 που πήρα όταν πήγα φαντάρος στον Έβρο. Εξυπηρετούσα κι ένα φίλο που εξανα εκει για να μπορεί να τον βρίσκει η αρραβωνιαστικια του και οι γονείς της θεωρησαν μετα οτι μου είχαν μεγάλη υποχρέωση για αυτό!🤣 Μετά ένας αλλος πηρε το 1611 και είπα wow, φοβερή αναβάθμιση αυτό το μοντέλο γιατί μπορεί να στέλνει και sms! 🤣🤣

O αδελφός μου δουλευε στη vodaphone και μου έλεγε για τα πρώτα τηλ που ειχαν σύνδεση ίντερνετ με WAP,  αλλά φυσικά τοσο πρωτογονα δεν μου γέμιζαν το μάτι μπροστά στο PC. Το ίδιο και τα πρώτα iPhone και android, δεν ασχολήθηκα καθόλου. Είχα ένα πολύ κομψό Sony Ericsson candy bar.

Μετά αναγκαστικά καποια στιγμη έπρεπε να πάρω smartphone, άρχισα να παίρνω κινέζικα λόγω καλύτερων εξαρτημάτων σε φτηνότερη τιμή. Από όλα αυτά θυμάμαι ένα Elephone γιατί με αυτό έκανα κάτι μοναδικό στην ιστορία. 🤣🤣🤣

Μετά είπα, φτάνει με τα κινέζικα, ας πάρω ένα καλό midrange Samsung, το A70 μου έκανε μεγάλη εντύπωση η καθαρή και με ζωντανά χρώματα OLED οθόνη του. 

Μετά ήρθε ο COVID, δεν είχαμε πολλά να ασχοληθούμε, κόλλησα λίγο περισσότερο με τα κινητά,  πήρα το S21ultra και τότε διαπίστωσα ότι θα μπορούσα πλέον να καταργήσω την ξεχωριστή φωτογραφική μηχανή και την 4K βιντεοκάμερα και να μην τα κουβαλάω πια μαζί. Και απο τότε παίρνω κάθε χρόνο το νέο S2x ultra, δινω το προηγουμενο στη γυναικα μου, και αυτή δίνει το προπροηγουμενο στα παιδιά κοκ 😅

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα τελευταια χρονια μεταπηδαω απο το ενα Xiomi redmi note στο αλλο .
Τωρα ειμαι στο Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G , το προηγουμενο ηταν το Redmi Note 10 
πιο πριν XIAOMI MI 9 LITE και πιο πριν  XIAOMI MI MAX 2 

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ.

θα πω μονο τα κινητα που με στιγματισαν

το πρωτο κινητο με καμερα που ηταν ενα panasonic X60

πρωτο smartphone το red rice hogmi (redmi note 1) αγορασμενο απο το minideal, ειχε τοση κινεζικη σαβουρα μεσα που ηθελες 3 ωρες να σβηνεις 

iphone το 5, το οποιο παντα ειχε ενα προβλημα, οσο το κρατησα παντα κατι υπολειτουργουσε

galaxy S5 που ηταν αυτο που ευχαριστηθηκα περισσοτερο

redmi note 6 pro, επιβιωσε απο πτωσεις μηχανης, σε μαρμαρα λασπες νερα βοτκες σκονες αμμο χιονια 4-5 σπασμενες οθονες, ξεχαστηκε καλοκαιριατικα σε τραπεζι αυλης στον ηλιο κανα 2 ωρο και εψηνες επανω αυγο, εχει φαει πειραματισμους με ρομ και ατελειωτο σκαλισμα απο 3 ατομα και δουλευει ακομα αυτη η συκευη των 158 ευρω απο vickmall "ή bangood"

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Το νέο λογισμικό, hyper os, πως σου φαίνεται; Έχουν πάλι διαφημίσεις παντού;

Κοίταξε, ευθύς εξαρχής, ακόμα και όταν είχα MIUI, είχα απενεργοποιήσει τις διαφημίσεις συνεπώς, δεν ξέρω το HyperOS αν τις έχει, σίγουρα πάντως,  δεν έχω πετύχει ούτε μια διαφήμιση. Γενικά, δεν έχει κραυγαλέες διαφορές συγκριτικά με MIUI, μέσω της χρήσης αντιλαμβάνεσαι τις όποιες διαφορές. Πέρα από τις εμφανείς με το interface και τα εικονίδια, έχω παρατηρήσει πιο smooth αίσθηση σε animations, στις μεταβάσεις από μενού σε μενού και ελαφρώς καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, αυτά έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής. Κολλήματα δεν είχα εντοπίσει στο MIUI για όσο το δούλευα επομένως, δεν θα έλεγα ότι έχω συναντήσει τη χαοτική διαφορά υπέρ του HyperOS μέχρι τώρα, το βρίσκω όμως πιο εύχρηστο. 

Επεξ/σία από tsimisdel
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, madboy είπε

Nokia 6110 Αγαπημένο κινητό. Νομίζω ήταν το πρώτο μου κινητο.

Nokia 8850

Nokia 8800 Scirocco το οποίο το κράτησα για 3 χρόνια ενώ είχαν έρθει τα smartphones και απλά δεν ήθελα να το αποχωριστώ.

HTC Touch Pro 1

HTC Touch Pro 2.

Xiaomi Redmi Note 4 Pro

Samsung Galaxy s9+

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Και τώρα Samsung Galaxy S23 Ultra.

Το Nokia 6110 ήταν και το δικό μου 1ο κινητό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Κοίταξε, ευθύς εξαρχής, ακόμα και όταν είχα MIUI, είχα απενεργοποιήσει τις διαφημίσεις συνεπώς, δεν ξέρω το HyperOS αν τις έχει, σίγουρα πάντως,  δεν έχω πετύχει ούτε μια διαφήμιση. Γενικά, δεν έχει κραυγαλέες διαφορές συγκριτικά με MIUI, μέσω της χρήσης αντιλαμβάνεσαι τις όποιες διαφορές. Πέρα από τις εμφανείς με το interface και τα εικονίδια, έχω παρατηρήσει πιο smooth αίσθηση σε animations, στις μεταβάσεις από μενού σε μενού και ελαφρώς καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, αυτά έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής. Κολλήματα δεν είχα εντοπίσει στο MIUI για όσο το δούλευα επομένως, δεν θα έλεγα ότι έχω συναντήσει τη χαοτική διαφορά υπέρ του HyperOS μέχρι τώρα, το βρίσκω όμως πιο εύχρηστο. 

Το always on display παραμενει στο οριο των 10δλ.;

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.
1 ώρα πριν, osfp1978 είπε

Το always on display παραμενει στο οριο των 10δλ.;

Δεν το έχω ενεργό, νομίζω όμως ότι δεν έχει αλλάξει το όριο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι πολλα να τα γραψω ενα ενα...(ενημερωστε με αν δεν δουλευει το λινκ)

https://mowned.com/leonidas-mavrommatis

Ακομα εχω στο κουτι του το XDA Exec (Qtek 9000) και το SPV M1000 αποθηκευμενα.

Απλα να αναφερω πως ξεκινησα με SE T29s και τωρα ειμαι με Poco X5.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή βλέπω αναφέρονται και feature phones σε δημοσιεύσεις, μπορούμε να αναφέρουμε κι εκείνα; Επειδή ο τίτλος αναφέρει για smartphones, γι'αυτό ανέφερα όσα ανέφερα, έχω να πω και για εκείνα αν το σηκώνει η κουβέντα, έχει ενδιαφέρον. 

Δημοσ.

Lg Viewty 

LG Viewty smart 

LG 2x

Lg 4x

Lenovo a8 golden warrior 

Lenovo K3 Note

Redmi Note 2

Redmi note 3 pro 

Samsung s7 edge 

Xiaomi Mi6

Xiaomi mi mix 3

Samsung s10

Samsung Note 10 

Samsung s21

Iphone 12 pro 

Iphone 13 pro

Iphone 15 pro.

Δακρυσα όσο τα έγραφα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...