Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα στο forum, παιδιά θα ήθελα τις προτάσεις σας για νέo pc build, έχω αυτή την στιγμή ένα pc build 6ετίας

MOBO: gigabyte 970A-DS3P(socket AM3+)

CPU: AMD FX-6200 3.8ghz, 6-core

cpu cooler: Arctic Coolling Freezer 7 pro REV. 2

RAM: 16gb(2 X 8gb) DDR3 1600mhz της kingston

GPU: 3D CLUB GTX550 Ti 1,5gb DDR3

PSU: THERMALTAKE TR2-500pp 500watt

HDD: TOSHIBA P300 4TB 3.5'' 5400rpm και WESTERN DIGITAL BLUE 4TB 3.5''  τα έχω για αποθήκευση τραγουδιών, ταινιών, τηλεοπτικών σειρών κ.τ.λ. που ο toshiba είναι καινούριος, αγορασμένος την εβδομάδα της black friday από ελληνικό κατάστημα τον Νοέμβριο του 2023 ενώ ο western digital τον αγόρασα καινούριο εδώ και 3 χρόνια

SSD: CRUCIAL BX500 500gb 2.5'' SATA 3 για κύριο που έχω windows 10 pro 64bit και office 2021, αγορά καινούριο την εβδομάδα του black friday τον Νοέμβριο του 2023

CASE: CRUCIAL OBSIDIAN 750D FULL TOWER

CASE FANS: 2 μπροστα CORSAIR AF 140 BLUE LED, 2 κάτω COOLERMASTER 120mm το ένα με πράσινο led και το άλλο με μωβ led φωτισμό, 3 επάνω που είναι 2 της corsair AF140 BLUE LED, THERMALTAKE RIING14 140mm BLUE LED, και ένα πίσω THERMALTAKE RIING14 140mm BLUE LED

DVD: DVD-RW SAMSUNG SH-224DB

TV-MONITOR: LG 23'' MT55D-PZ

η χρήση που κάνω στο υπάρχον σύστημα και σε αυτή που θα κάνω στο νέο pc build είναι internet, office, download ταινιών, τραγουδιών, δημιουργία ζωντανών ραδιοφωνικών μουσικών εκπομπών μέσω διαδικτύου αλλά παίζω παλαιά racing games μέσω διαδικτύου(λόγω που η κάρτα γραφικών που έχω δεν είναι ιδανική για να εγκαταστήσω κανένα παιχνιδάκι) αλλά παίζω και τα παλαιά παιχνίδια MAME 32 και λόγω παλαιότητας θέλω να πάω σε καινούργιο PC BUILD αλλά σε socket 1700, εαν μπορείτε να μου κάνετε προτάσεις για ολόκληρο PC BUILD για χρήση τα ίδια internet, office, ζωντανές ραδιοφωνικές μουσικές εκπομπές, download αλλά και για gaming. Από το υπάρχον σύστημα θα κρατήσω κουτί-hdd-ssd αλλά θέλω να βάλω και NVME SSD. Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια που θα μου δώσετε.

Επεξ/σία από panagossss13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...