Matfrags Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Γεια σας! τελευταια ψαχνω για αναβαθμιση καρτας γραφικων, και εχοντας σκαναρει ολο το skroutz ειπα να ριξω και μια ματια στο bestprice απο recommendation φιλου βλεπω λοιπον μια rx 7900 xtx για 888 ευρω, περιπου 100+ ευρω χαμηλοτερα απο οποιονδηποτε αλλο retailer εχω καταφερει να βρω η ερωτηση μου ειναι λοιπον, να τραβηξω την σκανδαλη η θα μου ερθει κανενα τουβλο και θα τρεχω μετα? το ρωταω αυτο γιατι με λιγο research επεσα στο παρακατω thread, που οπως φαινεται δεν εφτασε σε conclusion: επιπλεον, το shipping time αναφερεται στις 15-30 ημερες (επισης η αγορα θα γινει με τιμολογιο, που οπως μπηκα στο checkout να τσεκαρω, δεν φαινεται να αλλαζει την τιμη, οπως καποιοι ανεφεραν στο παραπανω thread) ευχαριστω εκ των προτερων,
AeonBeliever Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Αν ψάξεις στα threads υπάρχουν μαγαζιά όπως το perishop ή το JMCtech που έχουν γίνει 'διάσημα' για τους λάθος λόγους. Θα σου πω πως για το μαγαζί που ρωτάς είναι σχεδόν συνέχεια με τέτοιες διαθεσιμότητες 15-30 ημέρες ή όταν είχα παραγγείλει εγώ μέσα από Shopflix έδειχνε ότι είναι άμεσα διαθέσιμα ενώ δεν ήταν. Είχα παραγγείλει ένα κινητό και μετά όταν έκανα ερώτημα, ακυρώθηκε από αυτούς λόγω διαθεσιμότητας. Και υπάρχει και το θέμα με το τιμολόγιο που ανέφερες. Προσωπικά, που ψωνίζω φουλ ηλεκτρονικά, αποφεύγω πλήρως τέτοιες επιλογές. Πάω σε όποιον το δίνει φτηνότερα αλλά πάντα φιλτράρω τι βλέπω, σαν μαγαζί.
sdikr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Πέρα απο την καθυστέρηση για να παραλάβεις ως τώρα δεν είχα κάποιο θέμα και με τιμολόγιο και χωρίς 1
comfuzio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει αλλάξει τους όρους στα λεξικά! Ότι και να ψάξεις στο Skroutz ΠΑΝΤΑ όμως το συγκεκριμένο κατάστημα το έχει, είναι πάντα διαθέσιμο και πάντα πρώτη μούρη! Την πατάς, αγοράζεις το πρωί κάτι, το απόγευμα αλλάζει σε διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας και το βράδυ σε 10 με 30 μέρες. Το πρωί πάλι άμεσα διαθέσιμο. Για μένα κάνε την καρδιά σου πέτρα και δώσε την όποια διαφορά στο επόμενο διαθέσιμο κατάστημα ή ρώτα τους τηλεφωνικά ΑΝ το έχουν όντως διαθέσιμο. Διαθέσιμο πάει να πει το έχω και το δίνω. Σε 30 μέρες ΘΑ το έχω και άλλες 3-4 ΝΑ το έχεις μόνο διαθέσιμο δεν το λες. Εγώ την έπαθα άσχημα με ένα τροφοδοτικό που δεν ήρθε ποτέ και η σελίδα τους άλλαζε διαθεσιμότητα κάθε μια ώρα. Όταν το πήρα ήταν άμεσα διαθέσιμο. Δεν ήρθε όμως ποτέ email σχετικά με την κατάσταση παραγγελίας οπότε μπαίνω και κοιτάω ξανά και έλεγε διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας 4 με 10 μέρες. Οκ λέω εγώ την έκανα την παραγγελία κάτι ώρες πριν οπότε δεν είναι πρόβλημα....τόσα ήξερα τόσα έλεγα! Περνάει η μέρα και από την σελίδα τους αλλάζει σε 10 με 30 μέρες. Ξαναλέω μέσα μου οκ κανένα πρόβλημα! Την έκανα την παραγγελία χθες που ήταν άμεσα διαθέσιμο αλλά είμαι οκ! Το αφήνω να φτάσει στις 10 μέρες όπου μου λένε ότι ήρθε courier να το πάρει. Περνάει η μέρα και καλώ το courier και μου λένε δεν έχουμε πάει καν να το πάρουμε και θα πάμε σε 3 μέρες...καλά λέω ευχαριστώ. Ακύρωσα την παραγγελία και το πήρα από e-shop την ίδια μέρα λίγο πιο ακριβά. Δεν θα παίζουν με τις ανάγκες μου οι τσοπάνηδες με τις πλάτες του skroutz
verylife78 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Αν δεν το πληρωσεις. Αν δεν το χρειαζεσαι πριν τις 30 μερες που λεει. Αν δεν μπορεις να διαθεσεις παραπανω λεφτα ΤΟΤΕ αν εχεις απαντησει ΝΑΙ ΚΑΙ στα 3 ερωτημα παρτο!!
nickol-us Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Μέχρι 30 ημέρες αναμονή και προπληρωμή (δέσμευση ποσού) είναι τα κύρια αρνητικά του. Δυστυχώς στο μεγάλο μεσοδιάστημα μπορεί να φας άκυρο (να μη βρουν τελικά τα προϊόντα), να χάσεις χρόνο και να δεσμεύσεις χωρίς λόγο τα χρήματά σου. Γνωρίζοντας τα παραπάνω, ζυγίζεις και κρίνεις αν αξίζει να μπεις στη διαδικασία για τη διαφορά τιμής. Γενικά δείχνει οτι παραδίδει στις τιμές που λέει. Παλαιότερα είχα αγοράσει cpu από το κατάστημα, είχε έρθει συγκριτικά γρήγορα (~3 εβδομάδες) ενώ τότε έδινε το δικαίωμα της αντικαταβολής. Είχα μια θετική εμπειρία. Τώρα έχω ρίξει παραγγελία σε κάρτα (rx 6600), ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2024 από nickol-us
kyr123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Μακριά. Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει σχεδόν καθόλου αποθήκη και δουλεύει με προπαραγγελίες δηλαδή με τα δικά σου χρήματα.Μπορεί να έχεις κάνει μία παραγγελία να έχουν περάσει 25 ημέρες και να σε ενημερώσουν ότι τελικά δεν υπάρχει το πρϊόν στον "προμηθευτή" οπότε πας κουβά. Επίσης να σημειωθεί ότι τα περισσότερα προϊόντα τους είναι από εκτός Ε.Ε.Φίλος είχε πάρει επεξεργαστή,χάλασε,το κατάστημα τον έστειλε στην AMD για αλλάγη και εν τέλει του έριξαν άκυρο επειδή το προϊόν ήταν από Ασία και δεν αναγνώριζε την εγγύηση στην Ε.Ε. Μία ερευνα στις κριτικές στο google θα σε πείσει.Δώσε 100-200ε παραπάνω να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Επεξ/σία 3 Απριλίου 2024 από kyr123 1
Billator Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, kyr123 είπε Μακριά. Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει σχεδόν καθόλου αποθήκη και δουλεύει με προπαραγγελίες δηλαδή με τα δικά σου χρήματα. Welcome to Greece. Έτσι δουλεύει το 95% των καταστημάτων στην Ελλάδα για το 90%+ του συνολικού καταλόγου που έχουν στο eshop τους. Άμεσα διαθέσιμα έχουν μόνο το στοκ του καταστήματος(εφόσον υπάρχει φυσικό κατάστημα) ή τις επιστροφές/ακυρώσεις τους.. 1
lucidsteve Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Προσωπικά τέτοια καταστήματα τα αποφεύγω, κυρίως γιατι δεν διεκπεραιώνουν μεσω Σκρουτζ (αγορα μεσω) Επίσης, πάντα σκέφτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση που η κάρτα ή το ακριβο προιόν εμφανίσει βλάβη. Αν κάνουν 1 μήνα να το φέρουν, πόσο θα κάνουν για να το πάρουν πίσω, ελέγξουν, μιλήσουν με μαμα εταιρεία, να το στείλουν, να το ελέγξει η μαμα εταιρεία, να παραλάβει το κατάστημα και να παραλάβεις στο τέλος και εσύ; Αν έλεγες οτι σκέφτεσαι να πάρεις κανενα μαχαιροπίρουνο θα πήγαινα πάσο.
octap79 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Και εγώ παθων απο το καταστημα και τον πολυ περίεργο και μαλλον υποπτο τροπο που λειτουργει Εχω χασει ηδη 2.5 μηνες και ειναι μια βδομαδα ηδη που περιμενω επιστροφη χρημάτων. Εγω εχω καταλληξει οτι ο τυπος, ειδικα σε οποιο προιον ειναι ακριβο, 300+ χτυπάει την τιμη ετσι ωστε να μαζεψει ζεστο χρήμα. Οι παραγγελιες αυτες ειναι ΟΛΕΣ με την "ασφαλεια" των 30 ημερων και προσπαθουν απο το καταστημα με 1002 δικαιολογιες να σου σπαταλησουν οσο περισσοτερο χρονο μπορουν. Οταν πλεον δεν πάει άλλο, φερνουν το προιον και στο στελνουν κανονικα και ειτε σκας και το ξεχνας, ειτε κανεις καποια αρνητικη κριτικη καπου αλλά καταλληγεις να γραψεις οτι ναι μεν καθυστερησαν αλλα δεν ειναι scam γιατι στο τελος πηρες το προιον σε καλη τιμή. Τι γινεται ομως στο μεσοδιαστημα; Εγω πιστευω οτι ο πονηρος Καρπενησιωτης μαζευει ζεστο χρημα, και να μιλαμε για 100αδες παραγγελιες (καρτες γραφικων, κινητα...ακριβα προιοντα) το "δανεικο" ποσο που εχει στην μπανκα ανα πασα στιγμη μπορει να ειναι 6ψηφιο. Μεσα σε 30 με 60 ημερες μ.ο που το εχει διαθεσιμο να το κανει οτι θελει, μεσω αγορας bitcoin και άλλων crypto (με το αναλογο ρισκο) μπορει να βγάλει σοβαρο μηνιάτικο. Οταν σφιξουν τα γαλατα, τοτε τραβαει απο το διαθεσιμο, πληρωνει προμηθευτη και ερχεται το προιον. Αν ζητησεις λεφτα πισω κανει επισης το φοβερο και λεει οτι θελει 20 (δε θυμαμαι τώρα) ημερες για επιστροφή χρηματων, λες και θα τα φορτωσει στο γαϊδούρι και θα τα φερει απο το βουνό. Αν προσεξετε οτιδηποτε ειναι στο site με παραδοση 10-30 ημερες δεν εμφανιζεται στο σκρουτζ. Αυτοι την εχουν βρει τη δουλεια και δεν αναλαμβανουν ουτε να τα παρουσιασουν στη σελιδα για να μην εχογν την παραμικρη αναμειξη με την ολη κομπίνα. Αναμενω να μου επιστρεψουν τα χρηματα....παμε για 3μηνο... [Εχω παιδικο φιλο στην σωστη υπηρεσια και θα βρω την ακρη σε χρονο dt, απλα ειπα να μην ενοχλησω ακομα γιατι εχω αλλα τρεχαματα] Επεξ/σία 15 Μαΐου 2024 από octap79 4
oldnew Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Παλαιότερα δουλευε πολύ καλύτερα. Δυστυχώς έχω γράψει και εγω καλά λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα, μιας και παραλαμβάνα κανονικά και εγω, και γνωστοί μου από εκει. Οκ με κακή επικοινωνία (δεν σηκώνουν τηλέφωνο εύκολα) και καθυστέρηση. Όχι όμως αυτό το χάλι που διαβάζεις τώρα στις κριτικές. Πχ τελευταία αγορά ένα fold 5, έλεγε 30 μέρες οκ έκανε 40, και μου κάνανε και δωρο για την καθυστέρηση. Τωρα περιμένει φίλος απο εκει, εχει παει 40 μερες ηδη και τον πάνε στο ακόμα 2 βδομάδες και ακομα 2 βδομάδες. Με τίποτα δεν θα αγοραζα τώρα απο εκει, αφου βλέπεις οτι καθυστερούν ΤΡΑΓΙΚΑ πλέον, λενε ψέματα για επιστροφή των χρημάτων. Περισσότερο εικόνα ότι πάνε για λουκέτο δείχνουν, και πάνε για την τελευταία γερή μπάζα, όπως έκανε και το perishop δείχνουν. Μακάρι να κάνω λάθος και απλά να καθυστερούν προκειμένου να εκμετάλλευονται τα τσαμπα χρήματα που "δανείζονται" ωστε στο τέλος ο πελάτης να παίρνει έστω τα λεφτά του πίσω. Με τοσο τραγικές κριτικές θα χάσει την πιστοποίηση, και την ασφάλεια αγοράς που ισχύει για τα πιστοποιημενα, και ποιος θα ξανα αγοράσει απο εκει? Σε κάθε περίπτωση η ψυχική ηρεμία δεν αξίζει για καμιά έκπτωση τιμής. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2024 από oldnew
rudd--o Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Η 4060ti που χω αγγελία από κει είναι αγορασμένο ( το τελευταίο που αγόρασα ) ότι είχα πάρει πλην τις καθυστερήσεις ερχότανε αλλά εν γνώση μου ότι θα αργήσει . Το τελευταίο τρίμηνο δεν είχε τύχει να παραγγείλω.. και βλέπω αρκετά αρνητικά..
oldnew Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Πλεον το κόψανε απο bestPrice.. Ας ελπίσουμε να μη φεσωσει όσους παράγγειλαν όπως το perishop.. 1
vasi Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Τελευταία αγορά μου μια PowerColor Radeon Hellhound RX 7800XT στις 15 Μαρτίου, παραδόθηκε στις 9 Μαΐου στα 505 κάποτε ψώνιζα από το Mindfactory , η παράδοση ερχόταν μετά από έναν με δυο μήνες !! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2024 από vasi
LouCi4er Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Απ οσο ειδα τον Μαρτιο ειχε 550€ στο Skroutz οποτε γλιτωσες 50€ και περιμενες 2 μηνες για να παραλαβεις,πληρωσες μετρητα ολο το ποσο,πληρωσες μεταφορικα και σε περιπτωση που χτυπα ξυλο χρειαστεις εγγυηση θα κλαις τα 500€.Εντελως φιλικα οταν προκειται για αγορα και ειδικα καρτας γραφικων,τα ζυγιζουμε ολα.Επειδη ειμαι στο ψαξιμο για καρτα και μαλλον θα παω στην ιδια με σενα αλλα σε λευκο γιατι εχω λευκο build,το εβλεπα και εγω που πριν ενα μηνα ειχε τιμες 50-60€ κατω απο τους υπολοιπους αλλα δεν τον υπολογιζα καν,απλα τον προσπερνουσα.Απο εκει εχω κανει 3 αγορες συνολικου κοστους 140€,παρελαβα και τις 3 με μεγαλη καθυστερηση αλλα προσωπικα ακομα και πριν ενα 3μηνο που εστω και αργοπορημενα παρεδιδε σχεδον ολες τις παραγγελιες,τετοιο ποσο να του το σκασω μετρητα για να γλιτωσω ενα 10% δεν υπηρχε περιπτωση με τιποτα,εισαι ηρωας. Ας ελπισουμε οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω να μην χασει κανενας τα λεφτα του και ας σταματησουν να παραγγελνουν απο τον συγκεκριμενο επιτελους.Βαλτε 3 δοσεις στο Skroutz και παρτε οτι θελετε και κυριως χωρις αγχος.Λιγα εχουμε στο κεφαλι μας να βαλουμε και αλλο ενα αγχος αν θα μας στειλει την καρτα ο JMC? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα