Bitbit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 1 hour ago, ripclaw said: Μα του λέω εσείς παρκάρετε κ μας κλείσατε, όταν παρκάραμε δεν υπήρχε άλλο αμάξι πίσω μας. Εκεί άρχισε τα μα μου κ εντάξει κ δεν σας κοστίζει εσάς τίποτα να κάνετε μια δήλωση κτλ. καλά τι καθόμαστε και συζητάμε; Πες του να πάει να... Μ αρέσει που συζητάτε για "εξυπηρέτηση" Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με τέτοιους καραγκιόζηδες; Το κάθε σούργελο την έχει δει μάγκας σε αυτή τη χώρα με την ανοχή του καθενός. 9
ripclaw Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Εν τω μεταξύ αν ξέρει κάποιος.. δίνουν οι ασφαλιστικές έτσι στοιχεία κ τηλ ή θεωρείται παράνομο κ ο τύπος έχει γνωστό κ τα βρήκε?
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 2 hours ago, ripclaw said: Αυτό μου έλεγε τώρα φίλος που μιλήσαμε, ότι κ να θες να του κάνεις την "εξυπηρέτηση" κ να του κάνεις την δήλωση, οι ασφαλιστικές δεν είναι χαζές! Χωρίς σημάδια στο αμάξι μου δεν θα το δεχτούν! Αυτό στο είχα ήδη γράψει από το πρωί: 13 hours ago, Joshua21 said: Πάντως και δήλωση να του κάνεις, δεν θα αποζημιωθεί αν δεν υπάρχει και στο δικό σου αυτοκίνητο ζημιά που να ταιριάζει. 39 minutes ago, ripclaw said: Εν τω μεταξύ αν ξέρει κάποιος.. δίνουν οι ασφαλιστικές έτσι στοιχεία κ τηλ ή θεωρείται παράνομο κ ο τύπος έχει γνωστό κ τα βρήκε? Επισήμως όχι, δεν τα δίνουν, αν όντως τα βρήκε τα στοιχεία από ασφαλιστική τότε έγινε ανεπίσημα. 1
lector Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, ninos30 είπε άμα κάνεις δήλωση όπως σου είπε ο ασφαλιστής σου, δεν θα ανέβουν τα ασφάλιστρά σου; Το περιβόιητο Bonus Malus Φυσικα, διοτι θα πρεπει να αναπληρωσουν τα κερατιατικα που κονομανε με τις πλατες του κρατους. 1
filip123go Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 1 hour ago, ripclaw said: Εν τω μεταξύ αν ξέρει κάποιος.. δίνουν οι ασφαλιστικές έτσι στοιχεία κ τηλ ή θεωρείται παράνομο κ ο τύπος έχει γνωστό κ τα βρήκε? Όχι , δεν τα δίνουν, και είναι και πάρα πολύ αυστηρά τα πράγματα μέσα στις ασφαλιστικές. Ts αν θέλεις, πες μας ποια ασφαλιστική είναι, ή στείλε μου σε pm. 1
ripclaw Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Εμείς έχουμε Ιντερσαλονικα, αυτός δεν ξέρω
agnostos13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Γι αυτό θα ξαναπώ για πολλοστή φορά, κάμερες καταγραφής 24/7 στο όχημα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Είτε σε τέτοιες περιπτώσεις που πάνε να σου φορτώσουν την ευθύνη είτε σε άλλες που ευθύνονται και την κοπανάνε. 8 ώρες πριν, ripclaw είπε Εμείς έχουμε Ιντερσαλονικα, αυτός δεν ξέρω Βρήκε και αυτός ασφαλιστική που περιμένει να τον πληρώσει «νύχτα».
alexioannou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Κάμερες Κυριοι,μπρος και πίσω..... Έπιασα αριθμό αστυνομικού τζιπ,ο οποίος επιδει απλά μπήκα μπροστά του άρχισε να κάνει σαν τρελός. Μου έλεγε να κάνω στην άκρη πιο μπροστά που έχει τροχαία,άναψε κατι φώτα μπροστά στο ταμπλώ του,με καταδίωξε,μια δεξιά μια αριστερα...και στο τέλος μου φώναξε "α δεν έχεις περάσει ΚΤΕΟ,θα σε φτιάξω" και έφυγε σε παράδρομο...... Εκεί κατάλαβα ότι είναι αστυνομικός αφού το αμάξι,με καινούργια μηχανή και 2500 Χιλ,ότι άλλαξα τακάκια και δίσκους για να παω ΚΤΕΟ,δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ που τελικά πέρασε με την μια..... Όσον αφορά τον τραμπούκο θα περάσει ΕΔΕ..... 1
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 https://www.lifo.gr/now/greece/maimoy-peripolika-stin-athina-idiotika-ohimata-me-faroys-kykloforoyn-stoys-dromoys
GodzillaCover Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 18 hours ago, ripclaw said: Αυτό μου έλεγε τώρα φίλος που μιλήσαμε, ότι κ να θες να του κάνεις την "εξυπηρέτηση" κ να του κάνεις την δήλωση, οι ασφαλιστικές δεν είναι χαζές! Χωρίς σημάδια στο αμάξι μου δεν θα το δεχτούν! Καθαρά κουβέντα να γίνεται τώρα, δεν προτείνω κάτι τέτοιο εννοείται και επειδή είναι παράνομο και επειδή ο άλλος ήταν μαλάκας στην περίπτωσή σου αλλά, για τέτοιες ζημιές, πολύ πιθανό να το δεχοντουσαν. Αφενος γιατί συνήθως και να ακουμπήσεις κάποιον με πολύ χαμηλή ταχύτητα, δεν προκαλείται καμία απολύτως ζημιά ούτε στο ένα ούτε στο άλλο. Μπορεί όμως να αφήσει κανενα βαθούλωμα ή να σπάσει κάτι στο ένα, ενώ στο αλλο να μη φαίνεται τίποτα. Και αφετέρου λόγω κόστους. Άλλη δουλειά δεν έχει η ασφαλιστική, θα κάτσει να ασχοληθεί για έναν προφυλακτήρα 100€.
2MM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 13 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Και αφετέρου λόγω κόστους. Άλλη δουλειά δεν έχει η ασφαλιστική, θα κάτσει να ασχοληθεί για έναν προφυλακτήρα 100€. Μονο που η ζημια φαινεται να κοστιζει τουλαχιστον 500-600€ . 1
andreaspA Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 19 ώρες πριν, ripclaw είπε Εν τω μεταξύ αν ξέρει κάποιος.. δίνουν οι ασφαλιστικές έτσι στοιχεία κ τηλ ή θεωρείται παράνομο κ ο τύπος έχει γνωστό κ τα βρήκε? και με γνωστο δεν παιζει κανεις το κεφαλι του. Εχει παρανοησει η κοινωνια με τα προσωπικα δεδομενα. Το πολυ πολυ να πω εγω σε καποιο εμπλεκομενο "η κα Θοδωρα ειναι κυρια. Θα επικοινωνησα μαζι της και θα σας πω". Αλλα να παρεις στοιχειο απο εταιρια, αποκλειεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα