Nabuko Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, korakios είπε απο που το κατάλαβες ???? Το γράφει στο 1ο ποστ ο ts 27 λεπτά πριν, ripclaw είπε Ο προφυλακτήρας μας είναι πιο χαμηλά από το ράγισμα οπότε ένας πραγματογνώμονας αμέσως δεν θα αποκλείσει την πιθανότητα να τον τρακάραμε? Ναι, ενημέρωσε την ασφαλιστική σου γι' αυτό και θα σε καθοδηγήσουν στις επόμενες ενέργειες Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Nabuko 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το γράφει στο 1ο ποστ ο ts σωστά , κάνω edit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, ripclaw είπε Εγώ πιστεύω ότι κάτι πατάτα έχει κάνει ο γιος κ είτε εν γνώσει είτε όχι του πατέρα πάνε να μας το φορτώσουν! Kι εγω αυτο σκεφτηκα. Γι αυτο πηγε και το κολλησε πισω απο το δικο σας αμαξι. Για να πει οτι το χτυπησατε ξεπαρκαροντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, 2MM είπε Kι εγω αυτο σκεφτηκα. Γι αυτο πηγε και το κολλησε πισω απο το δικο σας αμαξι. Για να πει οτι το χτυπησατε ξεπαρκαροντας Αν όντως έβρισκε το αμάξι του τρακάρισμενο από του ts έπρεπε να φωνάξει τροχαία και την ασφάλεια του. Αλοιως αλλά λόγια να αγαπιόμαστε... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου Στην καλύτερη να έπαιρνα τηλέφωνο να τον ενημερώσω ότι δεν θα κάνω τίποτα από όσα ζητάει μιας και δεν τον χτυπησα ,όχι τίποτα άλλο μην περιμένει άδικα. Αν δεις ότι σε απειλεί κλπ κλπ τράβηξε τον εσύ στην αστυνομία. Μπορεί να είναι ο καθένας που τυχαίνει να ξέρει το όνομα της γυναίκας σου και άπλα να θέλει να φτιάξει το αυτοκίνητο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripclaw Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου Τα νεότερα, μίλησα με τον πατέρα κ υποστηρίζει ότι αυτός Δευτέρα πρωί που βγήκε από το σπίτι είδε το αμάξι μας κολλημένο στην μούρη του δικού τους κ το ράγισμα στον προφυλακτήρα κ έβγαλε φωτογραφίες. Μα του λέω εσείς παρκάρετε κ μας κλείσατε, όταν παρκάραμε δεν υπήρχε άλλο αμάξι πίσω μας. Εκεί άρχισε τα μα μου κ εντάξει κ δεν σας κοστίζει εσάς τίποτα να κάνετε μια δήλωση κτλ. Λέω όχι δεν θα κάνω δήλωση χωρίς να φταίω, επίσης αφού το είδατε γιατί δεν αφήσατε σημείωμα εκείνη την ώρα? Ε να εντάξει, πετάχτηκα να πάρω έναν καφέ κ μέχρι να γυρίσω είχατε φύγει! Όσο καλοπροαίρετος κ να είμαι νομίζω πλέον ότι έψαχναν κορόιδο να φτιάξουν το αμάξι κ για αυτό ήρθαν κ κόλλησαν πίσω μας. Πιο πολύ τον κατάλαβα ότι ξενέρωσε κ μου είπε με απογοητευμένο ύφος κάτι του τύπου "Ε καλά θα μιλήσω κ εγώ με την ασφαλιστική μου να μου πει τι να κάνω" 6 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μπορεί να έχω μείνει και πολύ πίσω, αλλά άμα κάνεις δήλωση όπως σου είπε ο ασφαλιστής σου, δεν θα ανέβουν τα ασφάλιστρά σου; Το περιβόιητο Bonus Malus; Γιατί να το κάνεις για κάτι που όπως ισχυρίζεσαι δεν το κάνατε εσείς; Επίσης νομίζω πλέον έρχεται πραγματογνώμωνας υποχρεωτικά*. Όντως αν δεν υπάρχουν σημάδια που να δικαιολογούν το σπάσιμο (επειδή έχω φίλο καταλαβαινόυν τα πάντα και δεν τους ξεγελάς εκτός αν είναι και αυτοί στο κόλπο), μπορεί να έχεις και τρεξίματα από πάνω. Ότι δλδ έκανες επίτηδες ψευδή δήλωση για να αποζημιωθεί ο φίλος σου (αυτοί δεν ξέρουν ότι δεν είναι φίλος σου...). * Ο οποίος φυσικά με το πρώτο που θα ασχοληθεί είναι το γιατί έγινε Κυριακή (και υποτίθεται έχει φώτος από την πινακίδα σου) και δεν σε έψαξε πρωί Δευτέρας (άντε Τρίτης λόγω αργίας). Και να σε πάρει ΑΜΕΣΑ τηλέφωνο; Επεξ/σία 29 Μαρτίου από ninos30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripclaw Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου Αυτό μου έλεγε τώρα φίλος που μιλήσαμε, ότι κ να θες να του κάνεις την "εξυπηρέτηση" κ να του κάνεις την δήλωση, οι ασφαλιστικές δεν είναι χαζές! Χωρίς σημάδια στο αμάξι μου δεν θα το δεχτούν! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ninos30 είπε Μπορεί να έχω μείνει και πολύ πίσω, αλλά άμα κάνεις δήλωση όπως σου είπε ο ασφαλιστής σου, δεν θα ανέβουν τα ασφάλιστρά σου; Το περιβόιητο Bonus Malus; Γιατί να το κάνεις για κάτι που όπως ισχυρίζεσαι δεν το κάνατε εσείς; Τα bonus malus ανεβαίνουν μόνο σε θετική δήλωση Ακόμα κι έτσι οι πιο πολλές ασφαλιστικές για μια φορά τον χρόνο δεν αυξάνουν τα ασφάλιστρα. 4 λεπτά πριν, ripclaw είπε Χωρίς σημάδια στο αμάξι μου δεν θα το δεχτούν! Έτσι ακριβώς Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, ripclaw είπε Όσο καλοπροαίρετος κ να είμαι νομίζω πλέον ότι έψαχναν κορόιδο να φτιάξουν το αμάξι κ για αυτό ήρθαν κ κόλλησαν πίσω μας. Αυτό γίνετε πλέον κατα κόρον θέλει προσοχή και μην τους την χαρίζουμε γιατί αποθρασύνονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τα bonus malus ανεβαίνουν μόνο σε θετική δήλωση Αυτο ειπε και ο ninos30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Santa5634 Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 12 ώρες πριν, ripclaw είπε Βρήκε σήμερα η γυναίκα μου σημείωμα στο αμάξι μας με τα εξής ": χωρίς να το κάνετε επίτηδες μου χτυπήσατε το αμάξι κ έσπασε ο προφυλακτήρας. Στις 25/3, έχω κ φωτογραφίες με τα αυτοκίνητα μας. Έχω ένα λευκό Ford fiesta μένω ...το τηλ μου είναι ... Σας παρακαλώ καλέστε με να κάνουμε δήλωση να φτιαχτεί το αυτοκίνητο μου. Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Θεοδώρα(με κάποιο τρόπο έμαθε όνομα!)" Προφανώς κ δεν τρακάραμε κανέναν! Θυμόμαστε ξεκάθαρα ότι Κυριακή μεσημέρι παρκάραμε το αμάξι (χωρίς να υπάρχει άλλο αμάξι πίσω μας μόνο μπροστά) κ Δευτέρα πρωί που πήγαμε να το πάρουμε μας είχε κλείσει κάποιος πίσω σε βαθμό που μας ακουμπούσε κ έκανα κουμάντο στην γυναίκα μου για να ξεπαρκάρει! Δεν ξέρω αν πρόκειται για λαμόγιο ή κάποιον βαρεμένο αλλά δεν ξέρω πως να κινηθούμε. Ειδικά από την στιγμή που είναι στην γειτονιά! Η ασφαλίστρια μας είπε να τον αγνοήσουμε κ αν το παρατραβήξει να του κάνουμε την δήλωση να τελειώνουμε Αν κάνετε δήλωση είναι ασφαλιστική απάτη και με δεδομένο ότι πρόκειται για παρανοϊκό ή απατεώνα υπάρχει πιθανότητα να μπλέξετε. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε δικηγόρο και να προχωρήσετε σε κάποιο εξώδικο. Δε νομίζω πως η ασφαλίστρια είναι το κατάλληλο άτομο για να παρέχει νομικές συμβουλές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ripclaw είπε Τα νεότερα, μίλησα με τον πατέρα κ υποστηρίζει ότι αυτός Δευτέρα πρωί που βγήκε από το σπίτι είδε το αμάξι μας κολλημένο στην μούρη του δικού τους κ το ράγισμα στον προφυλακτήρα κ έβγαλε φωτογραφίες. Μα του λέω εσείς παρκάρετε κ μας κλείσατε, όταν παρκάραμε δεν υπήρχε άλλο αμάξι πίσω μας. Εκεί άρχισε τα μα μου κ εντάξει κ δεν σας κοστίζει εσάς τίποτα να κάνετε μια δήλωση κτλ. Λέω όχι δεν θα κάνω δήλωση χωρίς να φταίω, επίσης αφού το είδατε γιατί δεν αφήσατε σημείωμα εκείνη την ώρα? Ε να εντάξει, πετάχτηκα να πάρω έναν καφέ κ μέχρι να γυρίσω είχατε φύγει! Όσο καλοπροαίρετος κ να είμαι νομίζω πλέον ότι έψαχναν κορόιδο να φτιάξουν το αμάξι κ για αυτό ήρθαν κ κόλλησαν πίσω μας. Πιο πολύ τον κατάλαβα ότι ξενέρωσε κ μου είπε με απογοητευμένο ύφος κάτι του τύπου "Ε καλά θα μιλήσω κ εγώ με την ασφαλιστική μου να μου πει τι να κάνω" Κάπου κάποτε μου είπε κάποιος και εμένα κάτι τέτοιο ήμουν 19 δούλευα με εταιρικό αμάξι και ήρθε ο γιος του και έπεσε πάνω μου και ήθελε να πω ότι φταίω εγώ... Μάλιστα μου είπε δεν θα σου στοιχήσει κάτι κλπ.... Θα σας έλεγα τι πήρε αλλά θα με μπαναρουν εδώ τα παιδιά... Δεν θα ξεχάσω το έλα μωρέ ροδιτες είμαστε να τα βρούμε μεταξύ μας Ε κάπου εκεί μου γύρισαν τα μάτια το έχουν επάγγελμα κάποιοι να ψάχνουν για μαλακές 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 34 λεπτά πριν, 2MM είπε Αυτο ειπε και ο ninos30 Ειπε : δεν θα ανέβουν τα ασφάλιστρά σου; Το περιβόιητο Bonus Malus; Ερωτηματικο εβαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα