Προς το περιεχόμενο

Άκυρο σημείωμα στο αυτοκίνητο

ripclaw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πως το ξέρει ότι δεν το κάνατε επίτηδες? 😄ι έβγαλε και φωτό από πριν να τις έχει. 

Αν διάβασα καλά του λέει ότι έχει φωτογραφίες από τα αμαξια τους και οχι μόνο το δικό του. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν διάβασα καλά του λέει ότι έχει φωτογραφίες από τα αμαξια τους και οχι μόνο το δικό του. 

Ναι αυτό λέω ώς ένα ενδεχόμενο. Είχε ήδη σπασμένο προφυλακτήρα και πήγε και κόλλησε πίσω απ' τον ts και έβγαλε τις φωτό από πριν για να φαίνεται ότι έπεσε πάνω του.

• Like 2

13 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ναι αυτό λέω ώς ένα ενδεχόμενο. Είχε ήδη σπασμένο προφυλακτήρα και πήγε και κόλλησε πίσω απ' τον ts και έβγαλε τις φωτό από πριν για να φαίνεται ότι έπεσε πάνω του.

Δε μας εχει πει αν εχει σημαδια το δικο του 

Αν δεν εχει δεν ασχολειται 

Αν εχει γιατι δεν ασχολειται ?

• Like 3

2 hours ago, ripclaw said:

Βρήκε σήμερα η γυναίκα μου σημείωμα στο αμάξι μας με τα εξής ": χωρίς να το κάνετε επίτηδες μου χτυπήσατε το αμάξι κ έσπασε ο προφυλακτήρας. Στις 25/3, έχω κ φωτογραφίες με τα αυτοκίνητα μας. Έχω ένα λευκό Ford fiesta μένω ...το τηλ μου είναι ... Σας παρακαλώ καλέστε με να κάνουμε δήλωση να φτιαχτεί το αυτοκίνητο μου. Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Θεοδώρα(με κάποιο τρόπο έμαθε όνομα!)"

Προφανώς κ δεν τρακάραμε κανέναν! Θυμόμαστε ξεκάθαρα ότι Κυριακή μεσημέρι παρκάραμε το αμάξι (χωρίς να υπάρχει άλλο αμάξι πίσω μας μόνο μπροστά) κ Δευτέρα πρωί που πήγαμε να το πάρουμε μας είχε κλείσει κάποιος πίσω σε βαθμό που μας ακουμπούσε κ έκανα κουμάντο στην γυναίκα μου για να ξεπαρκάρει!

Δεν ξέρω αν πρόκειται για λαμόγιο ή κάποιον βαρεμένο αλλά δεν ξέρω πως να κινηθούμε. Ειδικά από την στιγμή που είναι στην γειτονιά! 

Η ασφαλίστρια μας είπε να τον αγνοήσουμε κ αν το παρατραβήξει να του κάνουμε την δήλωση να τελειώνουμε

Ας ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου (αφού ακόμα δεν μας έχεις πει), το αυτοκίνητο που σας ακουμπούσε ήταν άσπρο fiesta;

• Like 1

Ενα απλό ακούμπημα στο παρκάρισμα δεν μπορεί να κάνει τόση ζημιά ώστε να χρειάζεται δήλωση, ας αγοράσεις μια αλοιφή και πήγαινε φτιάχτο του μόνος σου του γύφτουλα να τελειώνετε.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 2

5 minutes ago, kinq1 said:

Ενα απλό ακούμπημα στο παρκάρισμα δεν μπορεί να κάνει τόση ζημιά ώστε να χρειάζεται δήλωση, ας αγοράσεις μια αλοιφή και πήγαινε φτιάχτο του μόνος σου του γύφτουλα να τελειώνετε.

Δεν είναι απαραίτητο να φαίνεται η ζημιά. οι προφυλακτήρες έχουν βάσεις οι οποίες σπάνε ακόμα και κάποιο τράνταγμα.

• Like 1

Το ότι δεν ακουμπίσαμε άλλο αμάξι στο παρκάρισμα ή στο ξεπαρκάρισμα είναι δεδομένο. Πόσο μάλλον να το τρακάρουμε σε βαθμό να του σπάσει ο προφυλακτήρας!

Όταν παρκάραμε δεν είχαμε πίσω άλλο αμάξι, όταν ξεπαρκάραμε είχαμε μπρος πίσω αμάξι κ μάλιστα ο πίσω μας είχε ψιλοακουμπήσει. Δεν θυμόμαστε αν κάποια από τα δύο ήταν fiesta. 

Σημάδια στους προφυλακτήρες δεν έχουμε προσέξει αλλά θα πω με σιγουριά μόλις σχολάσει η γυναίκα κ πάρει το αμάξι.

Μάλλον το απόγευμα θα τον πάρουμε τηλ να δούμε.

Να δούμε αν πρόκειται για παρεξήγηση(χλωμό μου φαίνεται), αν πρόκειται για λαμόγιο (οπότε αν φάει άκυρο φαντάζομαι απλά θα ψάξει άλλο κορόιδο) ή αν πρόκειται για κανέναν βαρεμένο που εκεί φοβάμαι μην κάνει καμιά ζημιά στο αμάξι! Βέβαια μας έχει δώσει όνομα διεύθυνση τηλ κ ξέρουμε κ το αμάξι του! Αλλά οι τρελοί πάντα είναι επικίνδυνοι!

Σήμερα μας το άφησε! Εύλογη ερώτηση! Αφού είδε τι είχε γίνει γιατί δεν το άφησε εκείνη την ώρα? Καθημερινά το χρησιμοποιούμε το αμάξι κ το παρκάρουμε τριγύρω στην γειτονιά.

Θα ζητήσετε να καταγραφεί στο αστυνομικο τμήμα στο βιβλίο συμβάντων.

Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Απλά αναφέρετε τα πραγματικά περιστατικά και κάνετε κατάθεση ότι υποψιάζεστε απάτη. Η απάτη είναι ποινικό αδίκημα και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν δηλ. να κάνουν το minimum να το περάσουν στο βιβλίο συμβάντων.

• Like 7
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Νομίζω ένας πραγματογνωμονας μπορεί να διακρίνει σε ένα χτύπημα ποιος από τους δύο το έκανε. Ο εμπρός ή ο από πίσω 

• Like 1

9 λεπτά πριν, kalmik είπε

Θα ζητήσετε να καταγραφεί στο αστυνομικο τμήμα στο βιβλίο συμβάντων.

Το οποίο δεν έχει απολύτως καμία νομική ισχύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή το αμάξι είναι στο όνομα της πεθεράς βρήκε ο τύπος (δεν ξέρω πως, ισχυρίζεται ότι του τα έδωσε η ασφαλιστική του) το τηλ της κ την πήρε! Το σημείωμα το άφησε λέει ο γιος του.

Πέρασα κ το είδα το αμάξι. Έχει το ράγισμα που φαίνεται στην φωτό. Άρα ήταν αυτό που είχε κολλήσει πίσω μας όταν πήγαμε να ξεπαρκάρουμε. Το αμάξι μας δεν έχει κανένα απολύτως σημάδι φυσικά! 

Αλλά κ από το σημείο που είναι η ζημιά νομίζω φαίνεται ότι δεν μπορεί να έχει γίνει από ένα Yaris του 2009! Ο προφυλακτήρας μας είναι πιο χαμηλά από το ράγισμα οπότε ένας πραγματογνώμονας αμέσως δεν θα αποκλείσει την πιθανότητα να τον τρακάραμε?

Εγώ πιστεύω ότι κάτι πατάτα έχει κάνει ο γιος κ είτε εν γνώσει είτε όχι του πατέρα πάνε να μας το φορτώσουν!

IMG_20240329_191247~2.jpg

Επεξ/σία από ripclaw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ripclaw είπε

Αλλά κ από το σημείο που είναι η ζημιά νομίζω φαίνεται ότι δεν μπορεί να έχει γίνει από ένα Yaris του 2009! Ο προφυλακτήρας μας είναι πιο χαμηλά από το ράγισμα οπότε ένας πραγματογνώμονας αμέσως δεν θα αποκλείσει την πιθανότητα να τον τρακάραμε?

όχι , μπορεί χαλαρά σπρώχνοντας να πιεστεί και να σπάσει , αν δεν είναι απάτη, κάποιος τον έσπασε και μετά είδε απλά το δικό σας

εντύπωση μου κάνει η ασφαλιστή σου που σου λέει να κάνεις αποδοχή , ποια είναι ?

Επεξ/σία από korakios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...