ekrepali Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 1:01 ΠΜ, poulinos είπε μια χαρα μπορεις.και θα παρεις οχι 2 3 ασυρματα τηλεφωνα αλλα ασυρματο τηλεφωνο με διπλη ή τριπλη βαση. για να εχεις μονο ενα καλωδιο στην fxs Δε τα πετάω τα panasonic που έχω, είναι σκυλιά. Με ταφ επάνω στη θύρα του ρούτερ, γίνεται.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 5:54 ΠΜ, ekrepali είπε Δε τα πετάω τα panasonic που έχω, είναι σκυλιά. Με ταφ επάνω στη θύρα του ρούτερ, γίνεται. εννοειται οτι γινεται απλα γεμιζεις καλωδια και πρεπει να εχει καποιος ολες τις βασεις διπλα στο router
ekrepali Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 9:42 ΠΜ, poulinos είπε εννοειται οτι γινεται απλα γεμιζεις καλωδια και πρεπει να εχει καποιος ολες τις βασεις διπλα στο router Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τις βάσεις δίπλα στο router... όσο για τα καλώδια, ήδη έχω ένα τηλεφωνικό 3m και με την αλλαγή θα χρειαστώ κι ένα ethernet 3m. Αλλά πάνε πίσω από καναπέ, δε φαίνονται. Πολύ ευκολότερο απ'το να σκάσω ένα σωρό λεφτά για dual ασύρματα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 10:46 ΠΜ, ekrepali είπε Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τις βάσεις δίπλα στο router... όσο για τα καλώδια, ήδη έχω ένα τηλεφωνικό 3m και με την αλλαγή θα χρειαστώ κι ένα ethernet 3m. Αλλά πάνε πίσω από καναπέ, δε φαίνονται. Πολύ ευκολότερο απ'το να σκάσω ένα σωρό λεφτά για dual ασύρματα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επέκταση η βαση πρεπει να συνδεθει με τηλεφωνικο καλωδιο με την fxs.οποτε ειτε η βαση θα παει διπλα ειτε θα ριχνεις τηλεφωνικα.οτι σε βολευει. αν δεν θες καλωδια τοτε πας σε dual,triple
ParisFot Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Στις 7/4/2024 στις 11:22 ΜΜ, Underpaid3812 είπε Την πάτησες με άπλα λόγια διότι οποιαδήποτε εγκατάσταση μέτα το κουτί του ΟΤΕ είναι δική σου ευθύνη. Θα έπρεπε να είχες ζητήσει τα σχέδια πριν ξεκινήσουν οι εργασίες. Γενικά οι εγκαταστάσεις που κάνουν τα συνεργεία αυτά είναι χωρίς σχέδιο και με ευθύνη ουσιαστικά του καταναλωτή. Στη θέση που στο εγκατέστησαν θα έπρεπε να υπήρχε ένα μικρό rack τύπου SOHO. Σε φίλο να φανταστείς, ήθελαν να του κολλήσουν με πιστόλι σιλικόνης την οπτική ίνα μέσα στο σπίτι. 😂 Να μην μακρύλόγω.. Στις εγκαταστάσεις καλό θα ήταν να ακολουθείτε ο κώδικας που ορίζει ο ΕΛΟΤ. Επέκταση Αύριο έχω κλείσει ραντεβού να έρθουν να μου βάλουν ίνα η Vodafone , είδα στους γείτονες ( με cosmote ) ότι η ίνα είναι γυμνή κολλημένη στον τοίχο επάνω πίσω από τον σοφά, και μετά κολλημένη στον τοίχο προς τα κάτω δίπλα από μια πόρτα , όπως θα δεις στην φώτο ( δε ξέρω αν είναι με σιλικόνη) , να σου πω την αλήθεια το προτιμώ απ' το να μου την περάσουν με κανάλι που θα είναι πολύ πιο χοντρό και αντιαισθητικό ( πρακτικά αόρατη). Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η κλήση που έχει στις γωνιές των τοίχων η ίνα είναι πολύ απότομη σχεδόν 90° , δεν ξέρω αν είναι ιδικο το καλώδιο ή αν αυτή η κλήση θα προκαλούσε απώλειες.
poulinos Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Στις 1/5/2025 στις 8:22 ΜΜ, ParisFot είπε Αύριο έχω κλείσει ραντεβού να έρθουν να μου βάλουν ίνα η Vodafone , είδα στους γείτονες ( με cosmote ) ότι η ίνα είναι γυμνή κολλημένη στον τοίχο επάνω πίσω από τον σοφά, και μετά κολλημένη στον τοίχο προς τα κάτω δίπλα από μια πόρτα , όπως θα δεις στην φώτο ( δε ξέρω αν είναι με σιλικόνη) , να σου πω την αλήθεια το προτιμώ απ' το να μου την περάσουν με κανάλι που θα είναι πολύ πιο χοντρό και αντιαισθητικό ( πρακτικά αόρατη). Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η κλήση που έχει στις γωνιές των τοίχων η ίνα είναι πολύ απότομη σχεδόν 90° , δεν ξέρω αν είναι ιδικο το καλώδιο ή αν αυτή η κλήση θα προκαλούσε απώλειες. Επέκταση πλεον τετοια ινα βαζουν κατι σαν αυτο
ParisFot Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Στις 1/5/2025 στις 8:27 ΜΜ, poulinos είπε πλεον τετοια ινα βαζουν κατι σαν αυτο Επέκταση Α τέλεια , ναι κάπως έτσι ήταν και στα σπίτια που είδα , καλύτερα από κανάλι , απλά προβληματίστηκα γιατί οι γείτονες μου έχουν cosmote ( και η η οπτική πρίζα έλεγε Huawei, που συμβαδίζει με το βίντεο ) , ενώ κάτι φωτογραφίες που βρήκα από Vodafone ήταν με κανάλι , ελπίζω απλά να ήταν παλιές
poulinos Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Στις 1/5/2025 στις 8:32 ΜΜ, ParisFot είπε Α τέλεια , ναι κάπως έτσι ήταν και στα σπίτια που είδα , καλύτερα από κανάλι , απλά προβληματίστηκα γιατί οι γείτονες μου έχουν cosmote ( και η η οπτική πρίζα έλεγε Huawei, που συμβαδίζει με το βίντεο ) , ενώ κάτι φωτογραφίες που βρήκα από Vodafone ήταν με κανάλι , ελπίζω απλά να ήταν παλιές πιο παλια εβαζαν καναλι οσο ξερω αλλα μαλλον το αλλαξαν γιατι πιο μεγαλο κοστος και φαινεται πιο πολυ και πιο δυσκολο πιστευω στην εγκατασταση
ParisFot Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Στις 1/5/2025 στις 8:45 ΜΜ, poulinos είπε πιο παλια εβαζαν καναλι οσο ξερω αλλα μαλλον το αλλαξαν γιατι πιο μεγαλο κοστος και φαινεται πιο πολυ και πιο δυσκολο πιστευω στην εγκατασταση Τέλεια , θα δείξει αύριο , εθ ευχαριστώ. Μόνο η κλίση της ίνας με προβλημάτισε, και στο βίντεο που έστειλες στις γωνιές είναι σχεδόν 90° , στην σχολή μας είχαν πει πως πρέπει η γωνιές να είναι πιο "ανοιχτές" .
poulinos Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στις 1/5/2025 στις 8:56 ΜΜ, ParisFot είπε Τέλεια , θα δείξει αύριο , εθ ευχαριστώ. Μόνο η κλίση της ίνας με προβλημάτισε, και στο βίντεο που έστειλες στις γωνιές είναι σχεδόν 90° , στην σχολή μας είχαν πει πως πρέπει η γωνιές να είναι πιο "ανοιχτές" . αντεχει μην ανησυχεις .και συνηθως δεν ειναι 90.ειναι πιο ανοιχτη.κανουν και μετρησεις εξω και μεσα αλλωστε. 1
ParisFot Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Ήρθε σήμερα, άρχισε να τρυπάει στο περίγραμμα της πόρτας , και πέτυχε μεγάλο , δοκίμασε άλλες 3 φορές πλάι τα ίδια , ενώ όλοι οι γείτονες με ίδια πόρτα δεν είχαν θέμα. Τσεκαρε πιο πάνω για ρεύμα δεν είχε , αλλά λέει δεν περνώ ευθύνη γιατί πάλι μπορεί να έχει και αν γίνει ζημιά θα βρει το μπελά του. Κατέληξε στο να καλέσω εγώ δικό μου ηλεκτρολόγο με δική μου χρέωση να κάνει την τρύπα και να ξανά κλείσω ραντεβού.....
poulinos Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στις 2/5/2025 στις 10:53 ΠΜ, ParisFot είπε Ήρθε σήμερα, άρχισε να τρυπάει στο περίγραμμα της πόρτας , και πέτυχε μεγάλο , δοκίμασε άλλες 3 φορές πλάι τα ίδια , ενώ όλοι οι γείτονες με ίδια πόρτα δεν είχαν θέμα. Τσεκαρε πιο πάνω για ρεύμα δεν είχε , αλλά λέει δεν περνώ ευθύνη γιατί πάλι μπορεί να έχει και αν γίνει ζημιά θα βρει το μπελά του. Κατέληξε στο να καλέσω εγώ δικό μου ηλεκτρολόγο με δική μου χρέωση να κάνει την τρύπα και να ξανά κλείσω ραντεβού..... πετυχες στην περιπτωση και εσυ Στις 1/5/2025 στις 10:05 ΜΜ, ParisFot είπε Μια χαρά , θενκξ για την βοήθεια σε τοσα σπιτια παιζουν ηδη τετοιες ινες (χωρις προβλημα)
fidepab982 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2025 στις 11:42 ΠΜ, poulinos είπε πετυχες στην περιπτωση και εσυ σε τοσα σπιτια παιζουν ηδη τετοιες ινες (χωρις προβλημα) ηρθαν και εμενα και μου εβαλες οπτικη με αυτο το πιστολι που φαινετε πανω στο βιντεο. το προβλημα ειναι αυτα τα στοιχεια ...γιατι ειναι -29 και δεν ειναι μεσα στα ορια? Ποιος εκανε την μαλακια? Προβληματα παντως δεν εχω με αποσυνδεσεις . RX Optical Power: -29.59 dBm -27.0 to -8.0dBm Επεξ/σία 2 Μαϊου από fidepab982
poulinos Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στις 2/5/2025 στις 11:47 ΠΜ, fidepab982 είπε ηρθαν και εμενα και μου εβαλες οπτικη με αυτο το πιστολι που φαινετε πανω στο βιντεο. το προβλημα ειναι αυτα τα στοιχεια ...γιατι ειναι -29 και δεν ειναι μεσα στα ορια? Ποιος εκανε την μαλακια? Προβληματα παντως δεν εχω με αποσυνδεσεις . RX Optical Power: -29.59 dBm -27.0 to -8.0dBm το βασικο ειναι τι μετρησε εξω. μπορει να εχει γινει βλακεια στο καλωδιο μπορει να ειναι βλακεια στον connector ειδικα αμα δεν ειναι με splice και ειναι μηχανικος connector ή μπορει να εχει θεμα και πιο πριν στο δικτυο εξω. μπορεις να το αναφερεις γιατι ειναι λιγο χαλια και θα σου δημιουργησει προβληματα αργα ή γρηγορα.οτι δεν πεφτει δεν λεει κατι.εισαι εκτος οριων.αυτο κραταμε. υπαρχει ανοχη.δεν ειναι οτι στο -27.0 παιζεις και στο -27.1 πεφτει. μεχρι και στο patch cord μπορει να ειναι κατι.πχ βρωμια στο Ferrule κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα