Nikos3648 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Πρόσφατα είδα την εφαρμογή στο App Store αλλά δεν ξέρω αν είναι ενημερωμένη για τα δεδομένα της Ελλάδας. Γνωρίζετε τίποτα γι’ αυτό;
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Το χρησιμοποιώ με την δωρεάν έκδοση έχει αρκετές σταθερές κάμερες , μπλοκο δεν έχω πετύχει ακόμα. Το θέμα είναι να μην πηγαινεις και σαν ουνος επειδη ξέρεις που ειναι
Nikos3648 Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου On 29/03/2024 at 18:05, DeVilMaYcRyGR said: Το χρησιμοποιώ με την δωρεάν έκδοση έχει αρκετές σταθερές κάμερες , μπλοκο δεν έχω πετύχει ακόμα. Το θέμα είναι να μην πηγαινεις και σαν ουνος επειδη ξέρεις που ειναι Έχει καμία πρακτική διαφορά με το google maps? 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Βασικά δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση αν δεν έχεις πληρώσει και η διαφορά με το maps είναι μονο στις προειδοποιήσεις που έχει ενσωματομένες
Nikos3648 Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 3 hours ago, DeVilMaYcRyGR said: Βασικά δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση αν δεν έχεις πληρώσει και η διαφορά με το maps είναι μονο στις προειδοποιήσεις που έχει ενσωματομένες Κατάλαβα. Σ´ ευχαριστώ.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Δεν κανει τπτ. Γινεται να δουλευουν και τα 2 ταυτοχρονα παντως να ξερεις. 1
Nikos3648 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 13 hours ago, DeVilMaYcRyGR said: Δεν κανει τπτ. Γινεται να δουλευουν και τα 2 ταυτοχρονα παντως να ξερεις. Είναι πρακτικό αυτό όμως ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα