Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Παλιο ποστ, αλλα αν ξερει κανεις να απαντησει: oι προπληρωμενες καρτες συνδεονται με καποιο λογαριασμο του δικαιουχου?

Ειναι πολλά χρόνια που δεν έχω προπληρωμένη.... αλλά όταν είχα απο την Πειραιώς δεν ηταν συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό.... 

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, teot είπε

Ειναι πολλά χρόνια που δεν έχω προπληρωμένη.... αλλά όταν είχα απο την Πειραιώς δεν ηταν συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό.... 

Ετσι πιστευω κι εγω. Αρα η καρτα αλληλεγγυης στην οποια μπαινουν 108€ καθε μηνα, με ποιον (κρατικο?) λογαριασμο ειναι συνδεδεμενη?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Ετσι πιστευω κι εγω. Αρα η καρτα αλληλεγγυης στην οποια μπαινουν 108€ καθε μηνα, με ποιον (κρατικο?) λογαριασμο ειναι συνδεδεμενη?

Δεν είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό. Το κράτος δίνει εντολή σε ένα τραπεζικό ίδρυμα να εκδώσει μια προπληρωμενη κάρτα στο όνομα του δικαιούχου. Το κράτος αναλαμβάνει κάθε μήνα να φορτιζει τη κάρτα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Δεν είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό. Το κράτος δίνει εντολή σε ένα τραπεζικό ίδρυμα να εκδώσει μια προπληρωμενη κάρτα στο όνομα του δικαιούχου. Το κράτος αναλαμβάνει κάθε μήνα να φορτιζει τη κάρτα.

ναι, αλλα που ειναι αυτη συνδεδεμενη, δε μπορει να ειναι στον αερα. Και τα λεφτα δεν ειναι δωρο της τραπεζας, προερχονται απο κρατικο λογ/σμο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

ναι, αλλα που ειναι αυτη συνδεδεμενη, δε μπορει να ειναι στον αερα. Και τα λεφτα δεν ειναι δωρο της τραπεζας, προερχονται απο κρατικο λογ/σμο

Η κάρτα εκδίδεται στο όνομα του δικαιούχου του εκάστοτε επιδόματος. Η κάρτα απλά φέρει τα στοιχεία σου και δεν συνδέεται με τίποτα άλλο. Είναι συνδεδεμένη με το ΑΦΜ σου. Το κράτος όταν φορτίζει τη κάρτα από έναν λογαριασμό τον οποίο δεν γνωρίζω. Αντίστοιχα όταν εμείς φορτίζουμε τη κάρτα τραβάει τα λεφτά από έναν λογαριασμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Η κάρτα εκδίδεται στο όνομα του δικαιούχου του εκάστοτε επιδόματος. Η κάρτα απλά φέρει τα στοιχεία σου και δεν συνδέεται με τίποτα άλλο. Είναι συνδεδεμένη με το ΑΦΜ σου. Το κράτος όταν φορτίζει τη κάρτα από έναν λογαριασμό τον οποίο δεν γνωρίζω. Αντίστοιχα όταν εμείς φορτίζουμε τη κάρτα τραβάει τα λεφτά από έναν λογαριασμό. 

Αρα η προπληρωμενη καρτα(που δε φορτισαμε εμεις) δεν συνδεεται με καποιο λογ/σμο του κατοχου, αυτο βασικα ηθελα να μαθω. Τα υπολοιπα που ειπες ειναι γνωστα.

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Οι προπληρωμενες ειναι συνδεδεμενες με ενα λογαριασμο της τραπεζης και οχι του δικαιουχου της καρτας

Αρα αν πχ. στο ebanking μου λεει

λογ/μος Α 1000€

λογ/σμος Β 300€

λογ/σμος Γ 200€

προπληρωμενη καρτα 300€

σημαινει οτι εχω συνολικα διαθεσιμα 1800€.

Δημοσ.

Γενικά έχεις μπερδέψει λίγο το τι σημαίνει συνδεδεμένος λογαριασμός για την προπληρωμένη. Η προπληρωμένη δεν ειναι χρεωστική. Το ποσό που υπάρχει σε αυτή δεν είναι για αναλήψεις, ούτε είναι διαθέσιμο σε κάποιο λογαριασμό. Είναι φορτισμένο στην κάρτα. 

1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Αρα αν πχ. στο ebanking μου λεει

λογ/μος Α 1000€

λογ/σμος Β 300€

λογ/σμος Γ 200€

προπληρωμενη καρτα 300€

σημαινει οτι εχω συνολικα διαθεσιμα 1800€.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Γενικά έχεις μπερδέψει λίγο το τι σημαίνει συνδεδεμένος λογαριασμός για την προπληρωμένη. Η προπληρωμένη δεν ειναι χρεωστική. Το ποσό που υπάρχει σε αυτή δεν είναι για αναλήψεις, ούτε είναι διαθέσιμο σε κάποιο λογαριασμό. Είναι φορτισμένο στην κάρτα.

Ρωτησα κατι συγκεκριμενο. Εαν η προπληρωμενη συνδεεται με καποιο λογ/σμο τοτε το συνολικο διαθεσιμο του παραδειγματος ειναι 1500. Αν δεν συνδεεται ειναι  1800.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Ρωτησα κατι συγκεκριμενο. Εαν η προπληρωμενη συνδεεται με καποιο λογ/σμο τοτε το συνολικο διαθεσιμο του παραδειγματος ειναι 1500. Αν δεν συνδεεται ειναι  1800.

Διαθέσιμα για αγορές έχεις 1,800. Διαθέσιμα μετρητά έχεις 1,500 (όσα έχουν οι λογαριασμοί). 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Διαθέσιμα για αγορές έχεις 1,800. Διαθέσιμα μετρητά έχεις 1,500 (όσα έχουν οι λογαριασμοί). 

πόσα ειναι τα διαθεσιμα λεφτα ρωτησα, οχι πόσα ειναι για μετρητα και πόσα για αγορες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Εαν η προπληρωμενη συνδεεται με καποιο λογ/σμο τοτε το συνολικο διαθεσιμο του παραδειγματος ειναι 1500. Αν δεν συνδεεται ειναι  1800.

Τα λεφτα της προπληρωμενης ναι μεν ειναι σε εναν τραπεζικο λογαριασμο που δεν σου ανηκει, αλλα το δικο σου μεριδιο πρεπει να απεικονιζεται κανονικα στα προσωπικα στοιχεια

Δημοσ.
On 20/12/2024 at 09:23, fitsoulas2024 said:

πόσα ειναι τα διαθεσιμα λεφτα ρωτησα, οχι πόσα ειναι για μετρητα και πόσα για αγορες

Αν και σου απάντησε ξεκάθαρα ο συμφορουμίτης, διευκρίνισε τι ετσί "διαθέσιμα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...