Charismo Δημοσ. χθες στις 10:23 πμ Δημοσ. χθες στις 10:23 πμ 15 hours ago, NikosKallithea said: Οχι μονο τα ταμεία αλλα και τι ιδια τα καταστήματα ειναι πλέον άχρηστα κανονικά πρέπει να κλείσουν ολα δεν εχουν κανενα λόγο ύπαρξης . Μονο ΑΤΜ και τελος Και οι συναλλαγές που δεν γίνονται μέσω του Κέντρου Αυτόματων Συναλλαγών όπως οι δόσεις των στεγαστικών δανείων πώς θα εξυπηρετούνται? Μακάρι να γίνει γιατί για μια δόση περιμένεις στην ουρά ενώ στο μηχάνημα τελειώνεις σε δυο λεπτά, αλλά δεν τους βλέπω ζεστούς για κάποιο λόγο να προχωρήσουν σε τέτοιες αλλαγές.
NikosKallithea Δημοσ. χθες στις 12:39 μμ Δημοσ. χθες στις 12:39 μμ 2 ώρες πριν, Charismo είπε Και οι συναλλαγές που δεν γίνονται μέσω του Κέντρου Αυτόματων Συναλλαγών όπως οι δόσεις των στεγαστικών δανείων πώς θα εξυπηρετούνται? Μακάρι να γίνει γιατί για μια δόση περιμένεις στην ουρά ενώ στο μηχάνημα τελειώνεις σε δυο λεπτά, αλλά δεν τους βλέπω ζεστούς για κάποιο λόγο να προχωρήσουν σε τέτοιες αλλαγές. Αν θελεις την γνωμη μου και τα κεντρα συναλλαγων που ειναι μεσα στις τραπεζες και αυτα άχρηστα ειναι. Εγω εχω να πάω σε καταστημα τραπεζα 10 χρονια και στα κέντρα που λες δεν εχω πάει ποτέ στην ζωη μου
Charismo Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ 8 minutes ago, NikosKallithea said: Αν θελεις την γνωμη μου και τα κεντρα συναλλαγων που ειναι μεσα στις τραπεζες και αυτα άχρηστα ειναι. Εγω εχω να πάω σε καταστημα τραπεζα 10 χρονια και στα κέντρα που λες δεν εχω πάει ποτέ στην ζωη μου Άχρηστα δεν είναι από τη στιγμή που αποτελούν το μοναδικό τρόπο εξόφλησης κάποιων συναλλαγών. Περιττά ίσως είναι γιατί θα έπρεπε να υπάρχει εναλλακτικός τρόπος εξυπηρέτησης των συγκεκριμένων συναλλαγών. Αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτεί και να υλοποιήσει το τραπεζικό σύστημα. Πιστεύω κανείς δεν θέλει να σηκώνεται και να τρέχει τρεις την ώρα σε τράπεζες και θα βόλευε αν γίνονταν όλα δικτυακά. Ας κρατούσαν τις δια ζώσης συναλλαγές για όσους δεν βγάζουν άκρη με τεχνολογία ακόμα π.χ. υπερήλικες κτλ. 1
teot Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Στις 7/1/2025 στις 4:10 ΜΜ, Neptu είπε Παρόλο αυτά αυτή η ατάκα για το τι θα κάνουν οι ηλικιωμένοι μας ακολουθεί χρόνια. Καιρός να σταματήσει. Οι μελλοντικοί ηλικιωμένοι (εμείς) είναι ήδη εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, Στην τωρινή τεχνολογία... Θα ήθελα να μπορούσα να δω τι θα έγραφες μετα απο 20...30 χρόνια.... 2
panostza Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 17 hours ago, NikosKallithea said: Αν θελεις την γνωμη μου και τα κεντρα συναλλαγων που ειναι μεσα στις τραπεζες και αυτα άχρηστα ειναι. Εγω εχω να πάω σε καταστημα τραπεζα 10 χρονια και στα κέντρα που λες δεν εχω πάει ποτέ στην ζωη μου Για να είμαστε ακριβείς άχρηστα είναι για εσένα και πολύ κόσμο, όχι γενικά. Εσένα και γενικά όποιον έχει απλές συναλλαγές που γίνονται εύκολα μέσω ψηφιακών καναλιών δεν σε θέλουν οι τράπεζες μέσα στο κατάστημα. Σε θέλουν να τις κάνεις από το σπίτι σου. Πιο φθηνά τους βγαίνει ακόμα και όταν δεν σου παίρνουν μέσω ψηφιακών καναλιών προμήθεια. Στο κατάστημα θέλουν αυτόν που θα πάρει στεγαστικό, την επιχείρηση που θα πάρει δάνειο, την επιχείρηση με κάποιο σύνθετο εισαγωγικό ή εξαγωγικό προϊόν, αυτόν που θα κάνει κάποιο πιο σύνθετο επενδυτικό (όχι προθεσμιακή). Δηλαδή κάποιον που θα αφήσει έσοδα στο μαγαζί. Οπότε εδώ και αρκετά χρόνια "διώχνουν" με τον ένα η τον άλλο τρόπο τους υπόλοιπους από το μαγαζιά τους. Αν λοιπόν νιώθεις ότι δεν σου χρειάζεται το κατάστημα τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν σε θέλουν και μέσα στο κατάστημα. 1
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 ώρες πριν, panostza είπε Για να είμαστε ακριβείς άχρηστα είναι για εσένα και πολύ κόσμο, όχι γενικά. Εσένα και γενικά όποιον έχει απλές συναλλαγές που γίνονται εύκολα μέσω ψηφιακών καναλιών δεν σε θέλουν οι τράπεζες μέσα στο κατάστημα. Σε θέλουν να τις κάνεις από το σπίτι σου. Πιο φθηνά τους βγαίνει ακόμα και όταν δεν σου παίρνουν μέσω ψηφιακών καναλιών προμήθεια. Στο κατάστημα θέλουν αυτόν που θα πάρει στεγαστικό, την επιχείρηση που θα πάρει δάνειο, την επιχείρηση με κάποιο σύνθετο εισαγωγικό ή εξαγωγικό προϊόν, αυτόν που θα κάνει κάποιο πιο σύνθετο επενδυτικό (όχι προθεσμιακή). Δηλαδή κάποιον που θα αφήσει έσοδα στο μαγαζί. Οπότε εδώ και αρκετά χρόνια "διώχνουν" με τον ένα η τον άλλο τρόπο τους υπόλοιπους από το μαγαζιά τους. Αν λοιπόν νιώθεις ότι δεν σου χρειάζεται το κατάστημα τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν σε θέλουν και μέσα στο κατάστημα. Να στο πω αλλιώς για να το καταλάβεις, επιχείρισης που πουλάνε αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες δεν έχουν λόγο υπάρξεις σε φυσική μορφή πχ τραπεζες, εφορείες κλπ
mindreader Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ειχαν πει οτι η εξαλειψη ή μειωση προμηθειων θα ξεκινουσε απο σημερα, τελικα παει στις 21 Ιανουαριου.... https://www.news247.gr/oikonomia/pote-stamatoun-oi-trapezikes-promitheies-poies-sinallages-afora/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα