miner_2000 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Νομίζω ότι όταν κλείνουμε εισιτήρια πρέπει να βεβαιώνουμε ότι το αεροπλάνο είναι airbus πρώτα... 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 3 ώρες πριν, miner_2000 είπε Νομίζω ότι όταν κλείνουμε εισιτήρια πρέπει να βεβαιώνουμε ότι το αεροπλάνο είναι airbus πρώτα... Βασικά κοιτάμε να είναι καλά συντηρημένο το αεροσκάφος, γιατί μια φορά που πήγαινα Λονδίνο μόλις αντιλήφθηκα σε τι κατάσταση ήταν το airbus που μπήκα ένοιωθα να μου κόβονται τα γόνατα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgios Pappas Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 7 ώρες πριν, GamingMaster424 είπε Απλά αφήνω αυτό εδώ: https://www.bbc.com/news/business-68534703 δεν πάνε καλά... πραγματικά δεν πάνε καλά.... κρίμα τον άνθρωπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxoths73 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 9 ώρες πριν, G.TH. είπε Boeing είναι εταιρεία άνω των 100 ετών, που δεν έχει σχεδιάσει μόνη της ποτέ ένα υπερηχητικό αεροπλάνο. Δεν το έχει κάνει γιατί ποντάρει στην σιγουριά. Ξέρεις τι είναι να τρέχεις με την ταχύτητα του ήχου??? άσε καλύτερα μη φύγει κανένα κομμάτι του αεροπλάνου και έχουμε άλλα τραβήγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 10 hours ago, coffeex said: Τρομερό βίντεο, ωραίος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 3 ώρες πριν, cpc464 είπε Βασικά κοιτάμε να είναι καλά συντηρημένο το αεροσκάφος, γιατί μια φορά που πήγαινα Λονδίνο μόλις αντιλήφθηκα σε τι κατάσταση ήταν το airbus που μπήκα ένοιωθα να μου κόβονται τα γόνατα. Δηλαδη τι ειδες? Διαβασες το service book Και ειδες οτι ειχαν να αλλαξουν λαδια απο προπερσι? 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexotamilf Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 3 ώρες πριν, cpc464 είπε Βασικά κοιτάμε να είναι καλά συντηρημένο το αεροσκάφος, γιατί μια φορά που πήγαινα Λονδίνο μόλις αντιλήφθηκα σε τι κατάσταση ήταν το airbus που μπήκα ένοιωθα να μου κόβονται τα γόνατα. Εγώ θα ζηταω βιβλίο service. Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 10 hours ago, coffeex said: Αυτό τα εξηγεί όλα και δυστυχώς η Boeing δεν είναι η Boeing που ξέραμε στα 90s, μετά την συγχώνευση με την McDonnell Douglas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athoz Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στο Kayak έχει τις παρακάτω επιλογές αεροσκάφους. εδιτ: είδα μετά πως το αναφέρει και στο βίντεο από πάνω. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από Athoz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgios Pappas Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου ελπιζω να πηρε το μπονους του πριν φυγει. ειναι κριμα να χασει λεφτα ο ανθρωπος. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyw Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 11 hours ago, GamingMaster424 said: Απλά αφήνω αυτό εδώ: https://www.bbc.com/news/business-68534703 Boeing whistleblower John Barnett found dead in US, ... It said the 62-year-old had died from a "self-inflicted" wound on 9 March να που μαφιόζοι δεν είναι μόνον στον υπόκοσμο. Εκεί στο αμέρικα aka Murica ας χώσουν και κανέναν μέσα, έστω και για ξεκάρφωμα, εκλογές έρχονται, τι θα πεί (και ψηφίσει) ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Η μετοχή άρχισε να ανακάμπτει πάντως. Οποίοι αγόρασαν στα 180 δολαρια παίζει να δούνε και αύξηση 50% μέχρι το τέλος της χρονιάς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sved Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 13 ώρες πριν, G.TH. είπε Boeing είναι εταιρεία άνω των 100 ετών, που δεν έχει σχεδιάσει μόνη της ποτέ ένα υπερηχητικό αεροπλάνο. Δεν ισχύει αυτό φιλε μου, έχει σχεδιάσει αλλά δεν επιλέχθηκε για παραγωγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 3 ώρες πριν, lexotamilf είπε Εγώ θα ζηταω βιβλίο service. Χαχαχα Και εγώ γέλαγα μέχρι που είδα την κολλητική ταινία στα φτερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα