Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυνόδοντα ούτε υπό την απειλή όπλου. 😁

Το 'The Favourite'' επίσης δείχνει νορμάλ οπότε ίσως μ'αρέσει.

Επεξ/σία από Glikos
  • Haha 1
Δημοσ.
8 hours ago, Glikos said:

Κυνόδοντα ούτε υπό την απειλή όπλου. 😁

Το 'The Favourite'' επίσης δείχνει νορμάλ οπότε ίσως μ'αρέσει.

Spoiler

Το favourite έχει πολύ ωραία σκηνοθεσία, κουστούμια και σκηνικά αλλά δυστυχώς είναι τέρμα βαρετό. Εγώ θα σου πρότεινα να προστατέψεις τον χρόνο και τον ψυχισμό σου και να μην βυθιστείς στο σαδομαζοχιστικό στυλιζαρισμενο άνευ ουσίας και νοημάτων κόσμο του τύπου που το παίζει Kubrick των εναλλακτικών. Τύπου λανθιμου ταινία αλλά με περισσότερο ενδιαφέρον για παράδειγμα μπορείς να πεις ότι ήταν το saltburn. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lotof είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Το favourite έχει πολύ ωραία σκηνοθεσία, κουστούμια και σκηνικά αλλά δυστυχώς είναι τέρμα βαρετό. Εγώ θα σου πρότεινα να προστατέψεις τον χρόνο και τον ψυχισμό σου και να μην βυθιστείς στο σαδομαζοχιστικό στυλιζαρισμενο άνευ ουσίας και νοημάτων κόσμο του τύπου που το παίζει Kubrick των εναλλακτικών. Τύπου λανθιμου ταινία αλλά με περισσότερο ενδιαφέρον για παράδειγμα μπορείς να πεις ότι ήταν το saltburn. 

Η αλήθεια είναι ότι κρατώ τις επιφυλάξεις μου για τον Λάνθιμο. 😁

Αυτή που ανέφερες την έχω στην λίστα, θα την δω κάποια στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ μεγάλη σε διάρκεια ταινία, χωρίς λόγο. Ούτε τη βάση δεν περνάει, και έχω δει αρκετές ταινίες του Λάνθιμου που μου άρεσαν.

Το πρώτο μέρος μου άρεσε, στο δεύτερο άρχισα να κοιτάω το κινητό μου, στο τρίτο αποκοιμήθηκα. Κοιτώντας δεξιά αριστερά στο σχεδόν άδειο σινεμά (λόγω ώρας που πήγα) είχαν κοιμηθεί άλλοι 2.

Ενώ η σκηνοθεσία ήταν ωραία, λόγω σεναρίου, χρονικής διάρκειας και υπόθεσης που δε δένει κάπου, τελικά μόνο ο πλέμονς τραβάει όλο το έργο και μπράβο του.

Αλλά δε θα το ξαναέβλεπα, και είναι κρίμα γιατί είχε τα εφόδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...