Προς το περιεχόμενο

LG 4120B ή NEC 2510A

Panosst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο από τα 2 θεωρείται ποιο συμφέρουσα αγορα? Τις τιμές τις φτάνω και των 2. DVD-reader δεν εχω (δηλαδή έχω ένα BDV212B που διαβάζει μόνο DVD-ROM και δεν είναι και τόσο καλό και θα βγει για να μπει στη θέση του το DVD-Recorder) άρα το recorder θα δουλεύει ως το μοναδικο dvd-reader στον υπολογιστή που θα διαβάζει και cd/dvd με προστασίες. Μέχρι στιγμής ξέρω ότι το NEC είναι από τα καλύτερα writters αλλά όχι τόσο καλό reader και αυτό με προβληματίζει. Για το LG διάβασα αυτό ( http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=234 ) το review αλλά δεν κατάφερα να καταλάβω. Τελικά το LG είναι καλό reader kai writter ή μάπα? Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το plextor αλλά δεν με νοιάζει αν αργεί ένα λεπτάκι παραπάνω. Μάλλον το LG πιστεύω πως θα είναι καλήτερη αγορά καθώς γράφει πιο γρήγορα και τα DVD+R (12x) και τα CD-R (40x) και επίσης γράφει και DVD-RAM (5X) αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι οι εγραφές του είναι το ίδιο ποιοτικές με του NEC και ότι είναι καλό reader ( από την άποψη ότι διαβάζει δισκάκια με προστασίες και γενικότερα που είναι δύσκολο να διαβαστούν και όχι τόσο από την άποψη της ταχύτητας).

Δημοσ.

1) το cdrlabs δεν είναι και τόσο καλή πηγή πληροφόρησης, αφού στο παρελθόν εχουν βγάλει review για συσκευές που δεν έχουν τεστάρει...

2) το LG τα έχει σκίσει όλα... παράξενο για LG αλλά έχει φανταστική ποιότητα εγγραφής με 12Χ... ούτε το plextor 712A δεν είχε τόσο καλές εγγραφές... άρα σου προτίνω το LG...

Σε λίγο καιρό θα βγει το review για το LG στο http://www.cdrinfo.com...

Δημοσ.

Το αγόρασα πριν μία εβδομάδα και έχω να πω μόνο το εξής ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!

Καίει τα πάντα και είναι πολύ σταθερό. Και όσους το όνομα της LG δεν τους γεμίζει το μάτι να ξέρουν ότα από πίσω κρύβετε η hitachi...

Το μοναδικό καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ (το οποίο όμως δεν κυκλοφορεί ακόμη στην Ελλάδα) είναι το Benq 1600 (με x16εγγραφή dvd αλλά υποστηρίζει μόνο +R/+RW και Dual Layer) το οποίο με firmware update υποστηρίζει και -R/-RW...

Δημοσ.

koita de 3erw kata poso mporei na 8ewrh8ei sxetiko to post mou alla eixa to LG 4081B kai stous 6 mines panw mou kaike , xalase!!!

twra einai gia antikatastash.eytyxws htan enton eggyhshs kai elpizw na mou to allaxoune me kapoio kalytero montelo, mias kai to idio to blepw ligo xlwmo na yparxei akoma se stock!

pantws prin xalasei imoun poly eyxaristimenos.egrafe ta panta kai paizane mia xara ta diskakia.

to 8ema einai bebaia oti to LG stixizei kai peripou ta diplasia xrimata apo to NEC...

h epilogh dikia sou!:)

Δημοσ.

φιλαράκι kogos τελικά μας έπεισες εμένα κι έναν φίλο να πάρουμε το LG. Πες μου όμως χρειάζομαι κανά firmware update ή είμαι Ok;

Booktype changing (bitsetting) έχει από την μάνα του; Ή υποστηρίζεται από το DVD Info;

Δημοσ.
φιλαράκι kogos τελικά μας έπεισες εμένα κι έναν φίλο να πάρουμε το LG. Πες μου όμως χρειάζομαι κανά firmware update ή είμαι Ok;

Booktype changing (bitsetting) έχει από την μάνα του; Ή υποστηρίζεται από το DVD Info;

--------------------------------------------------------------------------------

The LG GSA-4120B doesn't officialy support the BookType Setting for DVD+R/+RW/+R9 formats, at least with the current A102 firmware. There are some indications that future firmware updates may offer Booktype Setting, at least we hope so!

--------------------------------------------------------------------------------

Αλλά μην πανικοβάλεστε... υπάρχει λύση... Πλέον, στα review του cdrinfo θα μπαίνει και μία παραπάνω section για να έχουμε και hacked firmwares σε κάθε review...

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=9931

Πήγαινε λοιπόν στην παραπάνω διεύθυνση, και δες την τελευταία σελίδα, που έχει πληροφορίες για το πως να βάλεις πανεύκολα booktype setting στο LG...

Αν θες περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να ποστάρεις ερωτησούλες :D

Δημοσ.

1) Με το DVD Info γίνεται, ξέρεις;

2) Κάποιος φίλος μου είπε ότι έχει πρόβλημα στο να γράψει παιχνίδια για το xbox. Με το booktype change, λύνεται το πρόβλημα;

Δημοσ.
1) Με το DVD Info γίνεται' date=' ξέρεις;

2) Κάποιος φίλος μου είπε ότι έχει πρόβλημα στο να γράψει παιχνίδια για το xbox. Με το booktype change, λύνεται το πρόβλημα;[/quote']

1) όχι... ίσως σε επόμενη έκδοση...

2) δεν έχω δοκιμάσει για παιχνίδια του X box... δοκίμασέ το και πες μας... Αν και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...

P.S.: αν μπορείς μην στέλνεις και PM μαζί με κάθε ποστ σου... είναι αρκετά κουραστικό.... Μην ανυσυχείς, θα βλέπω το το ποστ σου εδώ και θα σου απαντώ εδώ...

Δημοσ.

Το εγκατέστησα το LG στο pc και στα καπάκια πέταξα και το hacked firmware update για το booktype setting.

Στο Nero όταν πήγα να κάνω continue ένα multisession δισκάκι είδα ότι το είχε σαν dvd-rom. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα δισκάκια που καίω θα είναι πλέον dvd-rom;

Δεν ρυθμίζεται κάπως αυτό; Με το που έβαλα το firmware όλα τα δισκάκια μετατρέπονται σε dvd-rom;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...