dentmilt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 καλησπέρα. τι ειδους αντιηλιακές μεμβράνες θα βάζατε στο αυτοκίνητό σας? είμαι ανάμεσα σε xpel hp και σε solar guard νανοκεραμικη. ενδιαφέρομαι για όλα τα παράθυρα εκτός απο το μπαρμπριζ. 1
rallistas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Xpel εχω βαλει και στα 4 αυτοκινητα που παιζουν στο οικογενειακο περιβαλλον. Τα 2 απο αυτα τις φορανε 5 χρονια και σταθμευουν εξω,αρα τα βλεπει ηλιος φουλ. Κανενα παραπονο,ουτε φθορες,ουτε αποχρωματισμοι κτλ 1
terry308 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2024 Το θεμα με πολλές απαντήσεις Προσωπικά σε 2 ειχα madico , και στο τελευταιο xpel , περασμενα απο την carglass ολα
gbras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Και εγω σκεφτομαι να βαλω τις Xpel XR plus στα τρια μπροστα γιατι πισω εχει σκουρα απο το εργοστασιο . Εχω παρει τιμη 280 με φπα
vassar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 13 ώρες πριν, gbras είπε Και εγω σκεφτομαι να βαλω τις Xpel XR plus στα τρια μπροστα γιατι πισω εχει σκουρα απο το εργοστασιο . Εχω παρει τιμη 280 με φπα Τα σκούρα τα εργοστασιακά να ξέρεις ότι δεν προστατεύουν από την αύξηση της θερμοκρασίας, ίσα ίσα που ρουφάνε και περισσότερη θερμοκρασία. 1
atrigane Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 31 λεπτά πριν, vassar είπε Τα σκούρα τα εργοστασιακά να ξέρεις ότι δεν προστατεύουν από την αύξηση της θερμοκρασίας, ίσα ίσα που ρουφάνε και περισσότερη θερμοκρασία. Συνεπώς τί βάζουμε; Διαφανείς ή σκούρες; Με τις διαφανείς θα έχουμε μειωμένη απόδοση και με τις σκούρες λογικά δεν θα βλέπεις τίποτα;
vassar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 6 ώρες πριν, atrigane είπε Συνεπώς τί βάζουμε; Διαφανείς ή σκούρες; Με τις διαφανείς θα έχουμε μειωμένη απόδοση και με τις σκούρες λογικά δεν θα βλέπεις τίποτα; Εκεί που είναι ήδη φιμε από το εργοστάσιο βάζεις διαφανείς η διαφορά στην απόδοση θα είναι πολύ μικρή, σε σχέση με το οφελος που θα έχεις 1
dentmilt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, vassar είπε Εκεί που είναι ήδη φιμε από το εργοστάσιο βάζεις διαφανείς η διαφορά στην απόδοση θα είναι πολύ μικρή, σε σχέση με το οφελος που θα έχεις αν βαλεις διαφανη μεμβρανη στο μπαρμπιρζ μπροστά σε επηρεάζει στην ορατότητα και στις μπροστινές κάμερες και αισθητήρες του αυτοκινητου? και κάτι άλλο. αν φοράς πολωτικά γυαλιά ηλίου και βάλεις και μεμβράνες θα βλέπεις παντού ουράνια τόξα?
vassar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 14 ώρες πριν, dentmilt είπε αν βαλεις διαφανη μεμβρανη στο μπαρμπιρζ μπροστά σε επηρεάζει στην ορατότητα και στις μπροστινές κάμερες και αισθητήρες του αυτοκινητου? και κάτι άλλο. αν φοράς πολωτικά γυαλιά ηλίου και βάλεις και μεμβράνες θα βλέπεις παντού ουράνια τόξα? Δεν επηρεάζει σε κάτι η μεμβράνη στο παμπριζ, τουλαχιστον η διαφανή της Madico που έχω βάλει, για τα polarized δεν ξέρω να σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα