skiabox Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Τα προβλήματα ξεκινησαν λιγο μετα την αλλαγη drive (combo dvd/cdrw) που μου εκανε ενας τεχνικος της Dell επειδη αυτο που ειχα ειχε αρχισει να κανει τρομερο θορυβο (το drive που μπηκε στη θεση του παλιου ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο)-βεβεα δε καταλαβενω τι σχεση μπορει να εχει με το zyxel αλλα το αναφερω μπας και υπαρχει κατι που μπορει να σκεφτει καποιος αναγνωστης του forum που δε το εχω σκεφτει εγω.Μετα απο λιγο με περνει τηλεφωνο καποιος απο τα ελτα και μιλησαμε κανονικα.Μετα απο κανενα μισαορο περνει τηλεφωνο η μητερα μου στα ελτα για καποιο δεμα που ειχε ερθει και κραπ η γραμμη μπλοκαρει.Σηκωνες το ακουστικο και δεν ακουγοταν τιποτα.Στην αρχη νομιζα οτι αφησε καποιος απο τα ελτα το τηλεφωνο ανοιχτο.Τους περνω απο το κινητο αλλα δεν ειχε σχεση αυτο τελικα.Περνω τισ βλαβες(121) μετα και δηλωνω βλαβη.Μου λεει η κοπελα θα δουμε αν η βλαβη ειναι στο κεντρο και αν ειναι στο κεντρο σε κανα 2 ωρες θα φτιαξει αλλιως θα ερθει συνεργειο την επομενη μερα.Τελικα δε το φτιαξαν στο κεντρο οποτε σημερα το προι ερχεται συνεργειο.Ελεγχει καφαο και υπογειο πολυκατοικιας και ηταν ολα ενταξει με τη γραμμη οποτε ερχεται πανο ο τεχνικος και στην αρχη νομιζε οτι ειχε προβλημα η γραμμη καπου.Σε καποια φαση λεει για να δω και το splitter κανει κατι συνδεσεις εκει και μου λεει το splitter φτεει τελικα.Παω μετα απο λιγο στον οτε μου δινει ο τεχνικος ενα ιδιο ακριβως splitter (alcatel) παω σπιτι και τα συνδεω ολα εκτος απο το modem.Ολα καλα μεχρι εδω.Μολις ομως συνδεω το zyxel αμεσως νεκρωνει η γραμμη.Αυτο γινεται ακομα και οταν το zyxel εχει βγαλμενα απο πισω και το καλοδιο τροφοδοσιας και το ethernet καλωδιο(ενοειται πως εχω δοκιμασει και reset στο zyxel).Επισης παρατηρησα οτι μαλον τα windows δε το βλεπουν το zyxel(ενω η καρτα δικτυου του pc την βλεπουν κανονικα).Επισης οταν ξαναπηρα τον τεχνικο του οτε μου ειπε οτι το παλιο splitter του δουλευει κανονικα αρα δεν εφτεγε αυτο τελικα!Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?Ευχαριστω!(Σημειωση : τα 2 πρασινα λαμπακια αριστερα του zyxel αναβουν κανονικα οταν το ανοιγω).
skiabox Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Το προβλημα λυθηκε.Ηταν τοσο απλο τελικα : επειδη ειχα βγαλει το modem απο τη θεση του για να κανει την αλλαγη drive ο τεχνικος ειχα βαλει μετα τα καλοδια αναποδα στο modem.Το υποψιαστηκα τωρα που γυρισα σπιτι απο το internet cafe που ειχα παει να κανω τα posts!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.