Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω μια PTZ καμερα κινεζικη την οποια ειχα σεταρει περσυ σε 2 συσκευες και δουλευει με την εφαρμογη CamHI. Μολις αλλαξα την μια μου συσκευη android με μια καινουρια, και εχω ξεχασει τον κωδικο... Υπαρχει περτιπωση να τον βρω απο τις παλιες συσκευες η καπως να κανω ανακτηση για να μη καθομαι τωρα να κανω reset στην καμερα και να την ξαναστηνω απο την αρχη

Εχει επιλογη στο κινητο που μπαινω και ειμαι συνδεδεμενος ηδη, να κανω αλλαγη κωδικου, αλλα ζηταει τον ηδη υπαρχον, χαιρω πολυ..

Δημοσ.

μηπως εχει αποθηκευτει ο παλιος κωδικος στον browser

1 hour ago, therock said:

Καλησπερα, εχω μια PTZ καμερα κινεζικη την οποια ειχα σεταρει περσυ σε 2 συσκευες και δουλευει με την εφαρμογη CamHI. Μολις αλλαξα την μια μου συσκευη android με μια καινουρια, και εχω ξεχασει τον κωδικο... Υπαρχει περτιπωση να τον βρω απο τις παλιες συσκευες η καπως να κανω ανακτηση για να μη καθομαι τωρα να κανω reset στην καμερα και να την ξαναστηνω απο την αρχη

Εχει επιλογη στο κινητο που μπαινω και ειμαι συνδεδεμενος ηδη, να κανω αλλαγη κωδικου, αλλα ζηταει τον ηδη υπαρχον, χαιρω πολυ..

Δημοσ.
1 minute ago, poulinos said:

μηπως εχει αποθηκευτει ο παλιος κωδικος στον browser

Τι εννοεις, μια εφαρμογουλα ειναι δεν υπαρχει browser

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 26/03/2024 at 19:29, therock said:

Τι εννοεις, μια εφαρμογουλα ειναι δεν υπαρχει browser

τοτε δυστυχως....

ελεγα μηπως ηταν απο browser και ειχες αποθηκευσει τα στοιχεια

Δημοσ.

Όχι εντάξει ευτυχώς τον θυμήθηκα τον κωδικό. Αλλά μιας και το ανέφερες, υπάρχει τρόπος να μπω από browser η εφαρμογή από PC άμα δεν έχω το κινητό?

Δημοσ.
5 hours ago, therock said:

Όχι εντάξει ευτυχώς τον θυμήθηκα τον κωδικό. Αλλά μιας και το ανέφερες, υπάρχει τρόπος να μπω από browser η εφαρμογή από PC άμα δεν έχω το κινητό?

εξαρτατε τι δυνατοτητες σου δινει η καμερα.αν ειναι πχ ip θα πρεπει να εχει και καποιο interface. μετα πρεπει να δεις αν δινει εφαρμογη και για το pc. αν παιζει με ip μπορει να χρειαστει port forward.εξαρτατε.πρεπει να δεις στο manual τι γραφει.

Δημοσ.

Στην εφαρμογη μπορεις να δεις πια ip εχει παρει η καμερα. Και απο εκει θα μπεις με τους κωδικους σου...

Δημοσ.

Την τοπική γράφει μόνο, αλλά πιο πάνω σα χει μια επιλογή με ftp setting. Μήπως μπαίνει μόνο με ftp

Δημοσ.
7 minutes ago, therock said:

Την τοπική γράφει μόνο, αλλά πιο πάνω σα χει μια επιλογή με ftp setting. Μήπως μπαίνει μόνο με ftp

αν εισαι στο ιδιο δικτυο με την τοπικη (lan ip)  θα μπεις. πχ 192.168.1.χ

Δημοσ.

Όντως μπαίνεις και έχει ένα gui που σε πετάει να κατεβάσεις ένα περίεργο software για PC. Αναρωτιέμαι πόσο ασφαλες ειναι... Κάνα γνωστό client για IP CAMERA εγγυημένο δεν έχουμε να δοκιμάσω καλυτερα

Δημοσ.

το πιο safe ειναι το Web interface.τωρα καποιο general client δυστυχως δεν ξερω. το περιεργο software ειναι το software που εχει δωσει η μαμα εταιρεια.επισης καλο ειναι να κανεις το τελευταιο firmware update στην καμερα.

11 minutes ago, therock said:

Όντως μπαίνεις και έχει ένα gui που σε πετάει να κατεβάσεις ένα περίεργο software για PC. Αναρωτιέμαι πόσο ασφαλες ειναι... Κάνα γνωστό client για IP CAMERA εγγυημένο δεν έχουμε να δοκιμάσω καλυτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...