spyroskonst Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Παίδες, τα φώτα σας. Πώς μπορεί να κάνει κάποιος κάτοικος εξωτερικού εγγραφή στο gov.gr? Προσπάθησα αλλά χρειάζεται ελληνικό νούμερο επιβεβαιωμένο απο ελληνική τράπεζα. Δεν έχω ελληνικό νούμερο, κι αν γίνεται, δεν θα ήθελα να αποκτήσω μόνο για αυτό τον λόγο. Βασικά είναι κάτι άχρηστο για εμένα. Μήπως ξέρετε κάποια άλλη διαδικασία ή επιλογή που θα μπορούσα να κοιτάξω για την εγγραφή?
magnam Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Στο gov.gr συνδέεσαι με τα στοιχεία του taxis που έχεις. Για ν' αποκτήσεις taxis χρειάζεσαι κλειδάριθμο από την εφορία. Τώρα, εφόσον ήδη έχεις λογαριασμό taxis και έχεις συνδεθεί στο gov.gr θα πρέπει κάπως να επαληθεύσεις την κίνησή σου (π.χ. την έκδοση υπεύθυνης δήλωσης). Ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω του κινητού που έχεις δηλώσει στο Ε.Μ.ΕΠ. το οποίο επαληθεύεται μέσω παρόχου ή τραπεζικού ιδρύματος. Έχω, όμως, την εντύπωση ότι στο τέλος (μετά από όλα τα τραπεζικά ιδρύματα) υπάρχει και μια επιπλέον επιλογή τύπου "δεν διαθέτω λογαριασμό ebanking" ή κάτι τέτοιο. Για δοκίμασε αυτό. 1
dkmaster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Σχετικά με τον αριθμό τηλεφώνου επειδή το έκανα πρόσφατα, θα πας στο Ελληνικό προξενείο ή πρεσβεία και θα ζητήσεις να περάσουν τον αριθμό εξωτερικού στο Ε.Μ.ΕΠ.. 1
spyroskonst Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Να'στε καλά παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σας. Θα κοιτάξω και τα δύο άμεσα! 1
magnam Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Στο Ε.Μ.ΕΠ. μπορείς και ηλεκτρονικά να προσθέσεις/αλλάξεις στοιχεία, ίσως να μην χρειαστεί να πας στην πρεσβεία/προξενείο. Κάνε πρώτα μια απόπειρα να προσθέσεις το νούμερό σου έτσι.
dkmaster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 1 hour ago, magnam said: Στο Ε.Μ.ΕΠ. μπορείς και ηλεκτρονικά να προσθέσεις/αλλάξεις στοιχεία, ίσως να μην χρειαστεί να πας στην πρεσβεία/προξενείο. Κάνε πρώτα μια απόπειρα να προσθέσεις το νούμερό σου έτσι. Στη δική μου περίπτωση χρειαζόταν και καλά για ταυτοποίηση αλλά δε χάνει κάτι να δοκιμάσει. 1
ekrepali Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 On 26/03/2024 at 11:25, spyroskonst said: Δεν έχω ελληνικό νούμερο, κι αν γίνεται, δεν θα ήθελα να αποκτήσω μόνο για αυτό τον λόγο. Σχεδόν ό,τι κι αν χρειαστείς από το GOV μελλοντικά... θα πρέπει να γίνεται επαλήθευση του τηλεφώνου (στέλνουν κωδικό μέσω sms). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα