Προς το περιεχόμενο

Kolink observatory mesh fans

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από SeNNinhA,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekptotos είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ έκανα ότι μο

υ είπες και τα συνδεσα. Αλλάζει κανονικά χρώμα , το μόνο που δε μπορώ να κάνω που δε ξέρω αν γίνεται, είναι να ρυθμίσω στροφές 

Δυστυχως δεν γινεται. 

Γι αυτο μιλησα πριν για ηλιθιες πατεντες απο κατασκευαστες κουτιων. 

Στην πράξη σου εδωσαν δωρο 4 ανεμιστηρες με τεχνολογια 20 χρονια πριν...

Οπως ειπα σε πρωτη ευκαιρια αλλαξε τους. Δεν πιστευω ότι ειναι ήσυχοι συγκριτικά με τους υπολοιπους της αγοράς και δουλευουν μονο σε full speed αρα κανουν νομιμα υψηλο θορυβο (ακομη και "αθορυβοι" να ηταν) χωρις ιδιαιτερο λογο.

Δεν εχει νοημα να δωσεις χρηματα για καποιον controler (εαν δουλεψει). Δωστα και αλλαξε τους ανεμιστηρες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekptotos είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ έκανα ότι μου είπες και τα συνδεσα. Αλλάζει κανονικά χρώμα , το μόνο που δε μπορώ να κάνω που δε ξέρω αν γίνεται, είναι να ρυθμίσω στροφές 

Δε  γίνεται εφόσον η τροφοδοσία γίνεται μέσω sata.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να προσπεράσεις το sata και να πάρεις τροφοδοσία από έξοδο μητρικής κατευθείαν στο τελευταίο fan.

Δυστυχώς οι πληροφορίες - φωτό που βλέπω στο site της kolink είναι απειροελάχιστες.

Σύμφωνα πάντως με τα spec που δίνει για το κουτί, έχει ανεμιστήρες pwm που ρυθμίζουν στροφές με την κατάλληλη σύνδεση, οπότε πιθανολογώ οτι γίνεται

https://kolink.eu/Home/case-1/midi-tower-2/observatory-series/observatory-hf-mesh.html

Αναφορά σε κείμενο

Kolink Umbra ARGB 120mm

Όλοι οι umbra που έχει στο site η kolink είναι pwm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι παντως ησυχοι οι ανεμιστηρες,ειδικα αν το κουτι ειναι στο πατωμα και οχι πανω στο γραφειο. Το εχω για το δευτερο μου,back up συστημα.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Δε  γίνεται εφόσον η τροφοδοσία γίνεται μέσω sata.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να προσπεράσεις το sata και να πάρεις τροφοδοσία από έξοδο μητρικής κατευθείαν στο τελευταίο fan.

Δυστυχώς οι πληροφορίες - φωτό που βλέπω στο site της kolink είναι απειροελάχιστες.

Σύμφωνα πάντως με τα spec που δίνει για το κουτί, έχει ανεμιστήρες pwm που ρυθμίζουν στροφές με την κατάλληλη σύνδεση, οπότε πιθανολογώ οτι γίνεται

https://kolink.eu/Home/case-1/midi-tower-2/observatory-series/observatory-hf-mesh.html

Όλοι οι umbra που έχει στο site η kolink είναι pwm

Που ακριβώς βλέπεις εσύ ότι οι ανεμιστήρες του κουτιού είναι pwm?

Γιατί δεν το βλέπω πουθενά αλλά και όλα τα reviews που βλέπω λένε ότι δεν ρυθμίζονται ούτε στα μοντέλα που έχουν τον επιπλέον controler.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Που ακριβώς βλέπεις εσύ ότι οι ανεμιστήρες του κουτιού είναι pwm?

Γιατί δεν το βλέπω πουθενά αλλά και όλα τα reviews που βλέπω λένε ότι δεν ρυθμίζονται ούτε στα μοντέλα που έχουν τον επιπλέον controler.

image.png.32a075e5e36730a073e0c3f96640fe82.png

image.png.0598ff79981df69e7ffb49017b411601.png

Όλοι οι fans koling umbra που έχει το site είναι pwm...

ξαναλέω.... σύμφωνα με τα specs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, nickol-us είπε

image.png.32a075e5e36730a073e0c3f96640fe82.png

image.png.0598ff79981df69e7ffb49017b411601.png

Όλοι οι fans koling umbra που έχει το site είναι pwm...

ξαναλέω.... σύμφωνα με τα specs

Πιθανολογώ ότι έχει τα συγκεκριμένα fans αλλά με τροποποιημενα τα connections τους.

Για αυτό μιλούσα πριν για ηλιθιες πατέντες.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα,παρελαβα μολις το Lancool ii mesh rgb snow edition και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι οι 3 εμπρος ανεμιστηρες ειναι 3 πιν.Σχετικα μικρο το κακο γιατι μπορουν να ρυθμιστουν μεσω dc με την σχετικη επιλογη στο bios της μητρικης αν και η Asus rog strix b550 που περιμενω εχει αυτοματη αναγνωριση του fan που συνδεεις,αν βαλεις τετραπινο ρυθμιζεται σε pwm,αν βαλεις 3πινο γυρναει σε DC mode.Το θεμα ειναι οτι θελω να βαλω αλλους 2-3 επιπλεον,μαλλον τους Arctic P12 οι οποιοι ειναι πινοι.Δεν ξερω αν γινεται η μητρικη να ρυθμιζει καθε connector ξεχωριστα.Αν τους βαλω ολους πανω σε ενα hub,θα παιξουν αλλοι 3πινοι και αλλοι 4πινοι?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Για να μην ανοιγω νεο θεμα,παρελαβα μολις το Lancool ii mesh rgb snow edition και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι οι 3 εμπρος ανεμιστηρες ειναι 3 πιν.Σχετικα μικρο το κακο γιατι μπορουν να ρυθμιστουν μεσω dc με την σχετικη επιλογη στο bios της μητρικης αν και η Asus rog strix b550 που περιμενω εχει αυτοματη αναγνωριση του fan που συνδεεις,αν βαλεις τετραπινο ρυθμιζεται σε pwm,αν βαλεις 3πινο γυρναει σε DC mode.Το θεμα ειναι οτι θελω να βαλω αλλους 2-3 επιπλεον,μαλλον τους Arctic P12 οι οποιοι ειναι πινοι.Δεν ξερω αν γινεται η μητρικη να ρυθμιζει καθε connector ξεχωριστα.Αν τους βαλω ολους πανω σε ενα hub,θα παιξουν αλλοι 3πινοι και αλλοι 4πινοι?

Κάθε connector μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά μέσω BIOS.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...