ekptotos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλημέρα σας ξεκίνησα καινούριο πύργο και έχω το κουτί του τίτλου , έχει πάνω προεγκατεστημένους ανεμιστήρες, τους έκανα ζευγάρια ανά 2 και μετά σε μια υποδοχή της μητρικής sysfan1 ,2 κτλ αλλά δε δουλεουν σωστά , επίσης ο ανεμιστήρας της εξόδου πίσω έχει και ένα καλώδιο Σάτα μαζί , ξέρει κάποιος να μου πει;
SeNNinhA Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 4 ώρες πριν, ekptotos είπε Καλημέρα σας ξεκίνησα καινούριο πύργο και έχω το κουτί του τίτλου , έχει πάνω προεγκατεστημένους ανεμιστήρες, τους έκανα ζευγάρια ανά 2 και μετά σε μια υποδοχή της μητρικής sysfan1 ,2 κτλ αλλά δε δουλεουν σωστά , επίσης ο ανεμιστήρας της εξόδου πίσω έχει και ένα καλώδιο Σάτα μαζί , ξέρει κάποιος να μου πει; Κατ αρχας δωσε μερικες πληροφοριες για την μητρική σου. Επίσης βγάλε μερικες φωτο απο τις συνδεσεις σου (μεταξυ ανεμιστηρων) Και εξήγησε τι εννοεις "δεν δουλευουν σωστα". Και μια γενική οδηγια σε ολους: Γενικά όταν ζητάτε βοήθεια καλό είναι να βαζετε και τα σχετικά links για τα κομματια στα οποία αναφέρεστε για να βοηθατε οσους θελουν να σας βοηθησουν. Επίσης οι φωτο βοηθανε πολυ τις περισσοτερες φορες. Μην πολυβαριέστε. ---- Εχει το κουτί σου fan controller? Kolink Observatory fan control speed | [H]ard|Forum (hardforum.com) Kolink – Observatory RGB – MYC Media – hardware for life (myc-media.de) 1
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, ekptotos said: Καλημέρα σας ξεκίνησα καινούριο πύργο και έχω το κουτί του τίτλου , έχει πάνω προεγκατεστημένους ανεμιστήρες, τους έκανα ζευγάρια ανά 2 και μετά σε μια υποδοχή της μητρικής sysfan1 ,2 κτλ αλλά δε δουλεουν σωστά , επίσης ο ανεμιστήρας της εξόδου πίσω έχει και ένα καλώδιο Σάτα μαζί , ξέρει κάποιος να μου πει; Τι ζευγαρια εννοεις? Ολοι οι ανεμιστηρες ειναι συνδεδεμενοι σε ενα hub στο πισω μερος του κουτιου και βγαινει ενα καλωδιο που το συνδεεις στο restart του κουτιου και μεσω του restart ρυθμιζεις τα χρωματα και τις εναλλαγες των rgb. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από benign 1
tasvar Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Μάλλον ο φίλος έχει την έκδοση που ο argb controller είναι στο πίσω fan και συνδέεις τα fans σε daisy chain. (3:44 στο βίντεο το εξηγεί). 2
SeNNinhA Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, tasvar είπε Μάλλον ο φίλος έχει την έκδοση που ο argb controller είναι στο πίσω fan και συνδέεις τα fans σε daisy chain. (3:44 στο βίντεο το εξηγεί). Για αυτό πρέπει να μας λένε και να μας δείχνουν τι πραγματικά έχουν και τι κάνουν. Είναι πια κουραστικό να θες να βοηθήσεις και να ψάχνεις να βρεις ή να υποθέσεις τι έχει ο καθένας. Βάλτε φώτο, βαλτε links στα components να βρίσκουμε μια άκρη. Με έχουν κουράσει οι περισσότεροι 5
JPaxilleas Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Για αυτό πρέπει να μας λένε και να μας δείχνουν τι πραγματικά έχουν και τι κάνουν. Είναι πια κουραστικό να θες να βοηθήσεις και να ψάχνεις να βρεις ή να υποθέσεις τι έχει ο καθένας. Βάλτε φώτο, βαλτε links στα components να βρίσκουμε μια άκρη. Με έχουν κουράσει οι περισσότεροι Και να κάνεις τον μάντη Κάλχα κοινώς 🤣. Και να πεις ότι είναι δύσκολο σήμερα να βγάλεις μια φωτογραφία! 2
nickol-us Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Για αυτό πρέπει να μας λένε και να μας δείχνουν τι πραγματικά έχουν και τι κάνουν. Είναι πια κουραστικό να θες να βοηθήσεις και να ψάχνεις να βρεις ή να υποθέσεις τι έχει ο καθένας. Βάλτε φώτο, βαλτε links στα components να βρίσκουμε μια άκρη. Με έχουν κουράσει οι περισσότεροι Κατά βάση συμφωνούμε, στο τέλος όμως το χαλάς. Τι σημαίνει σε έχουν κουράσει; Από χόμπι είμαστε εδώ μέσα, καθένας προσφέρει οτι μπορεί και κερδίζει με τον τρόπο του (εγώ πχ ξεκίνησα για να έχω επαφή με τα νέα συστήματα και την αγορά). Το να "παρακαλάς" κάποιον να τον βοηθήσεις καταντά τρόπον τινά εκνευριστικό και ειρωνικό συμφωνώ, από την άλλη δε σε υποχρεώνει κανείς και δε σε κρατάει τίποτα. 1 ώρα πριν, JPaxilleas είπε Και να κάνεις τον μάντη Κάλχα κοινώς 🤣. Και να πεις ότι είναι δύσκολο σήμερα να βγάλεις μια φωτογραφία! Κι όμως εν έτει 2024 υπάρχει κόσμος που δυσκολεύεται να ανεβάσει φωτό στο φόρουμ... Ειδικά με τα "νέα" κινητά των 100 megapixel και με τον περιορισμό 2mb που έχει το φόρουμ κάποιοι δεν έχουν ιδέα γιατί "δεν τους αφήνει" 1 1
JPaxilleas Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, nickol-us είπε Κι όμως εν έτει 2024 υπάρχει κόσμος που δυσκολεύεται να ανεβάσει φωτό στο φόρουμ... Ειδικά με τα "νέα" κινητά των 100 megapixel και με τον περιορισμό 2mb που έχει το φόρουμ κάποιοι δεν έχουν ιδέα γιατί "δεν τους αφήνει" Φτού! Ξέχασα το resizing..... 😅 1
ekptotos Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 9 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Κατ αρχας δωσε μερικες πληροφοριες για την μητρική σου. Επίσης βγάλε μερικες φωτο απο τις συνδεσεις σου (μεταξυ ανεμιστηρων) Και εξήγησε τι εννοεις "δεν δουλευουν σωστα". Και μια γενική οδηγια σε ολους: Γενικά όταν ζητάτε βοήθεια καλό είναι να βαζετε και τα σχετικά links για τα κομματια στα οποία αναφέρεστε για να βοηθατε οσους θελουν να σας βοηθησουν. Επίσης οι φωτο βοηθανε πολυ τις περισσοτερες φορες. Μην πολυβαριέστε. ---- Εχει το κουτί σου fan controller? Kolink Observatory fan control speed | [H]ard|Forum (hardforum.com) Kolink – Observatory RGB – MYC Media – hardware for life (myc-media.de) Κανένα πρόβλημα να ανεβάσω φωτό , όχι δεν είχε το κουτί τέτοια που έστειλες στο λινκ , ήταν όλα συνδεδεμένα μεταξύ του το ρεσετ ήταν πάνω σε ένα μικρό μπριζακι του τελευταίου ανεμιστήρα που είχε και το Σάτα πάνω του, εγώ τα αποσύνδεσα και μετά χάθηκα 🫠🫠🫠 7 ώρες πριν, benign είπε Τι ζευγαρια εννοεις? Ολοι οι ανεμιστηρες ειναι συνδεδεμενοι σε ενα hub στο πισω μερος του κουτιου και βγαινει ενα καλωδιο που το συνδεεις στο restart του κουτιου και μεσω του restart ρυθμιζεις τα χρωματα και τις εναλλαγες των rgb. Και όμως δεν είχε χαμπ 5 ώρες πριν, tasvar είπε Μάλλον ο φίλος έχει την έκδοση που ο argb controller είναι στο πίσω fan και συνδέεις τα fans σε daisy chain. (3:44 στο βίντεο το εξηγεί). Ναι φίλε μου αυτό ακριβώς είναι , σας παρακαλώ βοηθήστε με , δεν βαριέμαι να βγάλω φωτό για να απαντήσω σε όλους απλά δεν είχα την κατάλληλη στιγμή , για δικού μου. λόγους Λοιπόν παιδιά συγνώμη δεν ήθελα να κουράσω κανέναν στο να με βοηθήσει . Δεν μπόρεσα να βγάλω φωτό γιατί για να ξανά ανοίξω το κουτί είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία με ένα βρέφος 16 μηνών να σκαλίζει τα πάντα και πρέπει να βρω συγκεκριμένη ώρα για να βγάλω φωτό. Το σύστημα μου είναι το κουτί ακριβώς αυτό που ανέβασε σε βίντεο ο φίλος πιο πάνω. Μητρική msi m650 micro Rx7700xt Ryzen 5 7600 Patriot 6000 viper 16x2 Βοηθάμε για να χαρίσουμε και να πάρουμε χαρά και όχι να κάνουμε τον άλλο να αισθάνεται uruk επειδή έκανε μια παράλειψη. Ευχαριστώ 2
nickol-us Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ekptotos είπε Κανένα πρόβλημα να ανεβάσω φωτό , όχι δεν είχε το κουτί τέτοια που έστειλες στο λινκ , ήταν όλα συνδεδεμένα μεταξύ του το ρεσετ ήταν πάνω σε ένα μικρό μπριζακι του τελευταίου ανεμιστήρα που είχε και το Σάτα πάνω του, εγώ τα αποσύνδεσα και μετά χάθηκα 🫠🫠🫠 Και όμως δεν είχε χαμπ Ναι φίλε μου αυτό ακριβώς είναι , σας παρακαλώ βοηθήστε με , δεν βαριέμαι να βγάλω φωτό για να απαντήσω σε όλους απλά δεν είχα την κατάλληλη στιγμή , για δικού μου. λόγους Λοιπόν παιδιά συγνώμη δεν ήθελα να κουράσω κανέναν στο να με βοηθήσει . Δεν μπόρεσα να βγάλω φωτό γιατί για να ξανά ανοίξω το κουτί είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία με ένα βρέφος 16 μηνών να σκαλίζει τα πάντα και πρέπει να βρω συγκεκριμένη ώρα για να βγάλω φωτό. Το σύστημα μου είναι το κουτί ακριβώς αυτό που ανέβασε σε βίντεο ο φίλος πιο πάνω. Μητρική msi m650 micro Rx7700xt Ryzen 5 7600 Patriot 6000 viper 16x2 Βοηθάμε για να χαρίσουμε και να πάρουμε χαρά και όχι να κάνουμε τον άλλο να αισθάνεται uruk επειδή έκανε μια παράλειψη. Ευχαριστώ Όλοι οι ανεμιστήρες συνδέονται μεταξύ τους με τα βύσματα που διαθέτουν, σαν παραλληλισμό σκέψου του, έχουν μια πλευρά αρσενική και μια θυληκή. Έχει μια σατα υποδοχή όπου μέσω αυτής τροφοδοτούνται κατευθείαν από το τροφοδοτικό. Αν θέλεις έλεγχο χρωμάτων (εναλλαγές) τότε: είτε θα βάλεις το reset του κουτιού σου στην πλακέ υποδοχή και κάθε φορά που θα το πατάς θα πηγαίνει στο επόμενο χρώμα είτε θα συνδέσεις το τετράπινο (με μια βουλωμένη τρύπα πρακτικά τρίπινο) επάνω στη μητρική σου στην JARGB_V2_1 θύρα της μητρικής(σελ 41) και θα έχεις τον έλεγχο μέσω software ή του bios της μητρικής https://youtu.be/LEsw4G77IV4?si=9cCmYJJvrrL1JDIY&t=531 Περίεργο που δεν έχει συνοδευτικό manual, στο site της kolink δε το βρίσκω, ελπίζω περιγραφικά να κατάλαβες τι πρέπει να κάνεις. argb header για έλεγχο μέσω μητρικής Έλεγχος μέσω διακόπτη reset 11 ώρες πριν, tasvar είπε Μάλλον ο φίλος έχει την έκδοση που ο argb controller είναι στο πίσω fan και συνδέεις τα fans σε daisy chain. (3:44 στο βίντεο το εξηγεί). Η πιο σωστή μαντεψιά 👏 👍 Επεξ/σία 27 Μαρτίου από nickol-us 2 1
ekptotos Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Όλοι οι ανεμιστήρες συνδέονται μεταξύ τους με τα βύσματα που διαθέτουν, σαν παραλληλισμό σκέψου του, έχουν μια πλευρά αρσενική και μια θυληκή. Έχει μια σατα υποδοχή όπου μέσω αυτής τροφοδοτούνται κατευθείαν από το τροφοδοτικό. Αν θέλεις έλεγχο χρωμάτων (εναλλαγές) τότε: είτε θα βάλεις το reset του κουτιού σου στην πλακέ υποδοχή και κάθε φορά που θα το πατάς θα πηγαίνει στο επόμενο χρώμα είτε θα συνδέσεις το τετράπινο (με μια βουλωμένη τρύπα πρακτικά τρίπινο) επάνω στη μητρική σου στην JARGB_V2_1 θύρα της μητρικής(σελ 41) και θα έχεις τον έλεγχο μέσω software ή του bios της μητρικής https://youtu.be/LEsw4G77IV4?si=9cCmYJJvrrL1JDIY&t=531 Περίεργο που δεν έχει συνοδευτικό manual, στο site της kolink δε το βρίσκω, ελπίζω περιγραφικά να κατάλαβες τι πρέπει να κάνεις. argb header για έλεγχο μέσω μητρικής Έλεγχος μέσω διακόπτη reset Η πιο σωστή μαντεψιά 👏 👍 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 1
SeNNinhA Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, nickol-us είπε Κατά βάση συμφωνούμε, στο τέλος όμως το χαλάς. Τι σημαίνει σε έχουν κουράσει; Από χόμπι είμαστε εδώ μέσα, καθένας προσφέρει οτι μπορεί και κερδίζει με τον τρόπο του (εγώ πχ ξεκίνησα για να έχω επαφή με τα νέα συστήματα και την αγορά). Το να "παρακαλάς" κάποιον να τον βοηθήσεις καταντά τρόπον τινά εκνευριστικό και ειρωνικό συμφωνώ, από την άλλη δε σε υποχρεώνει κανείς και δε σε κρατάει τίποτα. Κι όμως εν έτει 2024 υπάρχει κόσμος που δυσκολεύεται να ανεβάσει φωτό στο φόρουμ... Ειδικά με τα "νέα" κινητά των 100 megapixel και με τον περιορισμό 2mb που έχει το φόρουμ κάποιοι δεν έχουν ιδέα γιατί "δεν τους αφήνει" Όχι δεν με υποχρεώνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μεγάλο μέρος από αυτούς που ζητάνε βοήθεια δεν βαριούνται στην κυριολεξία να κάνουν έστω μια βασική αναζήτηση internet και έστω να σου αναφέρουν τα δεδομένα και να σου βάλουν ένα link και μια φώτο. Γιατί είμαι ο περίεργος που αναφέρουν το γεγονός ότι με κουράζουν? Ναι με κουράζουν και με εκνευρίζουν επίσης. Και το είπα αρκετά ευγενικά θα ελεγα. Από ποτε η έκφραση της αλήθειας είναι πρόβλημα και πρέπει κάποιος να παρεξηγηθεί? Δεν έβρισα κανέναν. Οπότε σάμπως και δεν με νοιάζει εάν κάποιος παρεξηγήθηκε από αυτο. Μεγάλα παιδιά είναι ωφειλουν να το ξεπεράσουν. Εξαιρετικά πολλοί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να βρουν και να ανοίξουν το manual. Θέλουν έτοιμη τροφή στο στόμα. Ναι με κουράζει και το είπα. Για εμένα είναι γεγονός. Δεν ήταν προσωπική επίθεση στον φίλο μας εδώ αλλά γενική διαπίστωση. Αντιστοιχα με την λογική σου κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει ότι γράφω ούτε και να δίνει σημασία σε ότι γράφω. Οπότε προς τι η ένσταση? Οπότε όλοι καλά. Κλείνει η παρένθεση. Πάμε παρακάτω 44 λεπτά πριν, ekptotos είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει τι σήμαινε το "δεν δουλεύουν σωστά" Ναι η αρχική σύνδεση των ανεμιστήρων είναι αυτή που περιγραφηκε παραπάνω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τότε σεταρεις και αλλιώς (δυο-δυο, έναν-έναν κλπ). Μπορείς να πάρεις ακόμη και ένα εξωτερικό controler. 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Όλοι οι ανεμιστήρες συνδέονται μεταξύ τους με τα βύσματα που διαθέτουν, σαν παραλληλισμό σκέψου του, έχουν μια πλευρά αρσενική και μια θυληκή. Έχει μια σατα υποδοχή όπου μέσω αυτής τροφοδοτούνται κατευθείαν από το τροφοδοτικό. Αν θέλεις έλεγχο χρωμάτων (εναλλαγές) τότε: είτε θα βάλεις το reset του κουτιού σου στην πλακέ υποδοχή και κάθε φορά που θα το πατάς θα πηγαίνει στο επόμενο χρώμα είτε θα συνδέσεις το τετράπινο (με μια βουλωμένη τρύπα πρακτικά τρίπινο) επάνω στη μητρική σου στην JARGB_V2_1 θύρα της μητρικής(σελ 41) και θα έχεις τον έλεγχο μέσω software ή του bios της μητρικής https://youtu.be/LEsw4G77IV4?si=9cCmYJJvrrL1JDIY&t=531 Περίεργο που δεν έχει συνοδευτικό manual, στο site της kolink δε το βρίσκω, ελπίζω περιγραφικά να κατάλαβες τι πρέπει να κάνεις. argb header για έλεγχο μέσω μητρικής Έλεγχος μέσω διακόπτη reset Η πιο σωστή μαντεψιά 👏 👍 Απ ότι κατάλαβα οι συγκεκριμένοι δεν ρυθμίζουν τις στροφές τους. Κάτι που δεν είναι και πολύ καλό για τα αυτιά του. Μήπως να του δώσουμε και καμιά λύση σε αυτό? Επεξ/σία 27 Μαρτίου από SeNNinhA
ekptotos Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Όχι δεν με υποχρεώνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μεγάλο μέρος από αυτούς που ζητάνε βοήθεια δεν βαριούνται στην κυριολεξία να κάνουν έστω μια βασική αναζήτηση internet και έστω να σου αναφέρουν τα δεδομένα και να σου βάλουν ένα link και μια φώτο. Γιατί είμαι ο περίεργος που αναφέρουν το γεγονός ότι με κουράζουν? Ναι με κουράζουν και με εκνευρίζουν επίσης. Και το είπα αρκετά ευγενικά θα ελεγα. Από ποτε η έκφραση της αλήθειας είναι πρόβλημα και πρέπει κάποιος να παρεξηγηθεί? Δεν έβρισα κανέναν. Οπότε σάμπως και δεν με νοιάζει εάν κάποιος παρεξηγήθηκε από αυτο. Μεγάλα παιδιά είναι ωφειλουν να το ξεπεράσουν. Εξαιρετικά πολλοί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να βρουν και να ανοίξουν το manual. Θέλουν έτοιμη τροφή στο στόμα. Ναι με κουράζει και το είπα. Για εμένα είναι γεγονός. Δεν ήταν προσωπική επίθεση στον φίλο μας εδώ αλλά γενική διαπίστωση. Αντιστοιχα με την λογική σου κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει ότι γράφω ούτε και να δίνει σημασία σε ότι γράφω. Οπότε προς τι η ένσταση? Οπότε όλοι καλά. Κλείνει η παρένθεση. Πάμε παρακάτω Εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει τι σήμαινε το "δεν δουλεύουν σωστά" Ναι η αρχική σύνδεση των ανεμιστήρων είναι αυτή που περιγραφηκε παραπάνω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τότε σεταρεις και αλλιώς (δυο-δυο, έναν-έναν κλπ). Μπορείς να πάρεις ακόμη και ένα εξωτερικό controler. Απ ότι κατάλαβα οι συγκεκριμένοι δεν ρυθμίζουν τις στροφές τους. Κάτι που δεν είναι και πολύ καλό για τα αυτιά του. Μήπως να του δώσουμε και καμιά λύση σε αυτό? Δούλευε μόνο ο πίσω με το Σάτα όλοι οι υπόλοιποι παρόλο που τους είχα συνδέσει μεταξύ τους αλλά και πάνω στο sys fan δεν γυρνούσαν καν , δεν λέω ότι το έκανα σωστά . Όσο για το manual, δεν είχε κάτι να εξηγεί την συνδεσμολογία για τα ανεμιστήρακια.
Λύση SeNNinhA Δημοσ. 27 Μαρτίου Λύση Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ekptotos είπε Δούλευε μόνο ο πίσω με το Σάτα όλοι οι υπόλοιποι παρόλο που τους είχα συνδέσει μεταξύ τους αλλά και πάνω στο sys fan δεν γυρνούσαν καν , δεν λέω ότι το έκανα σωστά . Όσο για το manual, δεν είχε κάτι να εξηγεί την συνδεσμολογία για τα ανεμιστήρακια. Απ ότι κατάλαβα τελικά είναι πατέντα του κουτιού όπου όλα τα fans του κουμπώνουν σε chain και όλα μαζί παίρνουν ρευμα από ενα μοναδικό SATA. Εσύ στην πράξη έκοψες την αλυσίδα και ρευμα έπαιρνε μόνο το πρώτο που ήταν συνδεδεμενο στο SATA. Τα υπόλοιπα απλά δεν είχαν ρευμα. Ηλίθιες πατέντες χωρίς νοημα απο κατασκευαστές κουτιών!!! Προτείνω σε κάποια στιγμή να αλλαξεις τα Fans με τα φθηνά αλλα απολυτα αποτελεσματικά και αξιόπιστα Arctic (ή όποια άλλα) που θα κουμπώσουν πάνω στην motherboard και θα εχεις πλήρη έλεγχο τους σε στροφές και RGB. Ησυχία και πλήρης έλεγχος. Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB Case Fan 140mm με Σύνδεση 4-Pin (3 Pack) | Skroutz.gr Arctic P12 PWM PST A-RGB Case Fan 120mm με Σύνδεση 4-Pin | Skroutz.gr Παρεμπιπτώντος, αναφέρεις "Μητρική msi m650 micro". Αυτό δεν είναι μοντελο μητρικής. Ειναι μια χοντρική περιγραφη. Η αναφορα δεν πηγαινε μονο σε εσενα αλλα στο γενικότερο φαινομενο. Θα συμφωνησεις ότι δεν μπορει να δοθεί βοήθεια χωρις σωστά στοιχεία. Καλή σου ημέρα.
ekptotos Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 8 ώρες πριν, nickol-us είπε Όλοι οι ανεμιστήρες συνδέονται μεταξύ τους με τα βύσματα που διαθέτουν, σαν παραλληλισμό σκέψου του, έχουν μια πλευρά αρσενική και μια θυληκή. Έχει μια σατα υποδοχή όπου μέσω αυτής τροφοδοτούνται κατευθείαν από το τροφοδοτικό. Αν θέλεις έλεγχο χρωμάτων (εναλλαγές) τότε: είτε θα βάλεις το reset του κουτιού σου στην πλακέ υποδοχή και κάθε φορά που θα το πατάς θα πηγαίνει στο επόμενο χρώμα είτε θα συνδέσεις το τετράπινο (με μια βουλωμένη τρύπα πρακτικά τρίπινο) επάνω στη μητρική σου στην JARGB_V2_1 θύρα της μητρικής(σελ 41) και θα έχεις τον έλεγχο μέσω software ή του bios της μητρικής https://youtu.be/LEsw4G77IV4?si=9cCmYJJvrrL1JDIY&t=531 Περίεργο που δεν έχει συνοδευτικό manual, στο site της kolink δε το βρίσκω, ελπίζω περιγραφικά να κατάλαβες τι πρέπει να κάνεις. argb header για έλεγχο μέσω μητρικής Έλεγχος μέσω διακόπτη reset Η πιο σωστή μαντεψιά 👏 👍 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ έκανα ότι μου είπες και τα συνδεσα. Αλλάζει κανονικά χρώμα , το μόνο που δε μπορώ να κάνω που δε ξέρω αν γίνεται, είναι να ρυθμίσω στροφές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα