nikthanos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου apple watch ultra που υποστηρίζει esim άραγες έχει νόημα να βάλεις της revolut?
makaros1 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 12 ώρες πριν, vtsakiris είπε για Ελβετια τοπ ειναι αυτη: https://digitalrepublic.ch/en/shop/ Πολύ καλή, θενξ!
thanassissis Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Pokefi είναι ότι καλύτερο. 15 δολάρια τα 5Gb με ισχύ 2 χρόνια και λειτουργεί παντού η συσκευή (200 ευρώ αγορά)
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου On 26/03/2024 at 17:35, makaros1 said: Μπορεί κάποιος να μ πεί τι τιμές βγάζει για Ελβετία? Ευχαριστώ 1GB / 7 Days - 4€ 3GB / 30 Days - 8.50€ 5GB / 30 Days - 13€ 10GB / 30 Days - 21.5€ 20GB / 30 Days - 34€ Μου έκατσε μια χαρά γιατί έτυχε να είμαι Ελβετία αυτές τις ημέρες και ενεργοποίησα την e-sim της Revolut. Δουλεύει τέλεια. Για χρήση σε χώρες εκτός ΕΕ είναι ότι πρέπει πιστεύω! 1
Paliokatastasi Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι η BNE είναι πιο οικονομική και μπαίνει σε κάθε κινητό ακόμα και αν δεν υποστηρίζει eSIM. Μέσω 5ber όλα τα κινητά και gps trackers κλπ, παίρνουν eSIM ακόμα και αν δεν είναι συμβατά. Εγώ δίνω 0,9€/1gb/30ημερες για 32 χώρες Ευρώπη. Και ούτε εφαρμογή, ούτε τίποτα. Στις 26/3/2024 στις 6:35 ΜΜ, makaros1 είπε Μπορεί κάποιος να μ πεί τι τιμές βγάζει για Ελβετία? Ευχαριστώ Μπες Εδώ αν θέλεις κωδικό προσφοράς στείλε πμ Επεξ/σία 30 Μαρτίου από Paliokatastasi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα