alexioannou Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.... Αν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πόσο σημαντικό είναι αυτό το fiber που σηκώνουν αυτοκίνητα με κλαρκ,και όχι με ειδικά οχήματα όπως δείχνουν στην φώτο,και σκάβουν όλο τον κόσμο...... Ποιο το κάνουν αυτό,το κράτος,οι εταιρίες που δίνουν ίντερνετ η ένας εργολάβος???? Σπάνε και πεζοδρόμια τα οποία ασφαλώς θα αφήσουν χειρότερα,μας αναγκάζουν να παρκάρουμε αλλού σε περιοχή όπου ήδη είναι δύσκολο το πάρκινγκ για 3 μερες..... Δεν ρωτάνε κανένα και για τίποτα....... Εγώ πχ δεν ενδιαφέρομαι για το fiber ούτε έκανα πουθενά αίτηση..... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2024 από alexioannou 3 1 14
Dinos1973 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 12 minutes ago, alexioannou said: Καλημέρα.... Αν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πόσο σημαντικό είναι αυτό το fiber που σηκώνουν αυτοκίνητα με κλαρκ,και όχι με ειδικά οχήματα όπως δείχνουν στην φώτο,και σκάβουν όλο τον κόσμο...... Ποιο το κάνουν αυτό,το κράτος,οι εταιρίες που δίνουν ίντερνετ η ένας εργολάβος???? Σπάνε και πεζοδρόμια τα οποία ασφαλώς θα αφήσουν χειρότερα,μας αναγκάζουν να παρκάρουμε αλλού σε περιοχή όπου ήδη είναι δύσκολο το πάρκινγκ για 3 μερες..... Δεν ρωτάνε κανένα και για τίποτα....... Εγώ πχ δεν ενδιαφέρομαι για το fiber ούτε έκανα πουθενά αίτηση..... Και δεν εχεις δει ακομα το καλυτερο..... οταν τελειωσουν οι εργασιες, θα ξανασκαψουν αλλες 2 φορες τουλαχιστον διοτι στο Ελλαδισταν δεν μπορουν ολοι μαζι οι παροχοι να συνενοηθουν και να κανουν τις εργασιες 1 φορα!!! 12
Fotis_Greece Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Ετσι ειναι η αναπτυξη φιλε. Μηπως να μην περασουν οπτικες ινες για να μην χασεις το parking σου?? 26 3
Liverpool89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Το καλυτερο το εχω δει να περνανε καινουργια ασφαλτο και μετα να σκαβουν για να περασουν καλωδια. Το μονο που εχω μαθει ειναι πως αν ενας εργολαβος παρει δουλεια, πρεπει να το αφησει οπως ήταν. Δηλαδη σκαψιμο περναει τα καλωδια, σωληνες κλπ, στρωσιμο ασφαλτο, αν τρεχει πχ σε αυτον τον δρομο και αλλο εργο, ο επομενος ξανα θα κανει τα ιδια, δεν θα πει, α αφου εσκαψες να κανω και γω την δικια μου δουλεια, εκτος αν ειναι ο ιδιος.
Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί γιατί σκάβουν για οπτικές ίνες αλλά ποια ζώα άφησαν τα αυτοκίνητα τους σε σημείο που έπρεπε να γίνουν εργασίες και έχουν ενημερωθεί από πριν. 22 2
kirileman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Υπηρεσίες κοινής ωφέλειας λέγονται. Κατά συνέπεια, δε νομίζω ότι θα βρεις το -όποιο- δίκιο σου, σε περίπτωση που το διεκδικήσεις δια της νομικής οδού. 1
vagos789 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Εγώ πχ δεν ενδιαφέρομαι για το fiber ούτε έκανα πουθενά αίτηση..... Ε τοτε ας μην μπει πουθενα fiber,μα τι διαβαζουμε πρωινιατικα; 11 1
Δημοφιλής ανάρτηση nvel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Εγώ πχ δεν ενδιαφέρομαι για το fiber ούτε έκανα πουθενά αίτηση..... εγω αντιθέτως δεν ενδιαφέρομαι για τα αυτοκίνητα οπότε καλώς να σήκωσαν και θα έπρεπε να μην τα επιστρέψουν 20 5 21
Δημοφιλής ανάρτηση Bitbit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 ας τα πάρουμε από την αρχή. Μέλος σε τεχνολογικό φόρουμ με 1000 ποστς ρωτάει πόσο σημαντικό είναι αυτό το .. fiber. Τώρα τι συμπέρασμα βγαίνει από αυτό το αφήνω στην κρίση σας. Πράγματα του διαβόλου είναι φίλε, μην ασχολείσαι. Κανείς δε νομίζω να πηγαίνει και να σηκώνει τα οχήματα στα καλά καθούμενα. Αντιθέτως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις βάζουν ταμπελίτσες και κορδέλες μέρες πριν όπου γράφουν ότι για ένα ορισμένο διάστημα θα γίνουν εργασίες. Βέβαια ακόμα και τότε έχω δει και στην περιοχή μου ο άλλος να τους γράφει κανονικά και να παρκάρει. Εφόσον λοιπόν ο άλλος γράφει στα .... τις ενημερώσεις και δε τον ενδιαφέρει τίποτα, γιατί οι άλλοι να ενδιαφερθούν για το αυτοκινητό του; Θα του το σηκώσουν με γερανό, με κλαρκ, με τα χέρια.... Να ρωτήσουν τι ακριβώς; Θέλεις να περάσουν από όλα τα σπίτια τις περιοχής με τη σειρά και να ρωτάνε... Συγνώμη κύριε, θα θέλατε να περάσουμε αυτό το φαιμπερ από τη γειτονιά σας; το θέμα αυτό είναι κλασικό δείγμα έλληνα που δε θέλει να ξεβολευτεί ούτε για λίγο. Εφόσον εγώ είμαι καλά να πάνε να ...οι άλλοι. Και τι με νοιάζει εμένα αφού εγώ βολεύομαι. Το έχουμε πει κι άλλες φορές. Εφόσον θέλετε να μένετε σε πόλεις θα ανέχεστε κάποιες καταστάσεις θέλετε δε θέλετε. Αλλιώς βουρ για τα βουνά να είστε μόνοι. Αλλά κι εκεί κάτι θα σας ενοχλεί. Επίσης εγώ δε καταλαβαίνω γιατί να πληρώνουμε για σχολεία. Αφού εγώ δεν έχω παιδιά. Δε ρωτάνε κανέναν και κάνουν ό,τι θέλουν. Σωστός; 31 2
m3ltd0wn Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Στην γειτονιά μου έχουν περάσει γύρω γύρω οπτικές και περιμένω πως και πως να περάσουν από μπροστά μας. Και εδώ ο άλλος ενοχλήθηκε για 3 μέρες. Και εμένα με ενοχλεί όταν πετυχαίνω μπροστά μου σκουπιδιάρικο και με καθυστερεί αλλά δεν γίνεται να μην περάσει ποτέ ή να μην κλείσει 2 δρόμους για 10 λεπτά, αλλιώς θα μας φάνε τα ποντίκια. Αυτό όντως λέγεται ανάπτυξη και γίνεται για το καλό όλων μας είτε το θέλουμε είτε όχι και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Και σε εμάς όταν άλλαξαν τις σωληνώσεις της ΕΥΔΑΠ επειδή είναι μπροστά από το γκαράζ για 3 μέρες δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τα αμάξια, αλλά το ξέραμε και ήταν για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, τι να κάνουμε δηλαδή, να βγούμε να παραπονιόμαστε δεξιά και αριστερά; Επίσης αυτό που κάποιοι καβατζώνουν θέσεις για 1 μήνα και δεν τους ενδιαφέρει τι γίνεται με το αμάξι τους είναι ΠΑΡΑ πολύ εκνευριστικό. Μετακόμιση έκανα και λόγω ενός γαϊδάρου ο οποίος είχε παρατήσει το αμάξι του στον δρόμο δεν μπόρεσα να φέρω αναβατόριο, ενώ είχε μπει ειδοποίηση 2 εβδομάδες πριν και μια μετακόμιση που θα γινόταν σε 1 ώρα πήρε 3. Αν έχει μπαρκάρει, μετακομίσει, χωρίσει, πετάξει, πεθάνει, να το βάλει σε ένα γκαράζ, όχι στον δρόμο. Οπότε από εμένα για έργα κοινής ωφέλειας όταν κάποιος ενοχλεί όχι μόνο να του σηκώνουν το αμάξι αλλά να του το βάζουν και σε χώρο φύλαξης και να πληρώνει και να το πάρει. Γιατί δεν ενδιαφέρεται για τον ίδιο αλλά και για το σύνολο. Τα είπα και ξεθύμανα, thnks OP για την ψυχανάλυση! 12
gbras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Παντως τον τιτλο μπορω να τον φανταστω να τον τραγουδας με μπουζουκακι. Παλια ετσι τραγουδουσαν τον πονο τους.. 1 5
Ducatista Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Να ήξερες φίλε πόσοι θα ήθελαν να είναι στην θέση σου και ας έκαναν και 10 μέρες να περάσουν την οπτική.... 2
christakos07 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2024 Δεν ήξερε το κεντρικό κράτος να ρωτάει τον καθένα προσωπικά αν θέλει οπτικές ίνες ή όχι. Θα το βάζουμε σε δημόσια διαβούλευση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα