ekkli Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου Να επαναφέρω στις ράγες το θέμα, αφού σας ευχαριστήσω όλους για τις απόψεις σας και τον χρόνο σας φυσικά! Αλλάζω πισί κάθε 12 χρόνια περίπου και όπως έκανα με το υπάρχον, θέλω να μπορώ να βάλω κάποιον πολύ καλύτερο επεξεργαστή μετά από 8 χρόνια, λόγου χάρη. Για αυτό κατέληξα σε ΑΜ5. Επίσης, το φτιάχνω που το φτιάχνω κάθε 3 Ολυμπιάδες, αφού μπορώ τώρα, ας το κάνω καλό! Για να κάνω ένα recap λοιπόν, έχω ψιλοκαταλήξει στα parts, στο κουτί είμαι λίγο χαμένος. Ιδανικά θα ήθελα να ανοίγει με μεντεσέδες το πλαϊνό παράθυρο ή με το πολύ μια χειρόβιδα. Θα πήγαινα τρέχοντας στο Lian Li Lancool II Mesh Performance, με τρομάζει μόνο η σκόνη που λένε ότι παίρνει πολύ. Γλυκοκοιτάζω το Lian Li Lancool 216 που μια χειρόβιδα κρατάει όντως το πλαϊνό παράθυρο, θα μου βγει πιο ακριβό και έχει και την χειρόβιδα. Δεν είμαι κολλημένος με την μάρκα, απλά αυτά πήρε το μάτι μου στο Σκρουτζ, στον λίγο χρόνο που έχω. Τα υπόλοιπα, όπως έχω καταλήξει είναι AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz boz G.Skill Ripjaws S5 32GB DDR5 RAM (2x16GB), 6400 και προσπαθώ να πάρω γνώμες για τα άλλα, όπως γράφω κι εδώ Στις 7/4/2024 στις 11:41 ΠΜ, ekkli είπε .....με βάση αυτά λοιπόν, νόμιζα ότι η Asρock είναι ικανοποιητική. Κοιτάζω MSI, GigaByet και Asus, δεν βλέπω κάποια που σε specs τουλάχιστον ή σε δημοτικότητα στο skroutz να είναι καλύτερη. Αν έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση, παρακαλώ πολύ μοιραστείτε την! Για κουτί, το ξέρω ότι είναι ιδιοτροπία μου το να μπορεί να ανοίξει εύκολα από το πλάι, δεν βρίσκω κάποια πιο φτηνή λύση με αυτό το χαρακτηριστικό, από το LianLi. Να υπενθυμίσω ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή, παρότι κορυφαία μάρκα, γιατί διαβάζω θέματα με την σκόνη. Ξανά, αν έχετε κάτι στα υπόψιν, παρακαλώ πολύ ενημερώστε! Το PSU, είναι άγνωστη χώρα για μένα. Να ανέβω μπάτζετ, να είμαι σίγουρος, όπως έκανα και με το υπάρχον σύστημα και πήρα το Hamburg το 2012, σε σύστημα 270€ και δεν έβγαλε κιχ τόσα χρόνια, παρά τα θέματα αστάθειας δικτύου στο Ηράκλειο. Αλλά νομίζω ότι αφού δεν τίθεται θέμα μεγάλης gpu, τα 500W και τα 550W είναι υπαρκετά. Σε full modular πάντα. Για gpu, δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω ποτέ κάποια, πέρα απο μία τυπική όταν πάω για 2 οθόνες. Με χειρισμό γραφικών από επεξεργαστή, δεν σηκώνω 2 οθόνες, σωστά; Βλέπω το Be Quiet Pure Power 12 M 550W, στα 95€ περίπου. Έχει πιο φτηνά, έχει και πιο ακριβά. Υπάρχει κάποιο άλλο προτεινόμενο, μέχρι 120€; Αν όχι, το ίδιο μοντέλο στα 650W είναι 3€ πιο ακριβό, πάω εκεί προφανώς; Λογικά, το PSU κλείνει στο Be Quiet Pure Power 12 M 650W. Ξανά ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνετε για εμάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ekkli είπε Θα πήγαινα τρέχοντας στο Lian Li Lancool II Mesh Performance, με τρομάζει μόνο η σκόνη που λένε ότι παίρνει πολύ. Λοιπον: 1) Για να εχει ενα κουτι καλό airflow πρεπει να εχει εισαγωγές αέρα. 2) Τα κουτιά με καλό airflow εχουν συνήθως πολλές διάτρητες επιφάνειες 3) Οι κατασκευαστές επιλέγουν πια να μην τοποθετούν φίλτρα στις βασικές εισαγωγές αέρα αλλα να εχουν μια μεση διαμετρο στα διατρητα κομματια ωστε αφενός να περνάει επαρκής ποσότητα αέρα αφετέρου να ελαχιστοποιείται η σκόνη αλλα χωρις να εξαλέιφεται ομως μιας και οι οπες ωφείλουν να είναι μεγαλύτερες απο τους κόκκους της σκόνης για την σωστή ροή αέρα. 4) Οταν και όπου τοποθετούνται σίτες για την σκόνη η ροές του αέρα μειώνονται αρκετά. 5) Υπάρχει πάντα ενα trade-off ανάμεσα σε σκόνη και air flow (κατα συνέπεια και cooling). Εαν εσύ εισαι υπέρ της καθαριότητας και της αποφυγής της σκόνης αλλά σου αρέσει όμως το παραπάνω κουτί οπως λες μπορείς απλά να κάνεις μια εξαιρετικά φθηνή και εύκολη μόντα. Να κόψεις μόνος σου σίτες με μαγνητάκια και να τις τοποθετήσεις στα σημεία που χρειάζεται. Δηλαδή στην πρόσοψη, στο αριστερό πλαινό κάτω καπάκι και στο πίσω μέρος. Υλικά θα βρεις ευκολα παντου. Ενα ψαλίδι, μια μετροταινία και λιγη κόλλα θελεις (μαζι με ενα ρολλο μεταλλικη σιτα και καποια μαγνητακια σε ταινια ή μεμονωμενα). Καποιες ενδεικτικες οδηγίες. Μπορεις και πολύ καλύτερα απο τους τυπους σίγουρα. Επεξ/σία 9 Απριλίου από SeNNinhA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2 ώρες πριν, ekkli είπε Να επαναφέρω στις ράγες το θέμα, αφού σας ευχαριστήσω όλους για τις απόψεις σας και τον χρόνο σας φυσικά! Αλλάζω πισί κάθε 12 χρόνια περίπου και όπως έκανα με το υπάρχον, θέλω να μπορώ να βάλω κάποιον πολύ καλύτερο επεξεργαστή μετά από 8 χρόνια, λόγου χάρη. Για αυτό κατέληξα σε ΑΜ5. Επίσης, το φτιάχνω που το φτιάχνω κάθε 3 Ολυμπιάδες, αφού μπορώ τώρα, ας το κάνω καλό! Για να κάνω ένα recap λοιπόν, έχω ψιλοκαταλήξει στα parts, στο κουτί είμαι λίγο χαμένος. Ιδανικά θα ήθελα να ανοίγει με μεντεσέδες το πλαϊνό παράθυρο ή με το πολύ μια χειρόβιδα. Θα πήγαινα τρέχοντας στο Lian Li Lancool II Mesh Performance, με τρομάζει μόνο η σκόνη που λένε ότι παίρνει πολύ. Γλυκοκοιτάζω το Lian Li Lancool 216 που μια χειρόβιδα κρατάει όντως το πλαϊνό παράθυρο, θα μου βγει πιο ακριβό και έχει και την χειρόβιδα. Δεν είμαι κολλημένος με την μάρκα, απλά αυτά πήρε το μάτι μου στο Σκρουτζ, στον λίγο χρόνο που έχω. Τα υπόλοιπα, όπως έχω καταλήξει είναι AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz boz G.Skill Ripjaws S5 32GB DDR5 RAM (2x16GB), 6400 και προσπαθώ να πάρω γνώμες για τα άλλα, όπως γράφω κι εδώ Λογικά, το PSU κλείνει στο Be Quiet Pure Power 12 M 650W. Ξανά ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνετε για εμάς! Το εχεις λαθος στο μυαλο σου,το οτι φτιαχνεις καθε 3 ολυμπιαδες πισι ειναι τερμα ασχετο,αν ειναι ετσι παρε εναν 7950X για να σου πιαστει.Το να μπορεις να παρεις εναν πολυ καλυτερο επεξεργαστη μετα απο 8 χρονια ειναι περα για περα ουτοπια διοτι πολυ απλα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ο επεξεργαστης που θα μπορεις να βαλεις στο μηχανημα σου θα επαρκει γι αυτο που θα θες ενδεχομενως να κανεις μετα απο τοσα χρονια.Και να σε πιασει πχ να βαλεις μια τουμπανη καρτα γραφικων,δεν θα σου φτανει το τροφοδοτικο.Θα μπεις παλι εδω μεσα να ζητησεις συμβουλες,ο ενας θα λεει θες αλλο τροφοδοτικο,ο αλλος θα λεει θες και περισσοτερη ραμ,ο αλλος πρεπει να αλλαξεις μητρικη κτλ.Μερικοι θα πουνε (αυτο ειναι 1000% σιγουρο οτι θα το διαβασεις) οτι ειναι καλυτερα να πουλησεις αυτα που εχεις και να κανεις μια αναβαθμιση στο AM6 που εχει χρονια μπροστα του και τετοια και θα δεις οτι πριν απο 8 χρονια ειχες δωσει τσαμπα λεφτα για το υποτιθεμενο future proof. Αν ηταν να στησεις ενα μηχανημα για productivity ή για gaming με σκοπο να βαλεις μια 7900ΧΤΧ ή μια 4090 να πω ναι,αφου σε 2-3 χρονια ισως αλλαξεις παλι καρτα με μια αναλογης δυναμικοτητας,λογικα θα χρειαστεις και επεξεργαστη.Πηγαινε στο τελευταιο socket για να εχεις οσο το δυνατον περισσοτερο μελλον.Τωρα να πληρωσεις 200€ μητρικη για να σερφαρεις με την προοπτικη να βαλεις καλυτερο επεξεργαστη μετα απο ισως 8 χρονια συγγνωμη αλλα ειναι πολυ λαθος.Αυτα απο εμενα,σας αφηνω και σου ευχομαι καλες αγορες. Οσο για το κουτι πηγαινε στο Lian Li,ξεκολλα απο την σκονη και τα λοιπα χαζα που γραφουν οι διαφοροι.Αν αυτο ειναι το μονο που σε κραταει απο το να το αγορασεις σου λεω προχωρα με χιλια,τον ιδιο ενδοιασμο ειχα και εγω αλλα τελικα γραφουν παπαριες.Ειχα κουτι με φιλτρα εμπρος,πανω,κατω και στο τροφοδοτικο,Coolermaste CM 590 ii advanced.Στο 6μηνο επιανε ενα δαχτυλο σκονη μεσα και το σπιτι το σκουπιζουμε καθε 3-4 μερες.Αν βαλεις τετοια σιτα που δειχνει το μελος πιο πανω,να υπολογιζεις καμια 10 βαθμοι περισσοτερο,μην πω 15.Η Lian Li δεν ειναι τυχαια,δεν επελεξε να αφησει τα Lancool χωρις σιτες,εχουν μελετησει τις τρυπες για μεγιστο airflow και οσο το δυνατον λιγοτερη σκονη μεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Το εχεις λαθος στο μυαλο σου,το οτι φτιαχνεις καθε 3 ολυμπιαδες πισι ειναι τερμα ασχετο,αν ειναι ετσι παρε εναν 7950X για να σου πιαστει.Το να μπορεις να παρεις εναν πολυ καλυτερο επεξεργαστη μετα απο 8 χρονια ειναι περα για περα ουτοπια διοτι πολυ απλα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ο επεξεργαστης που θα μπορεις να βαλεις στο μηχανημα σου θα επαρκει γι αυτο που θα θες ενδεχομενως να κανεις μετα απο τοσα χρονια.Και να σε πιασει πχ να βαλεις μια τουμπανη καρτα γραφικων,δεν θα σου φτανει το τροφοδοτικο.Θα μπεις παλι εδω μεσα να ζητησεις συμβουλες,ο ενας θα λεει θες αλλο τροφοδοτικο,ο αλλος θα λεει θες και περισσοτερη ραμ,ο αλλος πρεπει να αλλαξεις μητρικη κτλ.Μερικοι θα πουνε (αυτο ειναι 1000% σιγουρο οτι θα το διαβασεις) οτι ειναι καλυτερα να πουλησεις αυτα που εχεις και να κανεις μια αναβαθμιση στο AM6 που εχει χρονια μπροστα του και τετοια και θα δεις οτι πριν απο 8 χρονια ειχες δωσει τσαμπα λεφτα για το υποτιθεμενο future proof. Αν ηταν να στησεις ενα μηχανημα για productivity ή για gaming με σκοπο να βαλεις μια 7900ΧΤΧ ή μια 4090 να πω ναι,αφου σε 2-3 χρονια ισως αλλαξεις παλι καρτα με μια αναλογης δυναμικοτητας,λογικα θα χρειαστεις και επεξεργαστη.Πηγαινε στο τελευταιο socket για να εχεις οσο το δυνατον περισσοτερο μελλον.Τωρα να πληρωσεις 200€ μητρικη για να σερφαρεις με την προοπτικη να βαλεις καλυτερο επεξεργαστη μετα απο ισως 8 χρονια συγγνωμη αλλα ειναι πολυ λαθος.Αυτα απο εμενα,σας αφηνω και σου ευχομαι καλες αγορες. Οσο για το κουτι πηγαινε στο Lian Li,ξεκολλα απο την σκονη και τα λοιπα χαζα που γραφουν οι διαφοροι.Αν αυτο ειναι το μονο που σε κραταει απο το να το αγορασεις σου λεω προχωρα με χιλια,τον ιδιο ενδοιασμο ειχα και εγω αλλα τελικα γραφουν παπαριες.Ειχα κουτι με φιλτρα εμπρος,πανω,κατω και στο τροφοδοτικο,Coolermaste CM 590 ii advanced.Στο 6μηνο επιανε ενα δαχτυλο σκονη μεσα και το σπιτι το σκουπιζουμε καθε 3-4 μερες.Αν βαλεις τετοια σιτα που δειχνει το μελος πιο πανω,να υπολογιζεις καμια 10 βαθμοι περισσοτερο,μην πω 15.Η Lian Li δεν ειναι τυχαια,δεν επελεξε να αφησει τα Lancool χωρις σιτες,εχουν μελετησει τις τρυπες για μεγιστο airflow και οσο το δυνατον λιγοτερη σκονη μεσα. Θα συμφωνήσω. Να πω μόνο ότι με όποιον επεξεργαστή πχ Ryzen 5600 και πάνω συμφωνα με την χρήση που γίνεται και κατά τα λεγόμενα θα εξακολουθεί να γίνεται ούτε σε 10 χρόνια απο σημερα θα χρειαστεί οποιαδήποτε αναβάθμιση σε οτιδήποτε. Σε κάθε περίπτωση δε ένας 5950 τότε θα είναι σε ξεφτυλα τιμή και θα επαρκεί για την ίδια χρήση για οσο αντέξει η μητρική και τα άλλα υποσυστήματα. Για αλλα 10 χρόνια χαλαρά. Το 2007 στημένο σύστημα μου με i7 920 εξακολουθεί να είναι σε πλήρη λειτουργία χωρίς πρόβλημα για τις ανάγκες τις γυναίκας μου και με την προσθήκη μιας RX 580 gpu χρησιμοποιούνταν μέχρι πρόσφατα και για παιχνίδια από τους γιους. Το ίδιο και για ένα ανάλογο σύστημα AM3 που έφτασε με την τελευταία αναβάθμιση CPU έως Phenom II X6 1090T με πιο αδύναμη gpu και mobo και τροφοδοτικό και cooller κλπ. Ο φίλος μας ΔΕΝ έχει πραγματικές ανάγκες. Ένα mini PC με ένα πχ Ryzen 5800H θα ήταν ήδη overkill, θα κόστιζε περίπου 300-350€ και θα του έβγαζε και πάλι πολλα περισσότερα χρονια από 10ετια. Οτιδηποτε παραπάνω είναι όχι επειδή χρειάζεται αλλά επειδή έτσι το θέλει ο ίδιος. Επεξ/σία 9 Απριλίου από SeNNinhA 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 41 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Θα συμφωνήσω. Να πω μόνο ότι με όποιον επεξεργαστή πχ Ryzen 5600 και πάνω συμφωνα με την χρήση που γίνεται και κατά τα λεγόμενα θα εξακολουθεί να γίνεται ούτε σε 10 χρόνια απο σημερα θα χρειαστεί οποιαδήποτε αναβάθμιση σε οτιδήποτε. Σε κάθε περίπτωση δε ένας 5950 τότε θα είναι σε ξεφτυλα τιμή και θα επαρκεί για την ίδια χρήση για οσο αντέξει η μητρική και τα άλλα υποσυστήματα. Αλλά 10 χρόνια χαλαρά. Το 2007 στημένο σύστημα μου με i7 920 εξακολουθεί να είναι σε πλήρη λειτουργία χωρίς πρόβλημα για τις ανάγκες τις γυναίκας μου και με την προσθήκη μιας RX 580 gpu χρησιμοποιούνταν μέχρι πρόσφατα και για παιχνίδια από τους γιους. Το ίδιο και για ένα ανάλογο σύστημα AM3 που έφτασε με την τελευταία αναβάθμιση CPU έως Phenom II X6 1090T με πιο αδύναμη gpu και mobo και τροφοδοτικό και cooller κλπ. Ο φίλος μας ΔΕΝ έχει πραγματικές ανάγκες. Ένα mini PC με ένα πχ Ryzen 5800H θα ήταν ήδη overkill, θα κόστιζε περίπου 300-350€ και θα του έβγαζε και πάλι πολλα περισσότερα χρονια από 10ετια. Οτιδηποτε παραπάνω είναι όχι επειδή χρειάζεται αλλά επειδή έτσι το θέλει ο ίδιος. Αυτο ακριβως που λες,ειναι επειδη ετσι το θελει ο ιδιος που δεν ειναι κακο,ισα ισα.Απλα ειμαι ετσι σαν ανθρωπος,θελω να προτεινω το καλυτερο δυνατο για τον αλλον,σαν να ηταν για μενα.Οπως λες,οτιδηποτε απο 5600 και πανω ειναι υπεραρκετο και συμφωνω οτι με ενα mini pc θα κανει ακριβως την ιδια δουλεια,πιο οικονομικα (και σε ρευμα) και χωρις την φασαρια των fans που θα εχει ενα κουτι.Ο φιλος ας διαλεξει ΑΜ5,δεν υπαρχει κανενα θεμα εφοσον το επιθυμει.Εγω οφειλα να πω την γνωμη μου και να πω ενα μπραβο σε εσενα και τον nickol-us (και σε 4-5 ακομη παιδια)που βλεπω οτι αφιερωνετε αρκετο χρονο βοηθωντας κοσμο,εχει εκλειψει εδω μεσα αυτο δυστυχως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kundi Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου δεν έχω τρομερές απαιτήσεις , θα πάρω πιο μετά κάρτα γραφικών αξίζει? https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/vengeance-terminator-v4-ai-edition-ryzen-5-8600g-8gb-ddr5-240gb-ssd-no-os-gaming-pc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 9 λεπτά πριν, kundi είπε δεν έχω τρομερές απαιτήσεις , θα πάρω πιο μετά κάρτα γραφικών αξίζει? https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/vengeance-terminator-v4-ai-edition-ryzen-5-8600g-8gb-ddr5-240gb-ssd-no-os-gaming-pc/ Πως ακριβώς περιμένεις να σου οποιοσδηποτε εάν αξίζει όταν δεν ξέρουμε τα κομμάτια από τα οποία αποτελείται? Wild guess... ΟΧΙ Γιατι? Διότι το πιθανοτερο είναι τα επιμέρους κομμάτια να είναι πολύ low budget αμφίβολης ποιότητας, με πολύ αμφισβητησιμη αναβαθμησιμοτητα, και περιορισμένη εγγύηση 2 ετών (ενώ τα περισσότερα κομμάτια έχουν επιμέρους εγγύηση πολύ μεγαλύτερη). Δεν θα έχεις δικαίωμα να πειράξεις τίποτε μόνος σου όσο ισχύει η εγγύηση (οπότε ακόμη και για μνήμη θα πρέπει να το στείλεις σε αυτούς και να πληρώσεις και για εγκατάσταση). Επίσης είναι 100% σίγουρο ότι κοστίζει περισσότερο από την αγορά των επιμέρους κομματιών και ότι σε αυτό το κόστος μπορείς να στήσεις μόνος σου καλύτερο. Δεν είναι όλα ο επεξεργαστής σε ένα PC. Εχει αναλυθεί λεπτομερώς το θέμα έτοιμο PC πρόσφατα και αλλού. Ρίξε μια ματιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kundi Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Πως ακριβώς περιμένεις να σου οποιοσδηποτε εάν αξίζει όταν δεν ξέρουμε τα κομμάτια από τα οποία αποτελείται? Wild guess... ΟΧΙ Γιατι? Διότι το πιθανοτερο είναι τα επιμέρους κομμάτια να είναι πολύ low budget αμφίβολης ποιότητας, με πολύ αμφισβητησιμη αναβαθμησιμοτητα, και περιορισμένη εγγύηση 2 ετών (ενώ τα περισσότερα κομμάτια έχουν επιμέρους εγγύηση πολύ μεγαλύτερη). Δεν θα έχεις δικαίωμα να πειράξεις τίποτε μόνος σου όσο ισχύει η εγγύηση (οπότε ακόμη και για μνήμη θα πρέπει να το στείλεις σε αυτούς και να πληρώσεις και για εγκατάσταση). Επίσης είναι 100% σίγουρο ότι κοστίζει περισσότερο από την αγορά των επιμέρους κομματιών και ότι σε αυτό το κόστος μπορείς να στήσεις μόνος σου καλύτερο. Δεν είναι όλα ο επεξεργαστής σε ένα PC. Εχει αναλυθεί λεπτομερώς το θέμα έτοιμο PC πρόσφατα και αλλού. Ρίξε μια ματιά https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/vengeance-phantom-msi-edition-ryzen-5-5500-32gb-512gb-ssd-2tb-hdd-rτχ-3060-12gb-no-os-gaming-pc/ τελικα εδω θα καταληξω μιας και θα το παρω με δοσεις , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 4 λεπτά πριν, kundi είπε https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/vengeance-phantom-msi-edition-ryzen-5-5500-32gb-512gb-ssd-2tb-hdd-rτχ-3060-12gb-no-os-gaming-pc/ τελικα εδω θα καταληξω μιας και θα το παρω με δοσεις , Αφού το αποφάσισες τι ρωτάς? Με το καλό. Αφού θέλετε να πληρωνετε υπεραξίας χωρίς να ξέρετε τι αγοράζετε αμριβως εμας δεν μας πέφτει λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 9/4/2024 στις 5:38 ΜΜ, SeNNinhA είπε 4) Οταν και όπου τοποθετούνται σίτες για την σκόνη η ροές του αέρα μειώνονται αρκετά. Σωστα, αλλα απο την αλλη η σιτα κρατα ενα σωρο σκουπιδια, σκονη, χνουδια κτλ. Αν εχουμε σιτες και βαλουμε κι εναν δυο ανεμιστηρες ακομα, δεν εξισορροπιται καπως η κατασταση? Σηγουρα μπορουμε να βρουμε αθορυβους ανεμιστηρες σημερα. Για την παραπανω καταναλωση ρευματος δεν νομιζω να τιθεται θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου 1 ώρα πριν, Chris2756 είπε Σωστα, αλλα απο την αλλη η σιτα κρατα ενα σωρο σκουπιδια, σκονη, χνουδια κτλ. Αν εχουμε σιτες και βαλουμε κι εναν δυο ανεμιστηρες ακομα, δεν εξισορροπιται καπως η κατασταση? Σηγουρα μπορουμε να βρουμε αθορυβους ανεμιστηρες σημερα. Για την παραπανω καταναλωση ρευματος δεν νομιζω να τιθεται θεμα Προσωπικά δεν εχω προβλημα ούτε με τις σίτες ούτε και με τα mesh. Τα περισσοτερα συστηματα σε ενα καλά αεριζόμενο κουτί δεν θα παθουν τιποτε εαν τους βαλεις και μια σιτα. Εαν παλι εισαι σε υψηλά θερμικά φορτία τότε θα θυσιάσεις την σιτα για τον αερισμό σου. Βλέπεις και κανεις αναλόγως. Σιτες είναι. Ελάχιστο κόστος εχουν να τις βαλεις και να τις δοκιμασεις. Εαν δεν σου κανουν με τις θερμοκρασίες τι πετάς. Μπορει να τις βγαζεις το καλοκαιρι και να τις βαζεις το χειμωνα. Χιλιες δυο επιλογες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα