Προς το περιεχόμενο

Iphone 15 ή Google pixel 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

Είμαι σε φάση αλλαγής του κινητού (3 χρόνια OnePlus 8T), κι είμαι ανάμεσα στα 2 κινητά του τίτλου. Από την μια προβληματίζομαι ότι δεν έρχονται επίσημα τα Pixel στην Ελλάδα (η αγορά θα γίνει από Amazon) και δεν ξέρω αν δουλεύουν όλα στην εντέλεια. Απ' την άλλη έχω να πιάσω iphone στα χέρια μου, πάνω από 10 χρόνια 

Δημοσ.
1 hour ago, Charal said:

Είμαι σε φάση αλλαγής του κινητού (3 χρόνια OnePlus 8T), κι είμαι ανάμεσα στα 2 κινητά του τίτλου. Από την μια προβληματίζομαι ότι δεν έρχονται επίσημα τα Pixel στην Ελλάδα (η αγορά θα γίνει από Amazon) και δεν ξέρω αν δουλεύουν όλα στην εντέλεια. Απ' την άλλη έχω να πιάσω iphone στα χέρια μου, πάνω από 10 χρόνια 

Φίλε μου το τι θα επιλέξεις είναι καθαρά προσωπικό θέμα και αφορά αν σου αρεσει το android ή το ios. Αν έχεις να πιάσεις iphone 10 χρόνια θα πρότεινα να δοκιμάσεις κάποιο ή να πάρεις ένα φτηνότερο για να δεις αν σου ταιριαζει το ios.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Charal είπε

@emp87 από το JMC όμως τι εγγύηση έχεις και πόσο θα κάνει θα έρθει. Αν είναι να πάω για 8 θα πάω από Amazon 

https://www.lagonika.gr/prosfores/google-pixel-8-8gb128gb-1/

να ξερεις ομως οτι το 8 pro θα παρει περισσοτερα ai features και υποστηριξη συνολικα απο το απλο 

αν θελεις μπορεις να περιμενεις την αντιστοιχη προσφορα για το 8 pro το καλοκαιρι

Επεξ/σία από emp87
Δημοσ.

Έχω το Pixel 8, είναι φοβερή συσκευή.

Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι ίσως λόγω κακού optimization μερικές εφαρμογές όπως το Reddit δεν είναι τόσο ομαλές στην κύλιση.

Το χρησιμοποιώ για φωτογραφίες πάρα πολύ και το λογισμικό είναι απίστευτα καθαρό και ομαλό. Γενικά τα Pixel γερνάνε σαν το καλό κρασί, όσο περνάει ο καιρός γίνονται και καλύτερα. Έχω ένα Pixel 4a 5G που τρέχει Android 14 αλλά είναι η τελευταία του ενημέρωση και το έχω για συσκευή testing στην δουλειά, ακόμα πάει σφαίρα και είναι στα καλύτερα του από όταν το πήρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/3/2024 στις 10:03 ΠΜ, Charal είπε

Οπως αναφερθηκε αν πας σε iPhone πας σε φθηνοτερη συσκευη απο το 15 πχ 13/14 και αν σε βολεψει το λογισμικο (μετα απο κανα 6-μηνο) κ το πως λειτουργει πας μετα στα νεωτερα/ακριβότερα. Το pixel εχει καθαρο ελαφρυ os αλλα καποια πραγματα ακομη υπολειτουργουν δεν ειναι συμβατα κ καποια φτιαχνουν με την παροδο του χρονου σιγα-σιγά. Το μενου κ στα 2 ειναι ευκολο αφου και στα iPhone & η google δίνουν ευκολια χρήσης σε καθημερινη χρηση.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...