Προς το περιεχόμενο

HELP PSAXNO KARTA GRAFIKON

laskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν. Ψαχνω μια καρτα μεχρι 200 - 220 ευρω ati radeon / nvidia geforce που να εχει ομως καλο συστημα ψυξης. δηλαδη μεγαλη ψηκτρα στην gpu και καλο ανεμιστηρακι και ψυξη και στις μνημες. Ακουο προτασεις. Αληθεια η PROLINK GEFORCE FX5900XT GOLDEN LIMITED λεει τιποτα?

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να προτιμήσεις της Asus.Εγώ έχω μια Asus Gforce FX 5700 στα 256 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.Την πήρα γύρω στα 180 ευρώπουλα.Τώρα εσύ που διαθέτεις 220 ευρώ θα σου έλεγα να χτυπήσεις καμία Asus GForce FX 5900XT.Από Ati δεν ξέρω και δεν μπορώ να σου πω.Σίγουρα όμως θα βρεθούν πολύ από το forum που θα σου προτείνουν Ati.

Δημοσ.

Me 220€ max perneis nVidia FX 5900XT / Ati Radeon 9800 Pro. Apo autes tis dyo tha sou proteina na pareis tin Ati 9800 kathws synolika exei kalyteres epidoseis se sxesi me tin FX. Apla gia na exei kalo cooling system epelexe mia epwnymi lysi.

Δημοσ.

Μην καίγεσαι, μπορείς να βάλεις και κάτι δικό σου, δεν κοστίζου πολύ. Θα είναι είτε ανεμιστήρας με ψύκτρα ή για αθόρυβη ψύξη κάτι που θα καλύπτει όλη την κάρτα χωρίς ανεμιστήρα. Δες σε διάφορα eshop και κατι θα σου αρέσει.

Δημοσ.
ksereis re file morgoth pou tha vro soltek athina?

Δεν ξέρω για Αθήνα δυστυχώς...Απο Πάτρα την αγόρασα :D

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση της κάρτας,πάρα πολύ καλή... :D

Δημοσ.

εγω με την albatron 5700U ειμαι ευχαριστημενος.εχει 3 ανεμιστηρες απο τους οποιος οι 2 δουλευουν μονιμα και ο 3ος οταν ανεβει η θερμοκρασια ή χαλασει καποιος απο τους αλλους.

Eαν σου αρεσουν και τα εφε,εχει και μπλε ledakia.

http://bjorn3d.com/read.php?cID=393

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...