Προς το περιεχόμενο

MacBook Air M2 vs M3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να πάω για MacBook Air 13.3 με 16gb ram και 256 σκληρό. Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει o M3 σε σχέση με τον M2. Η χρήση θα είναι οικιακή (browsing, μουσική, video, office, λίγο sql και καθόλου gaming). 

Δημοσ.

Για τέτοια χρήση και ο Μ1 θα είναι αρκετός. Οπότε για μένα αν έχει μεγάλη διαφορά (προς τα κάτω) ο Μ2, προτίμησε αυτόν!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Τα Macbook Air M2 256GGB εχουν ενα βασικο μειονεκτημα για μενα. Εχουν μονο ενα NAND μνημης 256 με αποτελεσμα να πετυχαινουν σχεδον 50% της αποδοσης σε σχεση με τα Μ1 για παραδειγμα που εχουν 2 NAND μνημης (128 + 128). Στα Μ3 λοιπον το διορθωσαν παλι αυτο και βαλανε παλι 2 NAND μνημης (128 + 128) για τα 256 παντα και στις αντιστοιχες μετρησεις παλι πετανε.. ελαχιστα γρηγοροτερα απο τα αντιστοιχα Μ1 και διπλασια και παραπανω γρηγοροτερα σε σχεση με τα Μ2... Τα Μ2 512 παλι ερχοντουσαν με 2 NAND μνημης και δεν υπηρχε αυτο το προβλημα και ηταν εξισου γρηγορα με τα Μ1... αλλα τα Μ2 256 δυστυχως δεν πετυχαιναν καλες ταχυτητες στο τομεα αυτο.. 

Τωρα θα μου πεις... για τη χρηση που το θες, θα καταλαβεις τιποτα? σε μερικα πραγματα πιστευω ναι... σε μακροχρονια χρηση παλι πιστευω ναι...

Ειμαι και εγω σε αναζητηση Macbook Air και αποφασισα να παω στο Air M3 15" 16/512.

ΥΓ. οντως και ο Μ1 θα σου ειναι αρκετος.. αλλα αν τον θες για μακροχρονια χρηση για μενα καλυτερα στα Μ3.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη και ο Μ1 σου κανει. 

To θεμα ειναι στο μελλον.

Αν θες τον κρατησεις για πανω απο 3 χρονια τοτε θα αρχισεις να βλεπεις διαφορα και ναι αξιζει να επενδυσεις σε m3 air.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρητικά το Μ3 θα δώσει κοντά στα 2 χρόνια περισσότερες ενημερώσεις/υποστήριξη από το Μ2 άρα θα κρατήσει περισσότερα χρόνια συνολικά.

Όλα αυτά μακροπρόθεσμα εφόσον κρατάς τις συσκευές αρκετά χρόνια.

Στη πράξη οποιαδήποτε επιλογή στο παρόν καλύπτει ακόμη κ το Μ1 :)όποτε επιλέγεις ανάλογα τη χρήση/budget πιο εξυπηρετεί.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...